Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-13
Beskrivning
Visa karta
Visa väder

Lappland med Narvik & Lofoten ✈

Norr om polcirkeln flödar ljuset under sommarmånaderna och vi bländas av naturens


      Höjdpunkter!

 • Gammelstads kyrkstad
 • Treehotel och Icehotel
 • Kiruna 
 • Abiskos nationalpark
 • Narvik
 • Exotiska ögruppen Lofoten
 • Magiska naturscenerier
   
FLYGRESA - Sverige, Norge - Rundresa flyg & buss - 7 dagar

Lappland med Narvik & Lofoten

Norr om polcirkeln flödar ljuset under sommarmånaderna och vi bländas av naturens storslagna vidder. Luleå stoltserar med att vara både residensstad i Norrbottens län och stiftstad i Luleå stift. Stadens rutmönstrade gatunät gör det lätt att orientera sig och de omgivande vattendragen bidrar till Luleås skönhet. Under vår vistelse får vi möjlighet att, förutom staden i sig, även titta närmare på Unescolistade Gammelstads kyrkstad och den norrländska sommarstaden framför alla andra, Piteå. De rikliga malmfyndigheterna är anledningen till att tätorten Kiruna växte fram i början av 1900-talet under ledning av Hjalmar Lundbohm, disponent vid gruvbolaget LKAB. Det har väl heller inte undgått någon att staden nu står inför ett helt unikt projekt; den stora stadsflytten som innebär att stadens centrum förläggs tre kilometer österut. Bland byggnaderna som kommer att få ny position märks Kiruna kyrka, en av de största träbyggnaderna i Sverige och dessutom framröstad till landets mest omtyckta byggnad. I den nya stadskärnan kommer stadens badhus få en central placering, ny gymnasieskola och nya bostäder ska uppföras och även ett nytt kulturhus. Att på plats få möjlighet att se en nygammal stad skapas är något helt unikt som vi givetvis kommer att ta del av! Narviks existens som stad hänger ihop med den isfria hamnen och härifrån har norrländsk järnmalm skeppats ut sedan slutet av 1800-talet. Den strategiskt viktiga järnmalmen var också en av anledningarna till stridigheterna under senvåren 1940 mellan den nazistiska ockupationsmakten och brittiska styrkor förenade med inhemska motståndsmän. Inte långt från Narvik och Harstad finner vi också ögruppen Lofoten med undangömda fiskebyar, resliga berg och djupa fjordar. Givetvis passar även vi på att besöka Norges vildaste ögrupp. En resa där solen aldrig går ner!


 

Nedan ser du en detaljerad väderprognos för de följande 6 dagarna.

Fredag
Delvis molnigt
Delvis molnigt
16 °C
12 °C
0,0 mm.
1,6 m/s
nordväst
Lördag
Delvis molnigt
Delvis molnigt
18 °C
14 °C
0,0 mm.
1,9 m/s
syd
Söndag
Delvis molnigt
Delvis molnigt
22 °C
14 °C
0,0 mm.
3,4 m/s
syd
Måndag
Lätt molnigt
Lätt molnigt
23 °C
13 °C
0,0 mm.
3,3 m/s
syd
Tisdag
Delvis molnigt
Delvis molnigt
22 °C
14 °C
0,0 mm.
2,8 m/s
syd
Onsdag
Regn
Regn
22 °C
14 °C
3,6 mm.
2,2 m/s
syd

Avresedatum

22.07.2024 28.07.2024   7 dagar 12.395:- ARN, CPH Visa mer
Reseplan
Hotell
Prisinfo
Bilder

Dagsprogram & Utflykter

Dag 1: Flyg till Luleå
Vi landar på Luleås flygplats, ett stenkast från stadens centrala delar, och här möter vår guide upp. Ombord på bussen börjar vi omgående bekanta oss med trakterna innan vi checkar in på Quality Hotel som den första av två kvällar serverar middag. Nu kan vårt nordeuropeiska äventyr börja på riktigt!

Dag 2: Luleå

Luleå & Gammelstads kyrkstad
Vi besöker ett av våra världsarv, Gammelstads kyrkstad, som under 1600-talet skapades för långväga kyrkobesökare. De över 400 välbevarade små trähusen bjuder in till trevliga promenader och på besökscentrat får vi en intressant introduktion till området. Luleå har verkligen vuxit fram i samklang med havet och sommartid lockar de välskötta sandstränderna besökare. Sveriges nordligaste domkyrka finner vi i Luleå och på många håll runt om i staden stöter vi på konstverk som lokala konstnärer har placerat ut i omgivningarna.

Piteå - Norrbottens riviera
Piteå är Norrlands mest välbesökta sommarstad, omtalad för rikliga mängder med soltimmar och ett välbekant havsbad som ligger till grund för benämningen Norrbottens riviera. Men Piteå är inte bara sol och bad, här finns också annat av värde. I Norra Hamnsparken ger lokala konstnärer uttryck för sin skaparglädje och den jugendinspirerade kyrkan i Hortlax är lika spännande som Norrlands äldsta träkyrka. I skärgården utanför väntar över 500 öar!

Dag 3: Luleå - Boden - Treehotel - Kiruna
Vi beger oss inåt land mot fästningsstaden Boden, en av Sverige mest påkostade försvarsanläggningar. Här får vi reda på hur Norrland skulle ha försvarats under 1900-talet om kriget hade drabbat oss. Vi besöker Rödbergsfortet vid Lule älv. Detta är ett av stadens fem fort och det sista som togs ur bruk så sent som år 2000. All utrustning har bevarats intakt. Det helt unika Treehotel besöker vi också som en härlig kontrast och uppe bland trädtopparna förundras vi över kreativiteten när det gäller att skapa boendemöjligheter. Vi passar också på att äta lunch tillsammans. Dagens slutmål Kiruna når vi framåt kvällen. Vi tar in på nybyggda Scandic Hotel i stadens nya centrum och första kvällen serveras en god middag.

Dag 4: Kiruna

Kiruna förr & nu
Vi besöker världens största underjordiska järnmalmsgruva, tillika framröstad till en av Sveriges främsta sevärdheter. Gruvan är också anledningen till det unika projekt som just nu är på väg att genomföras, stadsomvandlingen, som innebär att staden och stora delar av bebyggelsen flyttas. Vi får inblick i detta enastående projekt med upplevelser ovan så väl som under jord. Mot avgift, bokas tillsammans med resan senast två veckor före avresa.

Ishotellet i Jukkasjärvi
20 mil norr om polcirkeln ligger det välkända Ishotellet i Jukkasjärvi. Under benämningen Icehotel 365 erbjuder anläggningen inte bara övernattningar på temat is och snö utan numera även en konstupplevelse som går utanpå det mesta. I specialdesignade sviter, som håller en temperatur runt minus 5 grader, låter vi oss hänföras av skaparglädjen hos konstnärerna och skulptörerna. I upplevelserummet får vi följa med på Ishotellets 30-åriga historia och kanske avsluta vistelsen med besök i den legendariska isbaren med en iskall drink i ett glas av fruset vatten. Mot avgift, bokas tillsammans med resan senast två veckor före avresa.

