Skip to main content

BOKNING AV RESA

Priser
Kontrollera din biljett så att datum och priser stämmer med bokningen du har gjort. På våra bussresor gäller priset med avresa från Malmö. Inkluderat i priset är serviceavgifter samt eventuella avgifter för Öresundsbron, färjeöverfarter och vägskatter. På våra flygresor ingår alltid flygskatter och flygplatsavgifter, samt transfer t/r hotellet på destinationen. Aktuella priser finns på vår hemsida scandorama.se. Det är säkrast att boka sin resa så tidigt som möjligt för att vara säker på att få just den resa och avgång man vill ha.

Anmälan och betalning
Du kan boka din resa via telefon, på scandorama.se, eller i vår butik på Öresundsterminalen. Anmälningsavgiften för våra resor är från 750 – upp till 5.000:- beroende på reslängd och transportsätt. Anmälningsavgiften för resan framgår i samband med bokning och anges på biljetten.

Anmälningsavgiften betalas tillsammans med kostnaden för eventuellt avbeställningsskydd senast 7 dagar efter bokningsdatum. Slutlikvid ska vara Scandorama tillhanda mellan 63-45 dagar före avresa beroende på resmål och transportsätt, detta framgår på din biljett. Undantag kan förekomma. Se under Bra att veta för just din resa. Bokas resan senare än 45 dagar före avresan ska betalning ske direkt enligt anvisningarna. På vår hemsida är det enkelt att betala. Logga in på ”Min sida”.

Biljett
På din biljett finns tider och platser som gäller för avresa samt övrig information som du behöver. Kontrollera att allt som står på biljetten stämmer med den bokning du har gjort. Eventuella felaktigheter måste anmälas omgående. Du ansvarar för att vi kan nå dig på det telefonnummer eller den adress du angivit vid bokningen. Biljetten tar du med på resan. Om du önskar få din biljett hemskickad med post tar vi ut en avgift på 40 kr per bokning, annars skickar vi biljetten via e-post.

Reseförsäkring
Scandorama rekommenderar att du tecknar en passande reseförsäkring. Kontrollera dina egna försäkringar och köp till de delar som du saknar. Scandorama rekommenderar: Europeiska Reseförsäkring: Telefon 0770 456 900

Läs mer om Semesterförsäkring här ».

Avbeställningsskydd
Scandorama erbjuder avbeställningsskydd i samarbete med Europeiska, ERV, som kostar 7% av resans totalpris. Kostnad för avbeställningsskyddet återbetalas inte. Var god se ”Allmänna och Särskilda resevillkor” punkt 3.

Läs mer om "Allmänna och särskilda villkor för paketresor" här >>

Avbokning
Om du måste avboka din resa ska detta ske snarast möjligt innan resan eller bokad anslutning har påbörjats. Anmälan ska göras till Scandoramas mail, telefon 040-600 00 00 eller vid sena avbokningar till vår jourtelefon 0708-89 82 90. För vad som gäller vid avbokning av resor, var god se ”Allmänna och Särskilda resevillkor för paketresor” punkt 3.

Läs mer om "Allmänna och särskilda villkor för paketresor" här >>

Sista minuten
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Arlandafrån 10 995:-
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Kastrupfrån 10 995:-
3/2Jokkmokks Marknad från Arlandafrån 9 295:-
18/2Andalusien 22 dgr reseledare från Kastrup
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö