Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-16
Beskrivning
Visa karta
Visa väder

Skottland Runt

Följ med på en bussrundresa och upplev Skottlands genuina atmosfär med magiska


      Höjdpunkter!

 • Magiska vyer
 • Loch Lomond
 • Isle of Skye
 • Loch Ness 
 • Edinburgh Military Tattoo i augusti
   
BUSSRESA - Storbritannien - Rundresa - 12 dagar

Skottland Runt

Följ med på en bussrundresa och upplev Skottlands genuina atmosfär med magiska vyer och mystik. Resans många höjdpunkter ger oförglömliga intryck. Storstaden Glasgow, sköna Loch Lomond, unika Isle of Skye, magiska Loch Ness, natursköna Speydalen, huvudstaden Edinburgh, säckpipor, vackra ljunghedar och gudomlig whisky i en härlig blandning. Skottland lockar med enastående naturscenerier och en stark kultur. På avresan i augusti har vi dessutom möjlighet att uppleva The Royal Edinburgh Military Tattoo, en spännande kväll med färgglada militärparader och rytmisk musik. En reseupplevelse vi inte vill vara utan! 

 

Fri direktanslutning från 37 orter »


Nedan ser du en detaljerad väderprognos för de följande 6 dagarna.

Onsdag
Molnigt
Molnigt
15 °C
10 °C
0,0 mm.
4,4 m/s
väst
Torsdag
Molnigt
Molnigt
16 °C
11 °C
0,0 mm.
1,9 m/s
sydöst
Fredag
Molnigt
Molnigt
16 °C
12 °C
0,4 mm.
1,0 m/s
öst
Lördag
Molnigt
Molnigt
19 °C
11 °C
0,1 mm.
2,1 m/s
nordväst
Söndag
Molnigt
Molnigt
18 °C
11 °C
0,1 mm.
1,9 m/s
nordväst
Måndag
Delvis molnigt
Delvis molnigt
18 °C
11 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
nordväst

Avresedatum

04.08.2024 15.08.2024   12 dagar 20.995:- E22, E4, E6 Visa mer
Reseplan
Hotell
Prisinfo
Bilder

Dagsprogram & utflykter

Dag 1: Malmö - Krefeld
Avresa från Malmö via Öresundsbron och färjan från Rödby till Puttgarden. Vidare genom Tyskland och på kvällen checkar vi in på Mercure Hotel i Krefeld där middagen snart är serverad.

Dag 2: Krefeld - Bromsgrove
Vi upplever både Holland och Belgien på vår väg till Frankrike. Vid lunch tar vi färjan från Calais till Dover. Här möts vi av grevskapet Kent, omnämnt som Englands trädgård. Vi tar oss förbi London och upp mot Midlands. Under kvällen når vi trakten kring Birmingham och Britannia Bromsgrove Hotel som väntar med middagen. 

Dag 3: Bromsgrove - Glasgow 
Under dagen färdas vi genom Englands böljande landskap och förbi stora städer som Manchester och Liverpool. Landskapsbilden blir efterhand alltmer kuperad och vid Carlisle passerar vi gränsen till Skottland. Vårt mål för dagen är Skottlands största stad, Glasgow. Under 1800-talet utvecklades Glasgow till en av Storbritanniens allra främsta städer och detta återspeglas i den välbevarade viktorianska arkitekturen. Från andra tidevarv märks den orörda medeltida katedralen och Glasgows äldsta hus, Provand’s Lordship. Stadens många parker bidrar till den trevliga stämningen. Vi gör en rundtur och lär känna Glasgow innan vi checkar in på Crowwood House Hotel i Chryston, nordöst om stan, som serverar middag. 

Dag 4: Glasgow - Fort William 
I dag bjuds vi på fantastiska naturscenerier när vi färdas längs med mångomsjungna Loch Lomond, Storbritanniens största sjö. Skogsklädda sluttningar, skimrande vatten och höga, dimmiga bergstoppar väntar oss i trakterna där lågländerna möter högländerna. Området har bland annat inspirerat sir Walter Scott till flera litterära mästerverk. För oss som önskar finns det möjlighet att följa med på en båttur (mot avgift). Vi fortsätter sedan vår resa upp i det skotska höglandet och färdas genom storslagna Glen Coe, tårarnas dal, omtalad för sin romantiska natur och dramatiska historia. Vid Storbritanniens högsta berg Ben Nevis väntar Fort William och Alexandra Hotel. Vi checkar in för två nätter och äter middag tillsammans. 

Dag 5: Isle of Skye
Tidigt på morgonen påbörjar vi dagens utflykt. Första besöket gör vi vid Loch Duich och Eilean Donan Castle, Skottlands mest fotograferade slott (mot avgift). Via Skye bridge tar vi oss sedan till Isle of Skye, den största och nordligaste av öarna i de Inre Hebriderna och ansedd som den vackraste av dem. Här väntar oss en örundtur med storslagen natur, små hamnar, ensliga slott och genuina byar. Överallt är den gaeliska ­kulturen närvarande och levande. Ön har fått sitt namn efter vikingarnas ord för moln. Norska vikingar erövrade Hebriderna under 800-talet och styrde därefter öarna under 400 år. Även om de sedan formellt lydde under Skottland styrdes de i ett par århundraden av klanen McDonald med säte just på Isle of Skye. Vi besöker bland annat huvudorten Portree med sina färgglada hus. Från Armadale tar vi sedan färjan till Mallaig och äter en sen middag på vårt hotell i Fort William. 

Dag 6: Fort William - Inverness - Nethy Bridge 
En god frukost inleder morgonen innan vi fortsätter färden norrut. Längs med Loch Ness breder låglänta mjuka kullar ut sig och vår guide berättar om sjön och det omtalade odjuret. Vägen kantas av ljungklädda hedar med betande får och mytiska borgruiner. Vi besöker också högländernas okrönta huvudstad Inverness innan vi är framme i Nethybridge. Här dukar Nethybridge Hotel fram kvällens middag. 

Dag 7: Nethybridge - Dundee
Speydalen är ett av Skottlands berömda whiskyområden och i dag passar vi på att besöka ett destilleri (mot avgift, måste förbokas). Vi får en rundvandring och givetvis får vi även provsmaka! Vi fortsätter vår resa genom vackra Speydalen och passar på att besöka Scone Palace utanför Perth (mot avgift). Palatset har tillhört grevarna av Mansfield i över 400 år och här kröntes de skotska kungarna. Vi får också höra om Sconestenen, mer känd som kröningsstenen. Vi övernattar på Best Western Woodlands Hotel i Broughty Ferry strax öster om Dundee och äter middag tillsammans. 

Dag 8: Dundee - St Andrews - Edinburgh 
Söder om Skottlands längsta flod Tay fortsätter vi under förmiddagen genom grevskapet Fife och stannar till i St Andrews. Skottlands skyddshelgon har gett sitt namn till denna vackra lilla stad, belägen vid Nordsjökusten. Här finns allt som är typiskt för skotska städer: gränder med sneda stenhus, medeltida kyrkor och ett bastant slott. Dessutom har St Andrews Skottlands äldsta universitet, men allra mest förknippas staden med golfens utveckling. Framåt eftermiddagen kommer vi till Edinburgh, Skottlands vackra och stolta huvudstad. Vi checkar in på Novotel Park Hotel och kvällen är fri för egna strövtåg. 

Dag 9: Edinburgh
Från Edinburgh Castle leder The Royal Mile i Old Town oss ner till stadens andra slott, Holyrood House. Följ med så berättar guiden mer om stadens mest fotograferade staty Greyfriars Bobby, Scott Monument, Princes Street Gardens och mer därtill. Eftermiddagen är fri för var och en att upptäcka Edinburgh. På avresan i augusti erbjuder vi biljetter till The Royal Edinburgh Military Tattoo. Till musikens, dansens och dramats ära firar man med mässingsorkestrar, säckpipor, trummor, traditionella folkdanser och mycket mer. En fantastisk uppvisning (mot avgift, måste förbokas)!

Dag 10: Edinburgh - Keresley
I dag tar vi motvilligt farväl av Skottland och det bär av söderut. Längs vägen passerar vi städer som Newcastle och Leeds och vi gör regelbundna pauser, både för lunch och kaffe. Det engelska landskapet passerar revy och framåt kvällningen närmar vi oss Coventry och Britannia Royal Court Hotel i Keresley som serverar kvällens middag. 

Dag 11: Keresley - Krefeld
Efter tidig avfärd går resan vidare söderut och vi tar sikte på Engelska kanalen. Med hjälp av färjan Dover-Calais når vi Frankrike och kontinenten. Vår buss rullar sedan under eftermiddagen genom Belgien mot Tyskland och sista kvällen tillbringas i Krefeld. En god middag och sköna sängar väntar på Mercure Hotel.

Dag 12: Krefeld - Malmö
Efter frukost färdas vi norrut genom Tyskland. I Puttgarden tar vi färjan till Rödby och reser genom Danmark till Sverige. Vi beräknas vara i Malmö ca kl 20.00.

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00
Boka resan online »

Höjdpunkter

 • Magiska vyer
 • Loch Lomond
 • Isle of Skye
 • Loch Ness 
 • Edinburgh Military Tattoo i augusti

Påstigningsplatser

E4
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 553 03
Plats: Jönköping M2 center, Ryhovsgatan 5
Tid: 03:45
Postnr.: 568 32
Plats: Skillingaryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 04:05
Postnr.: 568 32
Plats: Vaggeryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 04:05
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Ica Supermarket, Allbogatan 11
Tid: 04:40
Postnr.: 331 44
Plats: Värnamo McDonalds, E4:an Syd, Refugen
Tid: 04:45
Postnr.: 343 30
Plats: Älmhult Kommunhuset, Stortorget 1
Tid: 05:20
Postnr.: 341 32
Plats: Ljungby Ingo, Ljungbystopp E4:an, Ringvägen
Tid: 05:25
Postnr.: 283 91
Plats: Osby Circle K, (väg 23) Marklunda 2330
Tid: 05:35
Postnr.: 287 34
Plats: Traryd Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 05:45
Postnr.: 287 34
Plats: Strömsnäsbruk Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 05:45
Postnr.: 285 33
Plats: Markaryd Skulptörvägen, ICA Kvantum
Tid: 06:00
Postnr.: 281 44
Plats: Hässleholm Stoby McDonalds, (väg 21) Mackgatan 4,
Tid: 06:00
Postnr.: 286 38
Plats: Örkelljunga Skåneporten, Circle K
Tid: 06:15
Postnr.: 553 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:35
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur, inkl. del i dubbelrum,
Tid: 12:25
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:25
E22
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 393 56
Plats: Kalmar Kalmar Rasta, Ölandsleden 7
Tid: 03:00
Postnr.: 371 50
Plats: Karlskrona Angöringen, Möbelaffären
Tid: 04:30
Postnr.: 372 37
Plats: Ronneby Järnvägsstationen, Järnvägsgatan 4-6
Tid: 05:00
Postnr.: 374 39
Plats: Karlshamn Best Western (Circle K), Strömmavägen
Tid: 05:25
Postnr.: 295 39
Plats: Bromölla Preem, Gamla E22:an, Tians väg 2
Tid: 06:00
Postnr.: 291 54
Plats: Kristianstad Circle K (Karlssons Taverna), Ringvägen
Tid: 06:25
Postnr.: 242 35
Plats: Hörby Coop, Slagtoftavägen 24
Tid: 06:55
Postnr.: 246 42
Plats: Löddeköpinge Dahls Hotell, Center Syd, Marknadsvägen 1
Tid: 07:10
Postnr.: 211 22
Plats: Malmö Scandic Stortorget, Stortorget 15
Tid: 07:20
Postnr.: 222 25
Plats: Lund Ingo, Södra Vägen 1
Tid: 07:25
Postnr.: 0191
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 08:45
Postnr.: 0185
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4You tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 08:45
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 09:00
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 09:00
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 09:20
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 09:20
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum.
Tid: 15:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, enkelrum.
Tid: 15:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, enkelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 15:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 15:00
E6
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.:
Plats: Copenhagen Airport
Tid: 00:00
Postnr.:
Plats: Kolding
Tid: 00:00
Postnr.: 382 37
Plats: Nybro Nybro, Preem Norra vägen, Fågelvägen 2
Tid: 03:20
Postnr.: 361 31
Plats: Emmaboda Runes Bensin, Stenvägen 1
Tid: 03:40
Postnr.: 412 52
Plats: Göteborg Liseberg Station, Fabriksgatan
Tid: 04:00
Postnr.: 434 42
Plats: Kungsbacka Circle K, Onsalamotet, Kollavarvsvägen
Tid: 04:20
Postnr.: 352 30
Plats: Växjö Resecentrum Hpl D, Norra Järnvägsgatan
Tid: 04:20
Postnr.: 432 77
Plats: Varberg Tvååker Björkäng Vägkrog, Spannarp 30
Tid: 04:55
Postnr.: 311 50
Plats: Falkenberg McDonalds, Vinbergsmotet E6:an, Mellangårdsvägen 4
Tid: 05:15
Postnr.: 302 44
Plats: Halmstad Halmstad Arena, Huvudentrén, Växjövägen 11
Tid: 05:35
Postnr.: 272 32
Plats: Simrishamn Simrishamn, Järnvägsstationen
Tid: 05:45
Postnr.: 312 61
Plats: Laholm Mellbystrand McDonalds, Mellbystrand E6:an, Söderleden 5
Tid: 05:50
Postnr.: 273 34
Plats: Tomelilla Tomelilla, Ica Kvantum, Banmästargatan 2
Tid: 06:10
Postnr.: 262 71
Plats: Ängelholm McDonalds, E6:an, Trafikplats 35, Klippanvägen 14
Tid: 06:15
Postnr.: 271 42
Plats: Ystad Stationen, Österleden
Tid: 06:35
Postnr.: 252 21
Plats: Helsingborg Hamntorget
Tid: 06:40
Postnr.: 261 44
Plats: Landskrona Järnvägsstationen, Östervångsplan 13
Tid: 06:55
Postnr.: 232 61
Plats: Malmö Öresundsterminalen, Terminalgatan 10, Arlöv
Tid: 08:10
Postnr.: 602 22
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:27
Postnr.: 60222
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:27
Postnr.: 533 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:35
Postnr.: 582 22
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:53
Postnr.: 58222
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:53
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:49
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:49
Postnr.: 359 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur, inkl del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:00
Postnr.: 352 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:00
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:15
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:15

