Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-13

Utflykter

Nytt 2024 – de flesta utflykter ingår i resans pris!

De flesta utflykter ingår nu i resans pris men faktiska kostnader såsom entréer eller t.ex. en vinprovning betalar du till vår guide, till självkostnadspris. Detta framgår i dagsprogrammet på respektive resa.

Under ”Bra att veta” under respektive resa står det angivet de uppskattade kostnaderna för de i programmet angivna arrangemangen (infon finns under ”Prisinfo”).

Våra utflykter gör din resa komplett och en del utflykter behöver beställas före avresa och betalas tillsammans med din resa. Dessa står angivna ”Bokas tillsammans med resan senast antal dagar före avresa”.

Vi vill behålla flexibiliteten i våra resor, kanske har du varit på en speciell plats flera gånger och då kan du avstå från utflykten. Meddela bara din Scandoramaguide. Det är alltså inget tvång att följa med och du behöver inte vara orolig för att du får betala för något du inte nyttjar. Flexibiliteten finns även att följa med på en utflykt men välja att avstå från exempelvis en entré till en sevärdhet. Du kan då förfoga över din tid och upptäcka på egen hand. Flexibelt och prisvärt!

Följ med och upptäck guidernas guldkorn för att göra din reseupplevelse ännu större.

augean

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.