Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-13
Beskrivning
Visa karta

Umbrien & Apulien

En alldeles ljuvlig rundresa till två praktfulla italienska regioner, Umbrien och Apulien.


      Snabba fakta!

 • Gröna Umbrien
 • Italiens häl - Apulien
 • Boende 5 nätter i centrala Bari
 • Härligt klimat
 • Trullihusen i Alberobello
   
BUSSRESA - Italien - Rundresa - 14 dagar

Umbrien & Apulien

En alldeles ljuvlig rundresa till två praktfulla italienska regioner, Umbrien och Apulien. Enastående kulturhistoria, fantastisk natur och inte minst en vänlig och välkomnande atmosfär. Umbrien visar genom sina överdådiga kyrkor vilken makt den katolska kyrkan haft i Italien genom århundradena men bjuder också på vacker natur, medeltida byar och vinodlingar. Orvieto, Assisi och Todi. Det är inte utan anledning att Umbrien brukar omnämnas som Italiens gröna hjärta. Apulien är Italiens berömda häl som trots vackra stränder, kristallklart vatten och genuina byar är ganska okänt för de flesta. Här väntar ett annat Italien som influerats av både grekisk och romersk kultur. Apulien är ett jordbruksområde med stor oliv - och vinproduktion. Vackra byar, sockertoppsliknande trullihus och genuin syditaliensk värme. Bari, Monopoli, Castel del Monte och Alberobello. En vidunderlig rundresa i två mycket angenäma italienska regioner!

Vi bor hela fem nätter på komfortabla Hotel Boston i Bari som är ett nyrenoverat hotell i en modern och sparsmakad, elegant stil. Hotellet är perfekt beläget i stadsdelen Murat som är Baris modernare stadscentrum från början av 1800-talet med shoppinggator, småbåtshamn och strandpromenad. Från hotellet är det också bekvämt promenadavstånd till Gamla stan med sevärdheter såsom kastellet, domkyrkan och basilikan San Nicola som hyser relikerna efter helgonet S:t Nikolaus, jultomtens urfader.

 

Fri direktanslutning från 37 orter »
 

Avresedatum

05.10.2024 18.10.2024   14 dagar 18.995:- E22, E4, E6 Visa mer
Reseplan
Hotell
Prisinfo
Bilder

Dagsprogram & utflykter

Dag 1: Malmö - Nürnberg
Vi samlas på Öresundsterminalen i Malmö och tar plats i bussen. Via Öresundsbron rullar vi genom Danmark till färjan i Rödby. Väl över i Tyskland stannar vi för lunch innan vi fortsätter söderut förbi Hamburg, Hannover och Kassel. Så småningom passeras gränsen till Bayern och framåt kvällen stannar vi för att äta middag tillsammans innan vi sent på kvällen når Nürnberg och Seminaris Hotel.

Dag 2: Nürnberg - Modena
Efter frukost åker vi vidare genom Bayern förbi München innan vi passerar Österrike och så småningom åker över gränsen till Italien. Via Bolzano och Trento tar vi oss till regionen Emilia-Romagna, ofta omnämnd som Italiens skafferi. Vårt mål för dagen är Modena, omtalad för sin motorindustri och balsamvinäger. Vi övernattar i närheten av Modena och äter middag tillsammans på hotellet.

Dag 3: Modena - Orvieto - Bolsenasjön
Vi fortsätter vår resa söderut och framåt lunch når vi Orvieto, etruskernas forna Akropolis. Staden är en av Italiens mest omtalade bergsbyar och underbart placerad på en enslig bergskulle med en praktfull, gotisk domkyrka. Vi tar oss till den gamla stadsdelen med hjälp av bergbana (mot avgift). Vi imponeras av den vackra katedralens marmorfasad och den som önskar kan även följa med in (mot avgift). Efter en skön eftermiddag i Orvieto tar vi oss den sista biten till vårt hotell i trakten kring Bolsenasjön. Här ska vi bo de kommande tre nätterna och på kvällarna äter vi middag tillsammans.

Utflykter dag 4-5

Assisi
En pärla i Umbrien är vackra Assisi och vi beger oss dit på morgonen när staden vaknar till liv. Insup atmosfären i detta andliga centrum där den heliga Franciskus verkade under medeltiden. Givetvis får vi möjlighet att besöka basilikan som anses vara en av Italiens största kulturskatter (mot avgift). Assisi med sin speciella atmosfär är dock väl värd ett besök även utan sina kyrkor!