Hemkomsttider

E22
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 393 56
Plats: Kalmar Kalmar Rasta, Ölandsleden 7
Tid: 00:35
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 10:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, enkelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 10:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, enkelrum.
Tid: 10:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum.
Tid: 10:00
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 13:55
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 13:55
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 14:15
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 14:15
Postnr.: 0185
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4You tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 16:20
Postnr.: 0191
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 16:20
Postnr.: 211 22
Plats: Malmö Scandic Stortorget, Stortorget 15
Tid: 20:00
Postnr.: 222 25
Plats: Lund Ingo, Södra Vägen 1
Tid: 20:40
Postnr.: 242 35
Plats: Hörby Coop, Slagtoftavägen 24
Tid: 20:55
Postnr.: 246 42
Plats: Löddeköpinge Dahls Hotell, Center Syd, Marknadsvägen 1
Tid: 21:00
Postnr.: 291 54
Plats: Kristianstad Circle K (Karlssons Taverna), Ringvägen
Tid: 21:10
Postnr.: 295 39
Plats: Bromölla Preem, Gamla E22:an, Tians väg 2
Tid: 21:25
Postnr.: 374 39
Plats: Karlshamn Best Western (Circle K), Strömmavägen
Tid: 22:10
Postnr.: 372 37
Plats: Ronneby Järnvägsstationen, Järnvägsgatan 4-6
Tid: 22:35
Postnr.: 371 50
Plats: Karlskrona Angöringen, Möbelaffären
Tid: 23:05
E4
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 568 32
Plats: Vaggeryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 00:10
Postnr.: 568 32
Plats: Skillingaryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 00:10
Postnr.: 553 03
Plats: Jönköping M2 center, Ryhovsgatan 5
Tid: 00:25
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur, inkl. del i dubbelrum,
Tid: 10:45
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:45
Postnr.: 553 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:35
Postnr.: 281 44
Plats: Hässleholm Stoby McDonalds, (väg 21) Mackgatan 4,
Tid: 21:55
Postnr.: 283 91
Plats: Osby Circle K, (väg 23) Marklunda 2330
Tid: 22:10
Postnr.: 286 38
Plats: Örkelljunga Skåneporten, Circle K
Tid: 22:15
Postnr.: 343 30
Plats: Älmhult Kommunhuset, Stortorget 1
Tid: 22:25
Postnr.: 285 33
Plats: Markaryd Skulptörvägen, ICA Kvantum
Tid: 22:35
Postnr.: 287 34
Plats: Strömsnäsbruk Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 22:45
Postnr.: 287 34
Plats: Traryd Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 22:45
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Ica Supermarket, Allbogatan 11
Tid: 23:05
Postnr.: 341 32
Plats: Ljungby Ingo, Ljungbystopp E4:an, Ringvägen
Tid: 23:10
Postnr.: 331 44
Plats: Värnamo McDonalds, E4:an Syd, Refugen
Tid: 23:40
E6
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.:
Plats: Copenhagen Airport
Tid: 00:00
Postnr.:
Plats: Kolding
Tid: 00:00
Postnr.: 412 52
Plats: Göteborg Liseberg Station, Fabriksgatan
Tid: 00:05
Postnr.: 382 37
Plats: Nybro Nybro, Preem Norra vägen, Fågelvägen 2
Tid: 00:15
Postnr.: 359 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur, inkl del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:10
Postnr.: 352 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:10
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:22
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:22
Postnr.: 582 22
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:21
Postnr.: 58222
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:21
Postnr.: 533 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:35
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:40
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:40
Postnr.: 60222
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:47
Postnr.: 602 22
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:47
Postnr.: 232 61
Plats: Malmö Öresundsterminalen, Terminalgatan 10, Arlöv
Tid: 20:30
Postnr.: 261 44
Plats: Landskrona Järnvägsstationen, Östervångsplan 13
Tid: 21:15
Postnr.: 271 42
Plats: Ystad Stationen, Österleden
Tid: 21:30
Postnr.: 252 21
Plats: Helsingborg Hamntorget
Tid: 21:30
Postnr.: 262 71
Plats: Ängelholm McDonalds, E6:an, Trafikplats 35, Klippanvägen 14
Tid: 21:50
Postnr.: 273 34
Plats: Tomelilla Tomelilla, Ica Kvantum, Banmästargatan 2
Tid: 22:00
Postnr.: 312 61
Plats: Laholm Mellbystrand McDonalds, Mellbystrand E6:an, Söderleden 5
Tid: 22:10
Postnr.: 302 44
Plats: Halmstad Halmstad Arena, Huvudentrén, Växjövägen 11
Tid: 22:25
Postnr.: 272 32
Plats: Simrishamn Simrishamn, Järnvägsstationen
Tid: 22:30
Postnr.: 311 50
Plats: Falkenberg McDonalds, Vinbergsmotet E6:an, Mellangårdsvägen 4
Tid: 22:50
Postnr.: 432 77
Plats: Varberg Tvååker Björkäng Vägkrog, Spannarp 30
Tid: 23:05
Postnr.: 352 30
Plats: Växjö Resecentrum Hpl D, Norra Järnvägsgatan
Tid: 23:25
Postnr.: 434 42
Plats: Kungsbacka Circle K, Onsalamotet, Kollavarvsvägen
Tid: 23:45
Postnr.: 361 31
Plats: Emmaboda Runes Bensin, Stenvägen 1
Tid: 23:55
04.08.2024 - 05.08.2024
Mercure Hotel, Krefeld
Visa mer Visa mindre
Hotell: Mercure Hotel, Krefeld
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Välskött och bra övernattningshotell i gröna omgivningar vid en golfbana.

Hotellet: Trevligt och välkomnande hotell med två restauranger, bar, lounge och sommarterrass.
Våningar: 3
Hiss: Ja men en del långa korridorer och halvtrappor till rummen förekommer.
Läge: Lugnt beläget vid en golfbana i stadsdelen Elfrath norr om Krefeld.
Antal rum: 155
Rummen: Moderna och bekväma rum med dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och värdebox.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Elfrather Weg 5, DE-47802 KREFELD
Telefon: +49-2151-95 60

05.08.2024 - 06.08.2024
Britannia Bromsgrove Hotel, Bromsgrove
Visa mer Visa mindre
Hotell: Britannia Bromsgrove Hotel, Bromsgrove
Hotellets webbplats: Link
06.08.2024 - 07.08.2024
Crowwood House Hotel, Chryston
Visa mer Visa mindre
Hotell: Crowwood House Hotel, Chryston
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Bekvämt och lantligt beläget hotell. Hotellet har de senaste åren påbörjat en renovering och fått en modernare stil med trivsamma allmänna utrymmen i en gråbeige färgskala med skotskrutiga mattor och turkosa accenter. Här finns en trevlig barlounge med bekväma chesterfieldsoffor och restaurangen Alba som serverar både indiskt och traditionell engelsk pubmat. Sommartid kan man ta en drink på terrassen med utsikt över golfbanan. Beläget i utkanten av Chryston, omkring en kvarts bilväg från Glasgow. Funktionellt och bekvämt inredda rum i en vitgrå färgskala med ljusa trämöbler.

Hotellet: Restaurang, barlounge, sommarterrass och lobby.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Beläget direkt vid landsvägen och bredvid golfbanan, i utkanten av Chryston. Ca 15 minuters färdväg nordöst om Glasgow. Busshållplats alldeles i närheten.
Antal rum: 43
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi och kaffe-/tebricka.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS+
Adress: Cumbernauld Road, G69 9BS CHRYSTON
Telefon: +44-141-779 38 61

07.08.2024 - 09.08.2024
Ben Nevis Hotel, Fort William
Visa mer Visa mindre
Hotell: Ben Nevis Hotel, Fort William
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Komfortabelt trestjärnigt hotell med stor inomhuspool och leisure club.

Hotellet: Modernare hotell bestående av två sammanlänkade byggnader med trevlig restaurang, bar och lobby samt en uppskattad leisureclub med inomhuspool, gym och bastu.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Beläget längs med landsvägen i Fort Williams norra del med vacker utsikt, ca 20 minuters promenad från centrum.
Antal rum: 119
Rummen: Bekväma rum av varierande storlek och standard med dusch/bad, wc, TV, telefon och kaffe-/tebricka.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: North Road, PH33 6TG FORT WILLIAM
Telefon: +44-1397-70 23 31

09.08.2024 - 10.08.2024
Ben Wyvis Hotel, Strathpeffer
Visa mer Visa mindre
Hotell: Ben Wyvis Hotel, Strathpeffer
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Traditionellt skotskt hotell med vacker viktoriansk fasad i pampig grå granit. Det anrika hotellet består av flera sammanlänkande byggnader med anor tillbaka till förra sekelskiftet och det omges av en 5 hektar stor parkliknande skog. Den trädkantade uppfarten för tankarna till historiska herresäten. Hotellet är något till åren kommet men än kan man skönja dess storhetstid och genuina karaktär i den stiliga matsalen med stuckatur, högt i tak, kristallkronor och stora fönster. Här finns även en ombonad och trevlig barlounge med mjuka soffor och öppen spis på äkta engelskt vis. Centralt beläget i den lilla byn, som på den viktorianska eran var en populär spaort, omgiven av vacker natur med berget Ben Wyvis som kuliss. Enkla och äldre, mindre till medelstora rum med varierande standard.

Hotellet: Restaurang, gruppmatsal, loungebar med öppen spis och trädgård.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Vackert och lugnt beläget omgivet en stor trädfylld parkliknande trädgård. Centralt beläget i den lilla pittoreska höglandsbyn Strathpeffer. Endast ca 400 meter från den viktorianska paviljongen och brunnen vid torget dit folk kom för att dricka brunn under 1800-talet. Strathpeffer är beläget ca 3,5 mil väster om Inverness.
Antal rum: 92
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi (mot avgift) och hårfön. Så kallade queensize bäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: IV14 9DN STRATHPEFFER
Telefon: +44-1977-42 33 87

10.08.2024 - 11.08.2024
Best Western Queens Hotel, Dundee
Visa mer Visa mindre
Hotell: Best Western Queens Hotel, Dundee
Hotellets webbplats: Link
11.08.2024 - 13.08.2024
Novotel Park Hotel, Edinburgh
Visa mer Visa mindre
Hotell: Novotel Park Hotel, Edinburgh
Hotellets webbplats: Link
13.08.2024 - 14.08.2024
Britannia Royal Court Hotel Coventry, Keresley
Visa mer Visa mindre
Hotell: Britannia Royal Court Hotel Coventry, Keresley
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Lantligt beläget hotell med renoveringsbehov som består av en historisk mangårdsbyggnad och en senare tillbyggd stor hotelldel med kontrasterande arkitektur. Den ursprungliga herrgårdsbyggnaden daterar tillbaka till 1894 och hette ursprungligen Kerseley Hall och byggdes åt cykel- och biltillverkaren William Hillman med fru Fanny och fem döttrar. Efter paret Hillmans död på 1920-talet såldes egendomen och byggdes om till sjukhus vilket expanderade under årens lopp och användes fram till 1968 då det gjordes om till hotell. Hotellet omges av mer än 4 hektar mark som delvis består av en parkliknande trädgård med en liten damm och en trädgårdsrotunda i sten. I den anrika huvudbyggnaden är flera tidstypiska detaljer bevarade och här finner man bland annat hotellets restaurang. I tillbyggnaderna där rummen är belägna finns även bland annat lobby, barlounge samt hotellets wellnessavdelning med inomhuspool. Traditionellt inredda, mindre till medelstora rum av enklare standard som är till åren komna. Lugnt och lantligt beläget omgivet av träd och odlingslandskap, vid landsvägen i utkanten av Keresley strax norr om Coventry.
 

Hotellet: Restaurang, gruppmatsal, bar, lounge, lobby, festsal, sommarterrass, trädgård samt wellnessavdelning (mot avgift) med inomhuspool, bastu, ångbastu och gym (begränsade öppettider och ibland kan hela eller delar av wellnessavdelningen vara stängda).
Våningar: 3
Hiss: Ja
Läge: Lantligt läge strax utanför bostadsområdet Keresley och Keresley Heath som är en del av Coventrys ytterområden. Ca 6 km om centrala Coventry, busshållplats finns vid landsvägen precis utanför.  
Antal rum: 210
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (mot avgift), hårfön och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SS
Adress: Tamworth Road, CV7 8JG Keresley / COVENTRY
Telefon: +44-871-222 00 96

14.08.2024 - 15.08.2024
Mercure Hotel, Krefeld
Visa mer Visa mindre
Hotell: Mercure Hotel, Krefeld
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Välskött och bra övernattningshotell i gröna omgivningar vid en golfbana.

Hotellet: Trevligt och välkomnande hotell med två restauranger, bar, lounge och sommarterrass.
Våningar: 3
Hiss: Ja men en del långa korridorer och halvtrappor till rummen förekommer.
Läge: Lugnt beläget vid en golfbana i stadsdelen Elfrath norr om Krefeld.
Antal rum: 155
Rummen: Moderna och bekväma rum med dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och värdebox.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Elfrather Weg 5, DE-47802 KREFELD
Telefon: +49-2151-95 60

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 04.08.2024
Ankomst: 15.08.2024
Dagar: 12 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 20.995:-

Priset inkluderar

Resa i komfortbuss med Scandoramaguide, 11 övernattningar i dubbelrum, 11 frukostar, 9 middagar, utflykter enligt dagsprogram (exkl. angivna avgifter & entréer)

Bra att veta
Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö. Fri direktanslutning från 37 orter.

Avresa 9/6 bor vi på Moxy Hotel Fountainbridge i Edinburgh dag 8-10.
Avresa 4/8 bor vi på Ben Nevis Hotel i Fort William dag 4-6, Ben Wyvis Hotel i Strathpeffer dag 6-7 och Best Western Queen’s Hotel i Dundee dag 7-8.
Avresa 8/9 bor vi på Moxy Hotel i Bochum dag 11-12.

Uppskattad kostnad för de i dagsprogrammet angivna arrangemangen mot avgift (som ej måste förbokas) är ca 40 pund.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)
Brittiskt pund (GBP)


Tillval:
Eilean Donan Castle: 138:-
Resa och utflykter enligt dagsprogram (exkl. avgifter & entréer): Ingår
Biljett till Edinburgh Military Tattoo: 950:-
Whiskydestilleri: 170:-

 

Rumstyper:

Enkelrum. Måltider enligt program 25.990:-
Dubbelrum. Måltider enligt program 20.995:-
Dubbelrum med extrabädd. Måltider enligt program 20.995:-


Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 04.08.2024
Ankomst: 15.08.2024
Dagar: 12 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 20.995:-

Bilder - Skottland Runt

Vi har för närvarande inga foton

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 04.08.2024
Ankomst: 15.08.2024
Dagar: 12 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 20.995:-

Visa mindre
08.09.2024 19.09.2024   12 dagar 19.995:- E22, E4, E6 Visa mer
Reseplan
Hotell
Prisinfo
Bilder

Dagsprogram & utflykter

Dag 1: Malmö - Krefeld
Avresa från Malmö via Öresundsbron och färjan från Rödby till Puttgarden. Vidare genom Tyskland och på kvällen checkar vi in på Mercure Hotel i Krefeld där middagen snart är serverad.