Dag 5: Kiruna - Narvik - Harstad
Efter en god frukost styr vi mot malmutskeppningsstaden Narvik. Under förmiddagen slår vi följe med Torneträsk genom Abiskos nationalpark och bjuds på hisnande naturscenerier. Abisko är en av Sveriges äldsta och mest välkända nationalparker. Fjällälven Abiskojåkka letar sig ut i Torneträsk medan vi häpnar över djupa dalgångar, öppna kalfjäll, strävsamma fjällbjörkar och inte minst Lapportens välkomnande silhuett. Kungsleden drar förbi här och åt andra hållet strävar fjälltoppen Nuolja mot skyn. Maken till naturupplevelse får vi leta efter! Vid Riksgränsen välkomnas vi till Norge och nu har vi inte långt kvar till Narvik som väntar på att bli utforskad! Under andra världskriget upprättade den tyska ockupationsmakten fångläger strax utanför Narvik för jugoslaviska och sovjetiska soldater. Vägen hit tar oss längs natursköna Beisfjorden och minnesstenarna stämmer till eftertanke. Så gör även den tyska krigskyrkogården som vi besöker. Vi hinner också med att kika på Narviks centrala delar innan vi fortsätter mot Hurtigrutsstaden Harstad. Staden med anor från stenåldern ligger 25 mil norr om Polcirkeln och är strategiskt placerad på Norges största ö, Hinnøya, och mittpunkt mellan Lofoten i väst, Narvik i öst och Tromsö i norr. Här tar vi in på Scandic Hotel och första kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

Dag 6: Harstad

Upplev Lofoten
En naturupplevelse utöver det vanliga. Vi tar oss ut till exotiska ögruppen Lofoten. Längs ljuvliga fjordvägar med orörda, vackra och varierande landskap gör vi nedslag i huvudorten Svolvær och Lofotens Venedig - Henningsvær. En fantastisk dag med härlig natur. Glöm inte kameran!

Dag 7: Harstad - flyg från Narvik
En sista frukost innan vi checkar ut från hotellet och transferbussen hämtar oss för färd till flygplatsen. Med ljusa minnen i bagaget landar vi sedan på våra flygplatser och tackar för den här gången. På återseende!

 

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00
Boka resan online »

Höjdpunkter

 • Gammelstads kyrkstad
 • Treehotel och Icehotel
 • Kiruna 
 • Abiskos nationalpark
 • Narvik
 • Exotiska ögruppen Lofoten
 • Magiska naturscenerier

Flygningar

Tid Från Til
Utresa
09:20 Köpenhamn Stockholm
12:00 Stockholm Luleå
12:00 Stockholm Luleå
Hemresa
18:35 Narvik Oslo
18:35 Narvik Oslo
20:55 Oslo Köpenhamn
21:35 Oslo Stockholm
22.07.2024 - 24.07.2024
Quality Hotel, Luleå
Visa mer Visa mindre
Hotell: Quality Hotel, Luleå
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Uppskattat och modernt konferenshotell med trevlig atmosfär. I den rymliga och nyrenoverade restaurangen Q serveras det frukostbuffé, konferensluncher och gruppmiddagar och vissa fredagar dukas det också upp för hotellets populära after work med musik-quiz. Här finns även en ombonad och trivsam a-la-carte restaurang Cook's Krog där det serveras mat inspirerad av Lappland. Låt kvällen klinga ut i den trendiga baren Invit Bar X med en god öl eller ett glas vin. Perfekt beläget i hjärtat av Luleå och en utmärkt utgångspunkt för upplevelser i och omkring Luleå. Komfortabla och moderna, mindre till medelstora rum med en ljus och fräsch färgskala i vitt och grått. Rummen finns i flera olika kategorier med varierande storlek, standard och faciliteter.

Hotellet: Byggt 1989, delvis renoverat 2017. Två restauranger, loungebar (måndag-lördag), lobbylounge med öppen spis och minikiosk, sommarterrass på trottoaren och bastu.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Utmärkt läge mitt i stan, nära Stadsparken, Norrbottensteatern och Luleå citys shopping och nöjen. Stadsmiljö med lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 220
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och strykbräda. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Rummen är rökfria. Rummen vetter antingen mot gatan, hamnen eller innergård.
Övrigt: Hotellet är kontantfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Storgatan 17, SE-971 28 LULEÅ
Telefon: 0920-20 10 00

24.07.2024 - 26.07.2024
Scandic Hotel, Kiruna
Visa mer Visa mindre
Hotell: Scandic Hotel, Kiruna
Hotellets webbplats: Link
26.07.2024 - 28.07.2024
Scandic Hotel, Harstad
Visa mer Visa mindre
Hotell: Scandic Hotel, Harstad
Hotellets webbplats: Link
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 22.07.2024
Ankomst: 28.07.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 12.395:-

Priset inkluderar

Flygresa till Luleå samt hem från Narvik, flygskatter och flygplatsavgifter, busstransfer flygplatsen - hotellet t/r, bussrundresa med Scandoramaguide, 6 övernattningar i dubbelrum, 6 frukostar, 1 lunch, 3 middagar, utflykter enligt dagsprogram (exkl. angivna avgifter & entréer),

Bra att veta

Om flyget landar sent ankomstkvällen serveras ingen middag på hotellet.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Svenska kronor (SEK)
Norsk krona (NOK)


Tillval:
Resa och utflykter enligt dagsprogram (exkl avgifter & entréer): Ingår
Kiruna förr & nu: Gruvbesök: 580:-
Ishotellet i Jukkasjärvi: 320:-
Flyg: Flyg utresa CPH: 600:-

 

Rumstyper:

Enkelrum. Måltider enligt program 15.990:-
Dubbelrum. Måltider enligt program 12.395:-
Dubbelrum med extrabädd. Måltider enligt program 12.395:-


Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 22.07.2024
Ankomst: 28.07.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 12.395:-

Bilder - Lappland med Narvik & Lofoten ✈

Fler bilder
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 22.07.2024
Ankomst: 28.07.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 12.395:-

Visa mindre
05.08.2024 11.08.2024   7 dagar 11.795:- ARN, CPH Visa mer
Reseplan
Hotell
Prisinfo
Bilder

Dagsprogram & Utflykter

Dag 1: Flyg till Luleå
Vi landar på Luleås flygplats, ett stenkast från stadens centrala delar, och här möter vår guide upp. Ombord på bussen börjar vi omgående bekanta oss med trakterna innan vi checkar in på Quality Hotel som den första av två kvällar serverar middag. Nu kan vårt nordeuropeiska äventyr börja på riktigt!

Dag 2: Luleå

Luleå & Gammelstads kyrkstad
Vi besöker ett av våra världsarv, Gammelstads kyrkstad, som under 1600-talet skapades för långväga kyrkobesökare. De över 400 välbevarade små trähusen bjuder in till trevliga promenader och på besökscentrat får vi en intressant introduktion till området. Luleå har verkligen vuxit fram i samklang med havet och sommartid lockar de välskötta sandstränderna besökare. Sveriges nordligaste domkyrka finner vi i Luleå och på många håll runt om i staden stöter vi på konstverk som lokala konstnärer har placerat ut i omgivningarna.

Piteå - Norrbottens riviera
Piteå är Norrlands mest välbesökta sommarstad, omtalad för rikliga mängder med soltimmar och ett välbekant havsbad som ligger till grund för benämningen Norrbottens riviera. Men Piteå är inte bara sol och bad, här finns också annat av värde. I Norra Hamnsparken ger lokala konstnärer uttryck för sin skaparglädje och den jugendinspirerade kyrkan i Hortlax är lika spännande som Norrlands äldsta träkyrka. I skärgården utanför väntar över 500 öar!

Dag 3: Luleå - Boden - Treehotel - Kiruna
Vi beger oss inåt land mot fästningsstaden Boden, en av Sverige mest påkostade försvarsanläggningar. Här får vi reda på hur Norrland skulle ha försvarats under 1900-talet om kriget hade drabbat oss. Vi besöker Rödbergsfortet vid Lule älv. Detta är ett av stadens fem fort och det sista som togs ur bruk så sent som år 2000. All utrustning har bevarats intakt. Det helt unika Treehotel besöker vi också som en härlig kontrast och uppe bland trädtopparna förundras vi över kreativiteten när det gäller att skapa boendemöjligheter. Vi passar också på att äta lunch tillsammans. Dagens slutmål Kiruna når vi framåt kvällen. Vi tar in på nybyggda Scandic Hotel i stadens nya centrum och första kvällen serveras en god middag.

Dag 4: Kiruna

Kiruna förr & nu
Vi besöker världens största underjordiska järnmalmsgruva, tillika framröstad till en av Sveriges främsta sevärdheter. Gruvan är också anledningen till det unika projekt som just nu är på väg att genomföras, stadsomvandlingen, som innebär att staden och stora delar av bebyggelsen flyttas. Vi får inblick i detta enastående projekt med upplevelser ovan så väl som under jord. Mot avgift, bokas tillsammans med resan senast två veckor före avresa.

Ishotellet i Jukkasjärvi
20 mil norr om polcirkeln ligger det välkända Ishotellet i Jukkasjärvi. Under benämningen Icehotel 365 erbjuder anläggningen inte bara övernattningar på temat is och snö utan numera även en konstupplevelse som går utanpå det mesta. I specialdesignade sviter, som håller en temperatur runt minus 5 grader, låter vi oss hänföras av skaparglädjen hos konstnärerna och skulptörerna. I upplevelserummet får vi följa med på Ishotellets 30-åriga historia och kanske avsluta vistelsen med besök i den legendariska isbaren med en iskall drink i ett glas av fruset vatten. Mot avgift, bokas tillsammans med resan senast två veckor före avresa.

Dag 5: Kiruna - Narvik - Harstad
Efter en god frukost styr vi mot malmutskeppningsstaden Narvik. Under förmiddagen slår vi följe med Torneträsk genom Abiskos nationalpark och bjuds på hisnande naturscenerier. Abisko är en av Sveriges äldsta och mest välkända nationalparker. Fjällälven Abiskojåkka letar sig ut i Torneträsk medan vi häpnar över djupa dalgångar, öppna kalfjäll, strävsamma fjällbjörkar och inte minst Lapportens välkomnande silhuett. Kungsleden drar förbi här och åt andra hållet strävar fjälltoppen Nuolja mot skyn. Maken till naturupplevelse får vi leta efter! Vid Riksgränsen välkomnas vi till Norge och nu har vi inte långt kvar till Narvik som väntar på att bli utforskad! Under andra världskriget upprättade den tyska ockupationsmakten fångläger strax utanför Narvik för jugoslaviska och sovjetiska soldater. Vägen hit tar oss längs natursköna Beisfjorden och minnesstenarna stämmer till eftertanke. Så gör även den tyska krigskyrkogården som vi besöker. Vi hinner också med att kika på Narviks centrala delar innan vi fortsätter mot Hurtigrutsstaden Harstad. Staden med anor från stenåldern ligger 25 mil norr om Polcirkeln och är strategiskt placerad på Norges största ö, Hinnøya, och mittpunkt mellan Lofoten i väst, Narvik i öst och Tromsö i norr. Här tar vi in på Scandic Hotel och första kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

Dag 6: Harstad

Upplev Lofoten
En naturupplevelse utöver det vanliga. Vi tar oss ut till exotiska ögruppen Lofoten. Längs ljuvliga fjordvägar med orörda, vackra och varierande landskap gör vi nedslag i huvudorten Svolvær och Lofotens Venedig - Henningsvær. En fantastisk dag med härlig natur. Glöm inte kameran!

Dag 7: Harstad - flyg från Narvik
En sista frukost innan vi checkar ut från hotellet och transferbussen hämtar oss för färd till flygplatsen. Med ljusa minnen i bagaget landar vi sedan på våra flygplatser och tackar för den här gången. På återseende!

