Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-16

Övernattning i Malmö inför/efter din bussresa

Börja eller avsluta din resa med en hotellövernattning i Malmö!

I Malmö finns upplevelser och nöjen för alla. Passa på att börja eller avsluta din resa med en övernattning i Malmö, en stad på frammarsch. Malmös byggherrar och politiker är inte rädda för att ge sig på vågade och nyskapande projekt, titta bara på skyskrapan Turning Torso, Malmö Live och nya köpcentret Emporias gyllene bärnstensentré! Alla våra hotell ligger bra till, nära till shopping och restauranger. Passa på att besöka Lilla Torg – Malmös charmigaste torg, som under hela sommarhalvåret fylls av uteserveringar och en härlig, närmast kontinental stämning.

Du bokar din hotellövernattning i samband med att du bokar din resa.
Har du redan bokat din resa och vill lägga till hotellövernattning?
maila oss på info@scandorama.se eller ring oss på 040-600 00 00.

 

Här kan du läsa mer om Malmö och se vad staden har att erbjuda »

Hotellövernattning i Malmö inför/efter din bussresa

Du kan även välja att ta dig till Malmö på egen hand och boka övernattning genom oss. Övernattning inkl. frukost kostar 550 kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell. Enkelrumstillägg kostar 300 kr. Vilket hotell du kommer att bo på i Malmö styrs av vilket resmål du ska åka till. Information om vilket hotell du ska bo på får du skickat till dig ca 1 månad före avresa. Observera att du inte själv kan välja övernattningshotell utan detta är beroende av vilken resa du bokat. Undantagsvis och med kort varsel kan andra likvärdiga hotell i Malmö med omnejd komma i fråga om beläggningen på hotellen är högre än normalt. Om du har bokat hotellövernattning blir du hämtad och lämnad vid hotellet. Avresa från hotellen på utresedagen i Malmö är ca kl. 07.00-07.30. Vänligen, se anslag i hotellets reception.
 

 

  SSSS


Scandic St Jörgen
Malmö

Du bor i stadens centrum, bara en kort promenad från många av stadens attraktioner. Unna dig något uppfriskande att dricka och njut av en stunds avkoppling i vår bekväma lobby.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »
 

 

  SSSS


Scandic Stortorget
Malmö

Här blandas historik med skön inredning, en perfekt plats för avkoppling. Med Stortorget utanför dörren och Malmös restaurangkvarter, Lilla Torg, runt hörnet har du ett perfekt läge för att upptäcka staden.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »
 

 

  SSSS


Elite Hotel Savoy
Malmö

Ett bekvämt hotell mitt i centrum, nära Stortorget och Malmö Centralstation. Klassisk och gemytlig atmosfär.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »
 

 

Hotellövernattning i Malmö för dig som kör med egen bil till Öresundsterminalen

För dig som ansluter till resan på egen hand med bil erbjuder vi möjligheten att boka rum på Scandic Segevång för en lugn start och/eller avslutning på din resa. Du checkar in på hotellet och tar efterföljande morgon din egen bil till Öresundsterminalen där du kan parkera den på inhägnad, avgiftsbelagd parkering. För dig som bokar detta alternativ ingår ingen busstransfer till eller från Öresundsterminalen. Övernattning inkl. frukost kostar 475 kr per person och natt i dubbelrum. Enkelrumstillägg kostar 250 kr.

 

  SSSS


Scandic Segevång
Malmö


Trevligt och välskött hotell med 168 rum. Utmärkt service, beläget ca 5 km från centrum samt knappt 10 minuters bilfärd från Öresundsterminalen.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »
 

augean

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.