Dag 2: Krefeld - Bromsgrove
Vi upplever både Holland och Belgien på vår väg till Frankrike. Vid lunch tar vi färjan från Calais till Dover. Här möts vi av grevskapet Kent, omnämnt som Englands trädgård. Vi tar oss förbi London och upp mot Midlands. Under kvällen når vi trakten kring Birmingham och Britannia Bromsgrove Hotel som väntar med middagen. 

Dag 3: Bromsgrove - Glasgow 
Under dagen färdas vi genom Englands böljande landskap och förbi stora städer som Manchester och Liverpool. Landskapsbilden blir efterhand alltmer kuperad och vid Carlisle passerar vi gränsen till Skottland. Vårt mål för dagen är Skottlands största stad, Glasgow. Under 1800-talet utvecklades Glasgow till en av Storbritanniens allra främsta städer och detta återspeglas i den välbevarade viktorianska arkitekturen. Från andra tidevarv märks den orörda medeltida katedralen och Glasgows äldsta hus, Provand’s Lordship. Stadens många parker bidrar till den trevliga stämningen. Vi gör en rundtur och lär känna Glasgow innan vi checkar in på Crowwood House Hotel i Chryston, nordöst om stan, som serverar middag. 

Dag 4: Glasgow - Fort William 
I dag bjuds vi på fantastiska naturscenerier när vi färdas längs med mångomsjungna Loch Lomond, Storbritanniens största sjö. Skogsklädda sluttningar, skimrande vatten och höga, dimmiga bergstoppar väntar oss i trakterna där lågländerna möter högländerna. Området har bland annat inspirerat sir Walter Scott till flera litterära mästerverk. För oss som önskar finns det möjlighet att följa med på en båttur (mot avgift). Vi fortsätter sedan vår resa upp i det skotska höglandet och färdas genom storslagna Glen Coe, tårarnas dal, omtalad för sin romantiska natur och dramatiska historia. Vid Storbritanniens högsta berg Ben Nevis väntar Fort William och Alexandra Hotel. Vi checkar in för två nätter och äter middag tillsammans. 

Dag 5: Isle of Skye
Tidigt på morgonen påbörjar vi dagens utflykt. Första besöket gör vi vid Loch Duich och Eilean Donan Castle, Skottlands mest fotograferade slott (mot avgift). Via Skye bridge tar vi oss sedan till Isle of Skye, den största och nordligaste av öarna i de Inre Hebriderna och ansedd som den vackraste av dem. Här väntar oss en örundtur med storslagen natur, små hamnar, ensliga slott och genuina byar. Överallt är den gaeliska ­kulturen närvarande och levande. Ön har fått sitt namn efter vikingarnas ord för moln. Norska vikingar erövrade Hebriderna under 800-talet och styrde därefter öarna under 400 år. Även om de sedan formellt lydde under Skottland styrdes de i ett par århundraden av klanen McDonald med säte just på Isle of Skye. Vi besöker bland annat huvudorten Portree med sina färgglada hus. Från Armadale tar vi sedan färjan till Mallaig och äter en sen middag på vårt hotell i Fort William. 

Dag 6: Fort William - Inverness - Nethy Bridge 
En god frukost inleder morgonen innan vi fortsätter färden norrut. Längs med Loch Ness breder låglänta mjuka kullar ut sig och vår guide berättar om sjön och det omtalade odjuret. Vägen kantas av ljungklädda hedar med betande får och mytiska borgruiner. Vi besöker också högländernas okrönta huvudstad Inverness innan vi är framme i Nethybridge. Här dukar Nethybridge Hotel fram kvällens middag. 

Dag 7: Nethybridge - Dundee
Speydalen är ett av Skottlands berömda whiskyområden och i dag passar vi på att besöka ett destilleri (mot avgift, måste förbokas). Vi får en rundvandring och givetvis får vi även provsmaka! Vi fortsätter vår resa genom vackra Speydalen och passar på att besöka Scone Palace utanför Perth (mot avgift). Palatset har tillhört grevarna av Mansfield i över 400 år och här kröntes de skotska kungarna. Vi får också höra om Sconestenen, mer känd som kröningsstenen. Vi övernattar på Best Western Woodlands Hotel i Broughty Ferry strax öster om Dundee och äter middag tillsammans. 

Dag 8: Dundee - St Andrews - Edinburgh 
Söder om Skottlands längsta flod Tay fortsätter vi under förmiddagen genom grevskapet Fife och stannar till i St Andrews. Skottlands skyddshelgon har gett sitt namn till denna vackra lilla stad, belägen vid Nordsjökusten. Här finns allt som är typiskt för skotska städer: gränder med sneda stenhus, medeltida kyrkor och ett bastant slott. Dessutom har St Andrews Skottlands äldsta universitet, men allra mest förknippas staden med golfens utveckling. Framåt eftermiddagen kommer vi till Edinburgh, Skottlands vackra och stolta huvudstad. Vi checkar in på Novotel Park Hotel och kvällen är fri för egna strövtåg. 

Dag 9: Edinburgh
Från Edinburgh Castle leder The Royal Mile i Old Town oss ner till stadens andra slott, Holyrood House. Följ med så berättar guiden mer om stadens mest fotograferade staty Greyfriars Bobby, Scott Monument, Princes Street Gardens och mer därtill. Eftermiddagen är fri för var och en att upptäcka Edinburgh. På avresan i augusti erbjuder vi biljetter till The Royal Edinburgh Military Tattoo. Till musikens, dansens och dramats ära firar man med mässingsorkestrar, säckpipor, trummor, traditionella folkdanser och mycket mer. En fantastisk uppvisning (mot avgift, måste förbokas)!

Dag 10: Edinburgh - Keresley
I dag tar vi motvilligt farväl av Skottland och det bär av söderut. Längs vägen passerar vi städer som Newcastle och Leeds och vi gör regelbundna pauser, både för lunch och kaffe. Det engelska landskapet passerar revy och framåt kvällningen närmar vi oss Coventry och Britannia Royal Court Hotel i Keresley som serverar kvällens middag. 

Dag 11: Keresley - Krefeld
Efter tidig avfärd går resan vidare söderut och vi tar sikte på Engelska kanalen. Med hjälp av färjan Dover-Calais når vi Frankrike och kontinenten. Vår buss rullar sedan under eftermiddagen genom Belgien mot Tyskland och sista kvällen tillbringas i Krefeld. En god middag och sköna sängar väntar på Mercure Hotel.

Dag 12: Krefeld - Malmö
Efter frukost färdas vi norrut genom Tyskland. I Puttgarden tar vi färjan till Rödby och reser genom Danmark till Sverige. Vi beräknas vara i Malmö ca kl 20.00.

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00
Boka resan online »

Höjdpunkter

 • Magiska vyer
 • Loch Lomond
 • Isle of Skye
 • Loch Ness 
 • Edinburgh Military Tattoo i augusti

Påstigningsplatser

E4
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 553 03
Plats: Jönköping M2 center, Ryhovsgatan 5
Tid: 03:45
Postnr.: 568 32
Plats: Skillingaryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 04:05
Postnr.: 568 32
Plats: Vaggeryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 04:05
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Ica Supermarket, Allbogatan 11
Tid: 04:40
Postnr.: 331 44
Plats: Värnamo McDonalds, E4:an Syd, Refugen
Tid: 04:45
Postnr.: 343 30
Plats: Älmhult Kommunhuset, Stortorget 1
Tid: 05:20
Postnr.: 341 32
Plats: Ljungby Ingo, Ljungbystopp E4:an, Ringvägen
Tid: 05:25
Postnr.: 283 91
Plats: Osby Circle K, (väg 23) Marklunda 2330
Tid: 05:35
Postnr.: 287 34
Plats: Traryd Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 05:45
Postnr.: 287 34
Plats: Strömsnäsbruk Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 05:45
Postnr.: 285 33
Plats: Markaryd Skulptörvägen, ICA Kvantum
Tid: 06:00
Postnr.: 281 44
Plats: Hässleholm Stoby McDonalds, (väg 21) Mackgatan 4,
Tid: 06:00
Postnr.: 286 38
Plats: Örkelljunga Skåneporten, Circle K
Tid: 06:15
Postnr.: 553 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:35
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur, inkl. del i dubbelrum,
Tid: 12:25
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:25
E22
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 393 56
Plats: Kalmar Kalmar Rasta, Ölandsleden 7
Tid: 03:00
Postnr.: 371 50
Plats: Karlskrona Angöringen, Möbelaffären
Tid: 04:30
Postnr.: 372 37
Plats: Ronneby Järnvägsstationen, Järnvägsgatan 4-6
Tid: 05:00
Postnr.: 374 39
Plats: Karlshamn Best Western (Circle K), Strömmavägen
Tid: 05:25
Postnr.: 295 39
Plats: Bromölla Preem, Gamla E22:an, Tians väg 2
Tid: 06:00
Postnr.: 291 54
Plats: Kristianstad Circle K (Karlssons Taverna), Ringvägen
Tid: 06:25
Postnr.: 242 35
Plats: Hörby Coop, Slagtoftavägen 24
Tid: 06:55
Postnr.: 246 42
Plats: Löddeköpinge Dahls Hotell, Center Syd, Marknadsvägen 1
Tid: 07:10
Postnr.: 211 22
Plats: Malmö Scandic Stortorget, Stortorget 15
Tid: 07:20
Postnr.: 222 25
Plats: Lund Ingo, Södra Vägen 1
Tid: 07:25
Postnr.: 0191
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 08:45
Postnr.: 0185
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4You tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 08:45
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 09:00
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 09:00
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 09:20
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 09:20
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum.
Tid: 15:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, enkelrum.
Tid: 15:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, enkelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 15:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 15:00
E6
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.:
Plats: Copenhagen Airport
Tid: 00:00
Postnr.:
Plats: Kolding
Tid: 00:00
Postnr.: 382 37
Plats: Nybro Nybro, Preem Norra vägen, Fågelvägen 2
Tid: 03:20
Postnr.: 361 31
Plats: Emmaboda Runes Bensin, Stenvägen 1
Tid: 03:40
Postnr.: 412 52
Plats: Göteborg Liseberg Station, Fabriksgatan
Tid: 04:00
Postnr.: 434 42
Plats: Kungsbacka Circle K, Onsalamotet, Kollavarvsvägen
Tid: 04:20
Postnr.: 352 30
Plats: Växjö Resecentrum Hpl D, Norra Järnvägsgatan
Tid: 04:20
Postnr.: 432 77
Plats: Varberg Tvååker Björkäng Vägkrog, Spannarp 30
Tid: 04:55
Postnr.: 311 50
Plats: Falkenberg McDonalds, Vinbergsmotet E6:an, Mellangårdsvägen 4
Tid: 05:15
Postnr.: 302 44
Plats: Halmstad Halmstad Arena, Huvudentrén, Växjövägen 11
Tid: 05:35
Postnr.: 272 32
Plats: Simrishamn Simrishamn, Järnvägsstationen
Tid: 05:45
Postnr.: 312 61
Plats: Laholm Mellbystrand McDonalds, Mellbystrand E6:an, Söderleden 5
Tid: 05:50
Postnr.: 273 34
Plats: Tomelilla Tomelilla, Ica Kvantum, Banmästargatan 2
Tid: 06:10
Postnr.: 262 71
Plats: Ängelholm McDonalds, E6:an, Trafikplats 35, Klippanvägen 14
Tid: 06:15
Postnr.: 271 42
Plats: Ystad Stationen, Österleden
Tid: 06:35
Postnr.: 252 21
Plats: Helsingborg Hamntorget
Tid: 06:40
Postnr.: 261 44
Plats: Landskrona Järnvägsstationen, Östervångsplan 13
Tid: 06:55
Postnr.: 232 61
Plats: Malmö Öresundsterminalen, Terminalgatan 10, Arlöv
Tid: 08:10
Postnr.: 602 22
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:27
Postnr.: 60222
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:27
Postnr.: 533 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:35
Postnr.: 582 22
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:53
Postnr.: 58222
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:53
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:49
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:49
Postnr.: 359 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur, inkl del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:00
Postnr.: 352 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:00
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:15
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:15

Hemkomsttider

E22
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 393 56
Plats: Kalmar Kalmar Rasta, Ölandsleden 7
Tid: 00:35
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 10:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, enkelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 10:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, enkelrum.
Tid: 10:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum.
Tid: 10:00
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 13:55
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 13:55
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 14:15
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 14:15
Postnr.: 0185
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4You tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 16:20
Postnr.: 0191
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 16:20
Postnr.: 211 22
Plats: Malmö Scandic Stortorget, Stortorget 15
Tid: 20:00
Postnr.: 222 25
Plats: Lund Ingo, Södra Vägen 1
Tid: 20:40
Postnr.: 242 35
Plats: Hörby Coop, Slagtoftavägen 24
Tid: 20:55
Postnr.: 246 42
Plats: Löddeköpinge Dahls Hotell, Center Syd, Marknadsvägen 1
Tid: 21:00
Postnr.: 291 54
Plats: Kristianstad Circle K (Karlssons Taverna), Ringvägen
Tid: 21:10
Postnr.: 295 39
Plats: Bromölla Preem, Gamla E22:an, Tians väg 2
Tid: 21:25
Postnr.: 374 39
Plats: Karlshamn Best Western (Circle K), Strömmavägen
Tid: 22:10
Postnr.: 372 37
Plats: Ronneby Järnvägsstationen, Järnvägsgatan 4-6
Tid: 22:35
Postnr.: 371 50
Plats: Karlskrona Angöringen, Möbelaffären
Tid: 23:05
E4
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 568 32
Plats: Vaggeryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 00:10
Postnr.: 568 32
Plats: Skillingaryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 00:10
Postnr.: 553 03
Plats: Jönköping M2 center, Ryhovsgatan 5
Tid: 00:25
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur, inkl. del i dubbelrum,
Tid: 10:45
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:45
Postnr.: 553 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:35
Postnr.: 281 44
Plats: Hässleholm Stoby McDonalds, (väg 21) Mackgatan 4,
Tid: 21:55
Postnr.: 283 91
Plats: Osby Circle K, (väg 23) Marklunda 2330
Tid: 22:10
Postnr.: 286 38
Plats: Örkelljunga Skåneporten, Circle K
Tid: 22:15
Postnr.: 343 30
Plats: Älmhult Kommunhuset, Stortorget 1
Tid: 22:25
Postnr.: 285 33
Plats: Markaryd Skulptörvägen, ICA Kvantum
Tid: 22:35
Postnr.: 287 34
Plats: Strömsnäsbruk Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 22:45
Postnr.: 287 34
Plats: Traryd Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 22:45
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Ica Supermarket, Allbogatan 11
Tid: 23:05
Postnr.: 341 32
Plats: Ljungby Ingo, Ljungbystopp E4:an, Ringvägen
Tid: 23:10
Postnr.: 331 44
Plats: Värnamo McDonalds, E4:an Syd, Refugen
Tid: 23:40
E6
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.:
Plats: Copenhagen Airport
Tid: 00:00
Postnr.:
Plats: Kolding
Tid: 00:00
Postnr.: 412 52
Plats: Göteborg Liseberg Station, Fabriksgatan
Tid: 00:05
Postnr.: 382 37
Plats: Nybro Nybro, Preem Norra vägen, Fågelvägen 2
Tid: 00:15
Postnr.: 359 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur, inkl del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:10
Postnr.: 352 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:10
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:22
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:22
Postnr.: 582 22
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:21
Postnr.: 58222
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:21
Postnr.: 533 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:35
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:40
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:40
Postnr.: 60222
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:47
Postnr.: 602 22
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:47
Postnr.: 232 61
Plats: Malmö Öresundsterminalen, Terminalgatan 10, Arlöv
Tid: 20:30
Postnr.: 261 44
Plats: Landskrona Järnvägsstationen, Östervångsplan 13
Tid: 21:15
Postnr.: 271 42
Plats: Ystad Stationen, Österleden
Tid: 21:30
Postnr.: 252 21
Plats: Helsingborg Hamntorget
Tid: 21:30
Postnr.: 262 71
Plats: Ängelholm McDonalds, E6:an, Trafikplats 35, Klippanvägen 14
Tid: 21:50
Postnr.: 273 34
Plats: Tomelilla Tomelilla, Ica Kvantum, Banmästargatan 2
Tid: 22:00
Postnr.: 312 61
Plats: Laholm Mellbystrand McDonalds, Mellbystrand E6:an, Söderleden 5
Tid: 22:10
Postnr.: 302 44
Plats: Halmstad Halmstad Arena, Huvudentrén, Växjövägen 11
Tid: 22:25
Postnr.: 272 32
Plats: Simrishamn Simrishamn, Järnvägsstationen
Tid: 22:30
Postnr.: 311 50
Plats: Falkenberg McDonalds, Vinbergsmotet E6:an, Mellangårdsvägen 4
Tid: 22:50
Postnr.: 432 77
Plats: Varberg Tvååker Björkäng Vägkrog, Spannarp 30
Tid: 23:05
Postnr.: 352 30
Plats: Växjö Resecentrum Hpl D, Norra Järnvägsgatan
Tid: 23:25
Postnr.: 434 42
Plats: Kungsbacka Circle K, Onsalamotet, Kollavarvsvägen
Tid: 23:45
Postnr.: 361 31
Plats: Emmaboda Runes Bensin, Stenvägen 1
Tid: 23:55
08.09.2024 - 09.09.2024
Mercure Hotel, Krefeld
Visa mer Visa mindre
Hotell: Mercure Hotel, Krefeld
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Välskött och bra övernattningshotell i gröna omgivningar vid en golfbana.

Hotellet: Trevligt och välkomnande hotell med två restauranger, bar, lounge och sommarterrass.
Våningar: 3
Hiss: Ja men en del långa korridorer och halvtrappor till rummen förekommer.
Läge: Lugnt beläget vid en golfbana i stadsdelen Elfrath norr om Krefeld.
Antal rum: 155
Rummen: Moderna och bekväma rum med dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och värdebox.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Elfrather Weg 5, DE-47802 KREFELD
Telefon: +49-2151-95 60

09.09.2024 - 10.09.2024
Britannia Bromsgrove Hotel, Bromsgrove
Visa mer Visa mindre
Hotell: Britannia Bromsgrove Hotel, Bromsgrove
Hotellets webbplats: Link
10.09.2024 - 11.09.2024
Crowwood House Hotel, Chryston
Visa mer Visa mindre
Hotell: Crowwood House Hotel, Chryston
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Bekvämt och lantligt beläget hotell. Hotellet har de senaste åren påbörjat en renovering och fått en modernare stil med trivsamma allmänna utrymmen i en gråbeige färgskala med skotskrutiga mattor och turkosa accenter. Här finns en trevlig barlounge med bekväma chesterfieldsoffor och restaurangen Alba som serverar både indiskt och traditionell engelsk pubmat. Sommartid kan man ta en drink på terrassen med utsikt över golfbanan. Beläget i utkanten av Chryston, omkring en kvarts bilväg från Glasgow. Funktionellt och bekvämt inredda rum i en vitgrå färgskala med ljusa trämöbler.

Hotellet: Restaurang, barlounge, sommarterrass och lobby.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Beläget direkt vid landsvägen och bredvid golfbanan, i utkanten av Chryston. Ca 15 minuters färdväg nordöst om Glasgow. Busshållplats alldeles i närheten.
Antal rum: 43
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi och kaffe-/tebricka.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS+
Adress: Cumbernauld Road, G69 9BS CHRYSTON
Telefon: +44-141-779 38 61

11.09.2024 - 13.09.2024
Alexandra Hotel, Fort William
Visa mer Visa mindre
Hotell: Alexandra Hotel, Fort William
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Traditionellt skotskt turistklasshotell med omaka charm som består av en äldre del byggd i klassisk grå granit och en större tillbyggnad. Förutom matsalar och bar finns här flera sällskapsrum med gammaldags inredning och en öppen spis. Centralt beläget i den populära lilla turistorten Fort William vid sjön Loch Linnhe ett stenkast från järnvägsstationen varifrån ångtåget "The Jacobite", känd från Harry Potter filmerna, har daglig avgång. Individuellt inredda, till åren komna rum med mycket varierande storlek och standard. 

Hotellet: Två restauranger, bar, lounge med öppen spis och lobby. 
Våningar: 5
Hiss: Ja, en liten.
Läge: Centralt beläget mitt i byn bredvid kyrkan Cuncansburgh och allmänningen "The Parade" med krigsminnesmärke och staty av Donald Cameron of Lochiel. Här börjar huvudgatan High Street med småbutiker, barer och West Highland Museum. Ca 100 meter från järnvägsstationen.
Antal rum: 93
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi (mot avgift), hårfön och kaffe-/tebricka.
Övrigt: Andra hotell i Fort William med omnejd med varierande standard kan också förekomma.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: The Parade, PH33 6AZ FORT WILLIAM
Telefon: +44-1397-70 22 41

13.09.2024 - 14.09.2024
Nethybridge Hotel, Nethybridge
Visa mer Visa mindre
Hotell: Nethybridge Hotel, Nethybridge
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Genuint skotskt hotell i viktoriansk stil med inbjudande fasad i grå granit med burspråk och torn vars anor sträcker sig tillbaka till 1897. Beläget i den lilla höglandsbyn Nethy Bridge i Speydalen, vid foten av Cairngorms nationalpark som bjuder på storslagna naturupplevelser. Hotellet har trivsamma allmänna utrymmen med högt i tak, stuckaturer, väggpaneler och öppna spisar. Individuellt och spartanskt inredda bekväma rum, som på grund av den anrika gamla byggnaden, varierar mycket i storlek, faciliteter och stil varav flertalet är äldre och endast vissa renoverade. 

Hotellet: Gruppmatsal, bar, sällskapsrum med öppen spis och biljard, lobby samt en liten trädgård med blommor och bänkar på andra sidan vägen.
Våningar: 4
Hiss: Ja, men inte till alla rum.
Läge: Beläget vid en vägkorsning i den lilla byn Nethy Bridge nära floden Nethy. Lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 70
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi (mot avgift), hårfön och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Vissa rum har snedtak.
Övrigt: Alternativa hotell i omgivningarna kan förekomma.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Main Street, PH25 3DP NETHY BRIDGE
Telefon: +44-1479-82 12 03

14.09.2024 - 15.09.2024
Best Western Woodlands Hotel, Dundee
Visa mer Visa mindre
Hotell: Best Western Woodlands Hotel, Dundee
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Trevligt och välkomnande mellanklasshotell som består av ett vackert herrskapshem från förra sekelskiftet som i samband med att det gjordes om till hotell byggdes ut med flera olika delar med helt kontrasterande utseende. Trots namnet är det inte beläget i en skog men har en trevlig uppfart kantad av träd som ger ett lummigt intryck. Hotellet har en trivsam lounge samt restaurang i klassisk stil och vid vackert väder kan man sitta ute på terrassen. Här finns också en uppskattad wellnessavdelning med inomhuspool, gym och bastu. Lugnt beläget i ett bostadsområde i Broughty Ferry, öster om Dundee, med promenadavstånd till strandpromenaden vid inloppet av floden Tay. Flertalet rum är belägna i en tvåvåningslänga på baksidan som går under namnet "Hamilton Wing" eller i den gamla huvudbyggnaden "Wylde's wing" medan vissa är belägna i tillbyggnaden som går under namnet "Abercromby wing". Rummen är funktionellt och individuellt inredda med mycket varierande storlek, utseende och standard. 

Hotellet: Restaurang med bar, gruppmatsal, sommarterrass samt wellnessavdelning (mot avgift) (begränsade öppettider) med inomhuspool, minigym, bastu, ångbastu och möjlighet till massagebehandlingar.
Våningar: 3
Hiss: Ja, men endast i hotelldelen Abercromby wing.
Läge: Beläget i ett bostadsområde i Broughty Ferry, ca 10 minuters promenad från vattnet. Ca 2 km till hamnen i Broughty Ferry och resterna av slottet Broughty som numera är museum. Ca 20 minuters färdväg öster om Dundee.
Antal rum: 65
Rummen: Dusch/bad, wc, TV och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Panmure Terrace 13, Broughty Ferry, DD5 2QL DUNDEE
Telefon: +44-1382-48 00 33

15.09.2024 - 17.09.2024
Novotel Park Hotel, Edinburgh
Visa mer Visa mindre
Hotell: Novotel Park Hotel, Edinburgh
Hotellets webbplats: Link
17.09.2024 - 18.09.2024
Britannia Royal Court Hotel Coventry, Keresley
Visa mer Visa mindre
Hotell: Britannia Royal Court Hotel Coventry, Keresley
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Lantligt beläget hotell med renoveringsbehov som består av en historisk mangårdsbyggnad och en senare tillbyggd stor hotelldel med kontrasterande arkitektur. Den ursprungliga herrgårdsbyggnaden daterar tillbaka till 1894 och hette ursprungligen Kerseley Hall och byggdes åt cykel- och biltillverkaren William Hillman med fru Fanny och fem döttrar. Efter paret Hillmans död på 1920-talet såldes egendomen och byggdes om till sjukhus vilket expanderade under årens lopp och användes fram till 1968 då det gjordes om till hotell. Hotellet omges av mer än 4 hektar mark som delvis består av en parkliknande trädgård med en liten damm och en trädgårdsrotunda i sten. I den anrika huvudbyggnaden är flera tidstypiska detaljer bevarade och här finner man bland annat hotellets restaurang. I tillbyggnaderna där rummen är belägna finns även bland annat lobby, barlounge samt hotellets wellnessavdelning med inomhuspool. Traditionellt inredda, mindre till medelstora rum av enklare standard som är till åren komna. Lugnt och lantligt beläget omgivet av träd och odlingslandskap, vid landsvägen i utkanten av Keresley strax norr om Coventry.
 

Hotellet: Restaurang, gruppmatsal, bar, lounge, lobby, festsal, sommarterrass, trädgård samt wellnessavdelning (mot avgift) med inomhuspool, bastu, ångbastu och gym (begränsade öppettider och ibland kan hela eller delar av wellnessavdelningen vara stängda).
Våningar: 3
Hiss: Ja
Läge: Lantligt läge strax utanför bostadsområdet Keresley och Keresley Heath som är en del av Coventrys ytterområden. Ca 6 km om centrala Coventry, busshållplats finns vid landsvägen precis utanför.  
Antal rum: 210
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (mot avgift), hårfön och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SS
Adress: Tamworth Road, CV7 8JG Keresley / COVENTRY
Telefon: +44-871-222 00 96

18.09.2024 - 19.09.2024
Moxy Hotel, Bochum
Visa mer Visa mindre
Hotell: Moxy Hotel, Bochum
Hotellets webbplats: Link
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 08.09.2024
Ankomst: 19.09.2024
Dagar: 12 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 19.995:-

Priset inkluderar

Resa i komfortbuss med Scandoramaguide, 11 övernattningar i dubbelrum, 11 frukostar, 9 middagar, utflykter enligt dagsprogram (exkl. angivna avgifter & entréer)

Bra att veta
Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö. Fri direktanslutning från 37 orter.

Avresa 9/6 bor vi på Moxy Hotel Fountainbridge i Edinburgh dag 8-10.
Avresa 4/8 bor vi på Ben Nevis Hotel i Fort William dag 4-6, Ben Wyvis Hotel i Strathpeffer dag 6-7 och Best Western Queen’s Hotel i Dundee dag 7-8.
Avresa 8/9 bor vi på Moxy Hotel i Bochum dag 11-12.

Uppskattad kostnad för de i dagsprogrammet angivna arrangemangen mot avgift (som ej måste förbokas) är ca 40 pund.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)
Brittiskt pund (GBP)


Tillval:
Eilean Donan Castle: 138:-
Resa och utflykter enligt dagsprogram (exkl. avgifter & entréer): Ingår
Whiskydestilleri: 170:-

 

Rumstyper:

Enkelrum. Måltider enligt program 24.590:-
Dubbelrum. Måltider enligt program 19.995:-
Dubbelrum med extrabädd. Måltider enligt program 19.995:-


Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 08.09.2024
Ankomst: 19.09.2024
Dagar: 12 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 19.995:-

Bilder - Skottland Runt

Vi har för närvarande inga foton

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 08.09.2024
Ankomst: 19.09.2024
Dagar: 12 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 19.995:-

Visa mindre
 Ledig
 På förfrågan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.