 

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00
Boka resan online »

Höjdpunkter

 • Gammelstads kyrkstad
 • Treehotel och Icehotel
 • Kiruna 
 • Abiskos nationalpark
 • Narvik
 • Exotiska ögruppen Lofoten
 • Magiska naturscenerier

Flygningar

Tid Från Til
Utresa
11:45 Köpenhamn Stockholm
14:05 Stockholm Luleå
14:05 Stockholm Luleå
14:05 Stockholm Luleå
14:05 Stockholm Luleå
14:05 Stockholm Luleå
Hemresa
13:35 Narvik Oslo
13:35 Narvik Oslo
13:35 Narvik Oslo
13:35 Narvik Oslo
13:35 Narvik Oslo
16:10 Oslo Köpenhamn
17:20 Oslo Stockholm
17:20 Oslo Stockholm
17:20 Oslo Stockholm
17:20 Oslo Stockholm
05.08.2024 - 07.08.2024
Quality Hotel, Luleå
Visa mer Visa mindre
Hotell: Quality Hotel, Luleå
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Uppskattat och modernt konferenshotell med trevlig atmosfär. I den rymliga och nyrenoverade restaurangen Q serveras det frukostbuffé, konferensluncher och gruppmiddagar och vissa fredagar dukas det också upp för hotellets populära after work med musik-quiz. Här finns även en ombonad och trivsam a-la-carte restaurang Cook's Krog där det serveras mat inspirerad av Lappland. Låt kvällen klinga ut i den trendiga baren Invit Bar X med en god öl eller ett glas vin. Perfekt beläget i hjärtat av Luleå och en utmärkt utgångspunkt för upplevelser i och omkring Luleå. Komfortabla och moderna, mindre till medelstora rum med en ljus och fräsch färgskala i vitt och grått. Rummen finns i flera olika kategorier med varierande storlek, standard och faciliteter.

Hotellet: Byggt 1989, delvis renoverat 2017. Två restauranger, loungebar (måndag-lördag), lobbylounge med öppen spis och minikiosk, sommarterrass på trottoaren och bastu.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Utmärkt läge mitt i stan, nära Stadsparken, Norrbottensteatern och Luleå citys shopping och nöjen. Stadsmiljö med lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 220
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och strykbräda. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Rummen är rökfria. Rummen vetter antingen mot gatan, hamnen eller innergård.
Övrigt: Hotellet är kontantfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Storgatan 17, SE-971 28 LULEÅ
Telefon: 0920-20 10 00

07.08.2024 - 09.08.2024
Scandic Hotel, Kiruna
Visa mer Visa mindre
Hotell: Scandic Hotel, Kiruna
Hotellets webbplats: Link
09.08.2024 - 11.08.2024
Scandic Hotel, Harstad
Visa mer Visa mindre
Hotell: Scandic Hotel, Harstad
Hotellets webbplats: Link
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.08.2024
Ankomst: 11.08.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 11.795:-

Priset inkluderar

Flygresa till Luleå samt hem från Narvik, flygskatter och flygplatsavgifter, busstransfer flygplatsen - hotellet t/r, bussrundresa med Scandoramaguide, 6 övernattningar i dubbelrum, 6 frukostar, 1 lunch, 3 middagar, utflykter enligt dagsprogram (exkl. angivna avgifter & entréer),

Bra att veta

Om flyget landar sent ankomstkvällen serveras ingen middag på hotellet.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Svenska kronor (SEK)
Norsk krona (NOK)


Tillval:
Resa och utflykter enligt dagsprogram (exkl avgifter & entréer): Ingår
Kiruna förr & nu: Gruvbesök: 580:-
Ishotellet i Jukkasjärvi: 320:-
Flyg: Flyg utresa CPH: 1.000:-

 

Rumstyper:

Enkelrum. Måltider enligt program 15.390:-
Dubbelrum. Måltider enligt program 11.795:-
Dubbelrum med extrabädd. Måltider enligt program 11.795:-


Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.08.2024
Ankomst: 11.08.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 11.795:-

Bilder - Lappland med Narvik & Lofoten ✈

Fler bilder
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.08.2024
Ankomst: 11.08.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 11.795:-

Visa mindre
 Ledig
 På förfrågan
augean

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.