Välj kategori

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter

Resor i alla väderstreck.
Upplevelser för alla smaker.

Drömmer du om att kryssa längs Donau eller vill du diskutera smaknyanser med vinbonden själv? Med sex kategorier av resor kan vi erbjuda upplevelser för alla smaker. Från intensiv stadspuls och weekendresor till avkopplande rundresor, aktiva vandringsresor och Scandorama Selection med ännu mer inkluderat. Självklart reser du alltid i sällskap med våra egna, välutbildade Scandoramaguider. Om du koncentrerar dig på att njuta, så sköter vi resten.
 

Bussresor från Malmö Från din hemort till Malmö tar du dig bekvämt och enkelt med vårt anslutningsnät som omfattar 120 orter. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka anslutningen samtidigt som du bokar din bussresa. Se vår anslutningstabell »Läs mer »
Från Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg Snabbt kommer du till nya resmål, på plats finns din Scandoramaguide och din rundresa börjar. Mer information till dig som flyger ».Läs mer »
– ännu mer bekvämt Vill du ha det allra bästa som vi på Scandorama kan erbjuda? Boka Scandorama Selection. Då får du handplockade hotell och femstjärnig service under hela din resa. Det kostar lite mer, men du får en helhetsupplevelse som går utanpå det mesta. Våra Selection-resor ....Läs mer »
En glittrande nyårsresa, en stämningsfull julhelg eller shopping i en pulserande storstad. Vad längtar du efter att uppleva i vinter?Läs mer »
På våra rundresor varvar vi vackra vyer och fantastiska sevärdheter med såväl kultur som historia. Resan är verkligen målet på våra rundresor. Allt under ledning av våra skickliga och engagerade guider. TIPS! Italien Runt med Capri passar dig som vill se mycket av Italien. Läs mer »Läs mer »
Föredrar du en lite mer aktiv resa vill vi verkligen slå ett slag för våra vandringsresor. Här kliver du rakt in i några av de vackra naturområdena på vår jord. Räkna med massor av frisk luft, ny energi och en kamera full av vackra bilder. TIPS! Vandra i Bad Gastein. Läs mer om vilka avgångar ....Läs mer »
Världens storstäder behöver ingen närmare presentation. Men det fina med våra storstadsresor är att du får chansen att se mycket mer än bara de traditionella turiststråken. Våra guider vet både var de hetaste butikerna ligger och var den bästa maten serveras. TIPS! Kombinera flera storstäder ....Läs mer »
Välkommen till en värld av vin! Till nya smaker, bekanta favoriter och fantastiska diskussioner kring druvsorter, lagring och luftning. Tycker du om goda viner och trevliga människor kommer du att älska våra vinresor. TIPS! En härlig resa genom flera vinområden är Alsace, Bourgogne & Champagne Läs ....Läs mer »
En weekendresa är en lyxig paus i vardagen. Tillbringa några dagar på en ny plats och kom tillbaka hem full av upplevelser, inspiration och intryck. En weekend är allt som behövs för att du ska få en reseupplevelse som sitter kvar länge. TIPS! Ta en weekend i Berlin, bo på Ivbergs och få nära ....Läs mer »
Finns det något mer rofyllt är att sakta glida fram på Europas floder? Donau, Rhen och Douro är några av floderna som vi kryssar på. Och en sak har de alla gemensamt. De bjuder på storslagna vyer och massor av god mat längs vägen. TIPS! En underbar tur på Rhen & Mosel Läs mer »Läs mer »