Todi & vinprovning
Todi är ännu en av Umbriens medeltida pärlor, högt belägen med enastående utsikt över det kringliggande landskapet. Det är lätt att hänföras av de vackra vyerna. Passa också på att utforska de labyrintliknande smala gränderna och trapporna som breder ut sig i alla riktningar från de vykortsvackra torgen. Efter lunch besöker vi en lokal vinodlare för att provsmaka och lära känna vinerna från Umbrien och få veta mer om den italienska vinodlingskonsten (mot avgift).

Dag 6: Bolsenasjön - Caserta - Bari
Det har blivit dags att lämna Umbrien och fortsätta söderut. Vi passerar Rom och norr om Neapel väntar en storslagen upplevelse, nämligen det forna kungliga palatset i Caserta (mot avgift, måste förbokas). Palatset började uppföras i mitten av 1700-talet och blev en av de största byggnaderna som restes i Europa på 1700-talet. Med sina 1 200 rum är det ett imponerande byggnadsverk! Slottsparken i barockstil breder ut sig över 120 ha, delvis på kuperad terräng, och imponerar med fontäner och statyer. Efter att vi imponerats av överdådet i Caserta lämnar vi Kampanien och sätter kurs österut mot nästa stora mål, Apulien. Här ska vi bo fem nätter på centralt belägna Hotel Boston i Apuliens huvudort Bari.

Utflykter dag 7-10

Stadspromenad i Bari
Bari kan anses vara jultomtens stad då S:t Nikolaus kvarlevor fördes hit på 1000-talet. Till helgonets ära uppfördes då Basilica di San Nicola och relikerna lockar både kristna och ortodoxa vallfärdare. Helgonet och stadens beskyddare firas med pompa och ståt i maj varje år. Tillsammans med vår lokalguide upptäcker vi Bari och får lära oss om stadens historia. Bari är en verkligt genuin stad med ett rikt kulturliv och ett livligt folkliv. Alldeles intill havet. Det är lite som att åka tillbaka till Italien på 50-talet. Barnen spelar fotboll i gränderna och bruset från det rika utelivet fyller luften. Här blandas gammalt med nytt, ungt med gammalt. Vi avslutar vår gemensamma promenad i närheten av borgen i centrum och eftermiddagen är fri för egna strövtåg.

Tåg till Monopoli & lunch på italienskt vis
Vi promenerar till järnvägsstationen varifrån vi tar tåget till den vackra kuststaden Monopoli. Namnet skvallrar om dess grekiska ursprung och betyder ”den unika staden”. Med sina vita hus är Monopoli ingen slumrande semesterort med turistprägel utan en levande stad. Stadsbilden domineras av fästningen och kyrkan. I hamnen vittnar fiskefartyg i alla storlekar om den viktiga fiskenäringen. Dagens lunch äter vi tillsammans på en trattoria där kocken dukar fram små typiskt italienska förrätter som vi delar på. Fisk, skaldjur, bläckfisk, bröd och grönsaker. Därefter vankas det huvudrätt och avslutningsvis något sött. Vin och vatten ingår. Mätta och belåtna tar vi sedan tåget tillbaka till Bari.

Castel del Monte, Trani & middag på masseria
I dag beger vi oss i nordvästlig riktning till sagoslottet Castel del Monte, en fascinerande byggnad med medeltida ursprung (mot avgift, måste förbokas). Fredrik II av Hohenstaufens mystiska jaktslott tycks sväva som en kungakrona över det mäktiga apuliska landskapet. Vad det egentligen användes till träter historiker och forskare om än i dag. De många byggnadsstilarna fascinerar och vi njuter av såväl interiören som utsikten innan vi fortsätter till kustorten Trani, omtalad för sin vackra domkyrka som är belägen alldeles vid Adriatiska havet. Trani är en riktig pärla och vi njuter av den sköna atmosfären innan vi på eftermiddagen återvänder till Bari.

På kvällen äter vi middag på en masseria, en för Apulien typisk fortifierad lantgård. Vi serveras läckra rustika rätter med tillhörande vin.

Trullihusen i Alberobello & besök hos olivoljeproducent
I dag väntar Alberobello med sina konformade trullihus som blivit något av ett landmärke för regionen. Vi strosar runt i den lilla staden och imponeras av de vita små husen. Efter att vi insupit atmosfären i Alberobello beger vi oss till en olivoljeproducent för att lära oss om produktionen och givetvis ska vi provsmaka. Ungefär hälften av Italiens olivproduktion sker i Apulien vilket traktens många olivlundar med flera hundra år gamla träd vittnar om.

Dag 11: Bari - Rimini
I dag väntar oss en vacker och omväxlande resväg när vi färdas från låglänta Apulien, längs Italiens östkust, mot bergigare trakter som Molise, Abruzzo och Marche. Vårt mål för dagen är Emilia-Romagna och i närheten av Rimini finner vi vårt hotell som på kvällen serverar middag.

Dag 12: Rimini - Bologna - Verona
Efter frukost sätter vi kurs mot Emilia-Romagnas fascinerande huvudstad Bologna. En storstad med ett lugnt tempo och många smeknamn -allt från den röda, den lärda till den feta staden. Det senare hör samman med Bolognas kulinariska traditioner och det är inte konstigt att alla italienare drar på mungipan när staden kommer på tal. På vår promenad ser vi bland annat Bolognas två lutande torn liksom den ekivoka Neptunusfontänen. Runt varje gathörn i denna myllrande och typiskt italienska stad väntar överraskningar som lutande torn, saluhallar som dignar av läckerheter, medeltida kyrkor och palats. Det blir även tid för egna strövtåg innan vi lämnar Bologna och fortsätter till vårt hotell i trakten kring Verona. Vi checkar in och äter sedan middag tillsammans.

Dag 13: Verona - Nürnberg
En sista italiensk frukost innan vi lämnar det stövelformade landet och färdas i nordlig riktning. Vi åker genom Österrike med Alperna som majestätiska kulisser innan vi kommer in i Tysklandoch Bayern. Framåt kvällen stannar vi för att äta middag tillsammans innan vi senare på kvällen når Nürnberg och återser Seminaris Hotel.

Dag 14: Nürnberg - Malmö
Vi äter en tidig frukost innan vi sätter oss tillrätta i bussen för att färdas hemåt. Med ljuvliga minnen i bagaget tar vi oss bekvämt upp genom Tyskland. Efter lunch åker vi till Puttgarden där färjan väntar på att ta oss tillbaka till Danmark. Framåt 20-tiden är vi åter på Öresundsterminalen.

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00
Boka resan online »

Höjdpunkter

 • Gröna Umbrien
 • Italiens häl - Apulien
 • Boende 5 nätter i centrala Bari
 • Härligt klimat
 • Trullihusen i Alberobello

Påstigningsplatser

E4
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 553 03
Plats: Jönköping M2 center, Ryhovsgatan 5
Tid: 03:45
Postnr.: 568 32
Plats: Skillingaryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 04:05
Postnr.: 568 32
Plats: Vaggeryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 04:05
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Ica Supermarket, Allbogatan 11
Tid: 04:40
Postnr.: 331 44
Plats: Värnamo McDonalds, E4:an Syd, Refugen
Tid: 04:45
Postnr.: 343 30
Plats: Älmhult Kommunhuset, Stortorget 1
Tid: 05:20
Postnr.: 341 32
Plats: Ljungby Ingo, Ljungbystopp E4:an, Ringvägen
Tid: 05:25
Postnr.: 283 91
Plats: Osby Circle K, (väg 23) Marklunda 2330
Tid: 05:35
Postnr.: 287 34
Plats: Traryd Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 05:45
Postnr.: 287 34
Plats: Strömsnäsbruk Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 05:45
Postnr.: 285 33
Plats: Markaryd Skulptörvägen, ICA Kvantum
Tid: 06:00
Postnr.: 281 44
Plats: Hässleholm Stoby McDonalds, (väg 21) Mackgatan 4,
Tid: 06:00
Postnr.: 286 38
Plats: Örkelljunga Skåneporten, Circle K
Tid: 06:15
Postnr.: 553 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:35
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur, inkl. del i dubbelrum,
Tid: 12:25
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:25
E22
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 393 56
Plats: Kalmar Kalmar Rasta, Ölandsleden 7
Tid: 03:00
Postnr.: 371 50
Plats: Karlskrona Angöringen, Möbelaffären
Tid: 04:30
Postnr.: 372 37
Plats: Ronneby Järnvägsstationen, Järnvägsgatan 4-6
Tid: 05:00
Postnr.: 374 39
Plats: Karlshamn Best Western (Circle K), Strömmavägen
Tid: 05:25
Postnr.: 295 39
Plats: Bromölla Preem, Gamla E22:an, Tians väg 2
Tid: 06:00
Postnr.: 291 54
Plats: Kristianstad Circle K (Karlssons Taverna), Ringvägen
Tid: 06:25
Postnr.: 242 35
Plats: Hörby Coop, Slagtoftavägen 24
Tid: 06:55
Postnr.: 246 42
Plats: Löddeköpinge Dahls Hotell, Center Syd, Marknadsvägen 1
Tid: 07:10
Postnr.: 211 22
Plats: Malmö Scandic Stortorget, Stortorget 15
Tid: 07:20
Postnr.: 222 25
Plats: Lund Ingo, Södra Vägen 1
Tid: 07:25
Postnr.: 0191
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 08:45
Postnr.: 0185
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4You tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 08:45
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 09:00
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 09:00
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 09:20
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 09:20
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum.
Tid: 15:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, enkelrum.
Tid: 15:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, enkelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 15:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 15:00
E6
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.:
Plats: Copenhagen Airport
Tid: 00:00
Postnr.:
Plats: Kolding
Tid: 00:00
Postnr.: 382 37
Plats: Nybro Nybro, Preem Norra vägen, Fågelvägen 2
Tid: 03:20
Postnr.: 361 31
Plats: Emmaboda Runes Bensin, Stenvägen 1
Tid: 03:40
Postnr.: 412 52
Plats: Göteborg Liseberg Station, Fabriksgatan
Tid: 04:00
Postnr.: 434 42
Plats: Kungsbacka Circle K, Onsalamotet, Kollavarvsvägen
Tid: 04:20
Postnr.: 352 30
Plats: Växjö Resecentrum Hpl D, Norra Järnvägsgatan
Tid: 04:20
Postnr.: 432 77
Plats: Varberg Tvååker Björkäng Vägkrog, Spannarp 30
Tid: 04:55
Postnr.: 311 50
Plats: Falkenberg McDonalds, Vinbergsmotet E6:an, Mellangårdsvägen 4
Tid: 05:15
Postnr.: 302 44
Plats: Halmstad Halmstad Arena, Huvudentrén, Växjövägen 11
Tid: 05:35
Postnr.: 272 32
Plats: Simrishamn Simrishamn, Järnvägsstationen
Tid: 05:45
Postnr.: 312 61
Plats: Laholm Mellbystrand McDonalds, Mellbystrand E6:an, Söderleden 5
Tid: 05:50
Postnr.: 273 34
Plats: Tomelilla Tomelilla, Ica Kvantum, Banmästargatan 2
Tid: 06:10
Postnr.: 262 71
Plats: Ängelholm McDonalds, E6:an, Trafikplats 35, Klippanvägen 14
Tid: 06:15
Postnr.: 271 42
Plats: Ystad Stationen, Österleden
Tid: 06:35
Postnr.: 252 21
Plats: Helsingborg Hamntorget
Tid: 06:40
Postnr.: 261 44
Plats: Landskrona Järnvägsstationen, Östervångsplan 13
Tid: 06:55
Postnr.: 232 61
Plats: Malmö Öresundsterminalen, Terminalgatan 10, Arlöv
Tid: 08:10
Postnr.: 602 22
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:27
Postnr.: 60222
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:27
Postnr.: 533 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:35
Postnr.: 582 22
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 10:53
Postnr.: 58222
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:53
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:49
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:49
Postnr.: 359 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur, inkl del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:00
Postnr.: 352 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:00
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:15
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:15

Hemkomsttider

E22
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 393 56
Plats: Kalmar Kalmar Rasta, Ölandsleden 7
Tid: 00:35
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 10:00
Postnr.: 21227
Plats: Malmö Kör med egen bil, Malmö övernattning tur och retur, enkelrum, Hotel Scandic Segevång
Tid: 10:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, enkelrum.
Tid: 10:00
Postnr.: 21137
Plats: Malmö Malmö övernattning tur och retur, del i dubbelrum.
Tid: 10:00
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 13:55
Postnr.: 151 38
Plats: Södertälje Södertälje Syd, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 13:55
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 14:15
Postnr.: 111 20
Plats: Stockholm Stockholm C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 14:15
Postnr.: 0185
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4You tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 16:20
Postnr.: 0191
Plats: Oslo Oslo Bussterminal, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 16:20
Postnr.: 211 22
Plats: Malmö Scandic Stortorget, Stortorget 15
Tid: 20:00
Postnr.: 222 25
Plats: Lund Ingo, Södra Vägen 1
Tid: 20:40
Postnr.: 242 35
Plats: Hörby Coop, Slagtoftavägen 24
Tid: 20:55
Postnr.: 246 42
Plats: Löddeköpinge Dahls Hotell, Center Syd, Marknadsvägen 1
Tid: 21:00
Postnr.: 291 54
Plats: Kristianstad Circle K (Karlssons Taverna), Ringvägen
Tid: 21:10
Postnr.: 295 39
Plats: Bromölla Preem, Gamla E22:an, Tians väg 2
Tid: 21:25
Postnr.: 374 39
Plats: Karlshamn Best Western (Circle K), Strömmavägen
Tid: 22:10
Postnr.: 372 37
Plats: Ronneby Järnvägsstationen, Järnvägsgatan 4-6
Tid: 22:35
Postnr.: 371 50
Plats: Karlskrona Angöringen, Möbelaffären
Tid: 23:05
E4
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.: 568 32
Plats: Vaggeryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 00:10
Postnr.: 568 32
Plats: Skillingaryd Götaströms Värdshus, Osbäcks väg 4
Tid: 00:10
Postnr.: 553 03
Plats: Jönköping M2 center, Ryhovsgatan 5
Tid: 00:25
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur, inkl. del i dubbelrum,
Tid: 10:45
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Alvesta C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 10:45
Postnr.: 553 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:35
Postnr.: 281 44
Plats: Hässleholm Stoby McDonalds, (väg 21) Mackgatan 4,
Tid: 21:55
Postnr.: 283 91
Plats: Osby Circle K, (väg 23) Marklunda 2330
Tid: 22:10
Postnr.: 286 38
Plats: Örkelljunga Skåneporten, Circle K
Tid: 22:15
Postnr.: 343 30
Plats: Älmhult Kommunhuset, Stortorget 1
Tid: 22:25
Postnr.: 285 33
Plats: Markaryd Skulptörvägen, ICA Kvantum
Tid: 22:35
Postnr.: 287 34
Plats: Strömsnäsbruk Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 22:45
Postnr.: 287 34
Plats: Traryd Shell E4:an, Hinnerydsvägen 45 (Luhrpasset)
Tid: 22:45
Postnr.: 342 30
Plats: Alvesta Ica Supermarket, Allbogatan 11
Tid: 23:05
Postnr.: 341 32
Plats: Ljungby Ingo, Ljungbystopp E4:an, Ringvägen
Tid: 23:10
Postnr.: 331 44
Plats: Värnamo McDonalds, E4:an Syd, Refugen
Tid: 23:40
E6
Postnr.
Plats
Tid
Postnr.:
Plats: Copenhagen Airport
Tid: 00:00
Postnr.:
Plats: Kolding
Tid: 00:00
Postnr.: 412 52
Plats: Göteborg Liseberg Station, Fabriksgatan
Tid: 00:05
Postnr.: 382 37
Plats: Nybro Nybro, Preem Norra vägen, Fågelvägen 2
Tid: 00:15
Postnr.: 359 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur, inkl del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:10
Postnr.: 352 29
Plats: Växjö Växjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:10
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 11:22
Postnr.: 571 31
Plats: Nässjö Nässjö C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 11:22
Postnr.: 582 22
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:21
Postnr.: 58222
Plats: Linköping Linköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:21
Postnr.: 533 15
Plats: Jönköping Jönköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:35
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:40
Postnr.: 41103
Plats: Göteborg Nils Ericsonterminalen, VY Bus4you tur och retur, inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:40
Postnr.: 60222
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. del i dubbelrum i Malmö
Tid: 12:47
Postnr.: 602 22
Plats: Norrköping Norrköping C, Snälltåget tur och retur inkl. enkelrum i Malmö
Tid: 12:47
Postnr.: 232 61
Plats: Malmö Öresundsterminalen, Terminalgatan 10, Arlöv
Tid: 20:30
Postnr.: 261 44
Plats: Landskrona Järnvägsstationen, Östervångsplan 13
Tid: 21:15
Postnr.: 271 42
Plats: Ystad Stationen, Österleden
Tid: 21:30
Postnr.: 252 21
Plats: Helsingborg Hamntorget
Tid: 21:30
Postnr.: 262 71
Plats: Ängelholm McDonalds, E6:an, Trafikplats 35, Klippanvägen 14
Tid: 21:50
Postnr.: 273 34
Plats: Tomelilla Tomelilla, Ica Kvantum, Banmästargatan 2
Tid: 22:00
Postnr.: 312 61
Plats: Laholm Mellbystrand McDonalds, Mellbystrand E6:an, Söderleden 5
Tid: 22:10
Postnr.: 302 44
Plats: Halmstad Halmstad Arena, Huvudentrén, Växjövägen 11
Tid: 22:25
Postnr.: 272 32
Plats: Simrishamn Simrishamn, Järnvägsstationen
Tid: 22:30
Postnr.: 311 50
Plats: Falkenberg McDonalds, Vinbergsmotet E6:an, Mellangårdsvägen 4
Tid: 22:50
Postnr.: 432 77
Plats: Varberg Tvååker Björkäng Vägkrog, Spannarp 30
Tid: 23:05
Postnr.: 352 30
Plats: Växjö Resecentrum Hpl D, Norra Järnvägsgatan
Tid: 23:25
Postnr.: 434 42
Plats: Kungsbacka Circle K, Onsalamotet, Kollavarvsvägen
Tid: 23:45
Postnr.: 361 31
Plats: Emmaboda Runes Bensin, Stenvägen 1
Tid: 23:55
05.10.2024 - 06.10.2024
Seminaris Hotel, Nürnberg
Visa mer Visa mindre
Hotell: Seminaris Hotel, Nürnberg
Hotellets webbplats: Link
06.10.2024 - 07.10.2024
Tricolore Hotel, Gaida
Visa mer Visa mindre
Hotell: Tricolore Hotel, Gaida
Hotellets webbplats: Link
07.10.2024 - 10.10.2024
Platani Hotel, Bolsena
Visa mer Visa mindre
Hotell: Platani Hotel, Bolsena
Hotellets webbplats: Link
10.10.2024 - 15.10.2024
Hotel Boston, Bari
Visa mer Visa mindre
Hotell: Hotel Boston, Bari
Hotellets webbplats: Link
15.10.2024 - 16.10.2024
Hotel Blumen, Viserba
Visa mer Visa mindre
Hotell: Hotel Blumen, Viserba
16.10.2024 - 17.10.2024
Hotel ved Garda/Torri del Benaco
Visa mer Visa mindre
Hotell: Hotel ved Garda/Torri del Benaco
Hotellets webbplats: Link
17.10.2024 - 18.10.2024
Seminaris Hotel, Nürnberg
Visa mer Visa mindre
Hotell: Seminaris Hotel, Nürnberg
Hotellets webbplats: Link
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.10.2024
Ankomst: 18.10.2024
Dagar: 14 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 18.995:-

Priset inkluderar

Resa i komfortbuss med Scandoramaguide, 13 övernattningar i dubbelrum, 13 frukostar, 1 lunch, 9 middagar, utflykter enligt dagsprogram (exkl. angivna avgifter & entréer), lokalguide i Bari, tågbiljett Bari-Monopoli t/r

Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö. Fri direktanslutning från 37 orter.

Avresa 27/4 bor vi på Gasthof Pension Post i Denkendorf dag 13-14.

Uppskattad kostnad för de i dagsprogrammet angivna arrangemangen mot avgift är ca 75 euro.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)


Tillval:
Resa och utflykter enligt dagsprogrm (exkl. avgifter & entréer): Ingår
Slottet i Caserta: 250:-
Castel del Monte: 140:-

 

Rumstyper:

Enkelrum. Måltider enligt program 24.990:-
Dubbelrum. Måltider enligt program 18.995:-
Dubbelrum med extrabädd. Måltider enligt program 18.995:-


Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.10.2024
Ankomst: 18.10.2024
Dagar: 14 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 18.995:-

Bilder - Umbrien & Apulien

Vi har för närvarande inga foton

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.10.2024
Ankomst: 18.10.2024
Dagar: 14 dagar
Avresa från: E22, E4, E6
Pris från: 18.995:-

Visa mindre
 Ledig
 På förfrågan
augean

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.