Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-16

Bokning av resa


Anmälan och betalning
Du kan boka din resa via telefon, på scandorama.se eller i vår butik på Öresundsterminalen. När du bokat din resa skickas en bekräftelse till dig. Anmälningsavgiften för våra resor är från 750 kr upp till 5 000 beroende på reslängd och transportsätt och ska vara oss tillhanda inom 7 dagar. Anmälningsavgiften betalas tillsammans med kostnaden för eventuellt avbeställningsskydd. Anmälningsavgiften för resan framgår i samband med bokning och anges på bekräftelsen. Slutlikvid ska vara Scandorama tillhanda mellan 63-45 dagar före avresa beroende på resmål och transportsätt. Bokas resan senare än 45 dagar före avresan ska betalning ske direkt enligt anvisningarna. När din betalning kommit till oss skickar vi en bekräftelse till dig. Resebevis/Biljett skickas till dig 7 dagar före avresa. Om du önskar få din bekräftelse och biljett hemskickad med post tar vi ut en avgift på 40:- per bokning.

Priser
Kontrollera din biljett så att datum och priser stämmer med bokningen du har gjort. På våra bussresor gäller priset med avresa från Malmö. Inkluderat i priset är serviceavgifter samt eventuella avgifter för Öresundsbron, färjeöverfarter och vägskatter. På våra flygresor ingår alltid flygskatter och flygplatsavgifter, samt transfer t/r hotellet på destinationen. Aktuella priser finns på vår hemsida scandorama.se. Det är säkrast att boka sin resa så tidigt som möjligt för att vara säker på att få just den resa och avgång man vill ha.

Barnrabatter
För barn under 16 år erbjuder vi 30% rabatt på grundpriset på våra bussresor samt 15% rabatt på våra flygresor. Förutsättningen är att barnet sover i extrasäng, i ett rum med två ordinarie bäddar tillsammans med två fullt betalande resenärer.

Grupprabatter
För grupper större än 12 personer erbjuder vi var 13:e plats gratis. För att ta del av rabatten beställer ni och betalar tillsammans.

Biljett
På din biljett finns tider och platser som gäller för avresa samt övrig information som du behöver. Kontrollera att allt som står på biljetten stämmer med den bokning du har gjort. Eventuella felaktigheter måste anmälas omgående. Du ansvarar för att vi kan nå dig på det telefonnummer eller den adress du angivit vid bokningen. Biljetten tar du med på resan. Om du önskar få din biljett hemskickad med post tar vi ut en avgift på 40 kr per bokning, annars skickar vi biljetten via e-post.

Avbeställningsskydd
Scandorama erbjuder avbeställningsskydd som kostar 6% av resans totalpris. Kostnad för avbeställningsskyddet återbetalas inte. Läkarintyg krävs. Var god se ”Allmänna och Särskilda resevillkor” punkt 3.

Läs mer om "Allmänna och särskilda villkor för paketresor" här >>

Avbokning
Om du måste avboka din resa ska detta ske snarast möjligt innan resan eller bokad anslutning har påbörjats. Anmälan ska göras till Scandoramas mail, telefon 040-600 00 00 eller vid sena avbokningar till vår jourtelefon 0708-89 82 90. För vad som gäller vid avbokning av resor, var god se ”Allmänna och Särskilda resevillkor för paketresor” punkt 3.

Läs mer om "Allmänna och särskilda villkor för paketresor" här >>

augean

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.