Skip to main content

Reseförsäkring - din trygghet på resan


Varje resa är full av överraskningar, det är ju därför man reser eller hur? Men inte alla överraskningar är roliga och för oss är det viktigt att du som resenär är rätt försäkrad under resan.

Därför har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV så att du tryggt kan luta dig tillbaka och njuta av din resa. Europeiska ERVs Semesterförsäkring är ett komplement och förstärker reseskyddet som finns i de flesta hem- och kortförsäkringar. Tillsammans med Europeiska ERV skyddar vi dig mot det tråkiga och tar hand om dig på bästa möjliga sätt.

Vad täcker Europeiska ERVs Semesterförsäkring?

Hjälp på plats - blir du sjuk under din resa ersätter vi dina sjukvårdskostnader upp till 1 500 kronor. Du kan uppsöka vilken läkare du önskar och få ersättning snabbt och enkelt genom att göra en anmälan på www.erv.se eller per telefon.

Ny resa eller ersättning per dag - om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka och blir ordinerad sängläge mer än halva resan kan du få en ny resa, annars får du ersättning per förstörd semesterdag.

Kom ikapp resan - om något oförutsett inträffar så att du missar avgången på ut- eller hemresan får du hjälp att komma ikapp resan. Du får ersättning för tiden du missar, nya flygbiljetter och eventuell övernattning.

Ingen självrisk med Semesterförsäkringen betalar du aldrig någon självrisk. Vi ersätter dessutom självrisken på din hyrda bil eller moped.

Läs mer om Semesterförsäkring på nedan länkar:

Produktfaktablad »

Aktuell information & villkor »

Du köper enkelt din Semeterförsäkring i samband med din bokning hos oss, eller i efterhand, före din avresa, genom att ringa oss på 040-6 000 000.

Sista minuten
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Arlandafrån 10 995:-
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Kastrupfrån 10 995:-
3/2Jokkmokks Marknad från Arlandafrån 9 295:-
18/2Andalusien 22 dgr reseledare från Kastrup
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö