Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-13
Beskrivning
Visa karta
Visa väder

Devon & Cornwall ✈

Ett magiskt hörn av England med stora kontraster. Devon med sitt grönskande


      Höjdpunkter!

 • Dartmoors hedlandskap
 • Land's End
 • Heligan Gardens och Eden Project
 • Kustbyar och mäktiga ruiner
   
FLYGRESA - Storbritannien - Rundresa flyg & buss - 7 dagar

Devon & Cornwall ✈

Ett magiskt hörn av England med stora kontraster. Devon med sitt grönskande landskap, som ett lapptäcke av små åkrar. Grevskapet är berömt för sina två nationalparker, Exmoor och Dartmoor, med sina typiska hedlandskap. Vi färdas genom nationalparken Dartmoors öppna vidder och kanske får vi se de små vilda ponnyerna vars förfäder har levt på heden i mer än tusen år. Det ödsliga hedlandskapet inspirerade bland annat Arthur Conan Doyle till författandet av Baskervilles hund. Plymouth är en av de viktigaste hamnstäderna i södra England och har en lång historia. Det var härifrån som skeppet Mayflower med engelska pilgrimer avseglade mot den amerikanska östkusten och staden har haft världsomseglaren Sir Francis Drake som borgmästare. Västerut ligger magiska Cornwall. Det keltiska arvet är påtagligt och de många små byarna bär namn efter tidiga kristna missionärer. Grevskapets inre är trädlöst och nästintill naket. Vackrast anses kustlinjen vara, sönderskuren av djupa tidvattensfloder och översållad med små vikar. Två grevskap i harmoni! Under resans gång besöker vi även universitetsstaden Oxford, historiska Exeter, badorten Bournemouth och maritima Southampton.

Nedan ser du en detaljerad väderprognos för de följande 6 dagarna.

Fredag
Molnigt
Molnigt
17 °C
16 °C
0,3 mm.
4,3 m/s
sydväst
Lördag
Soligt och klart väder
Soligt och klart väder
16 °C
14 °C
5,0 mm.
4,4 m/s
nordväst
Söndag
Delvis molnigt
Delvis molnigt
16 °C
14 °C
0,2 mm.
5,7 m/s
sydväst
Måndag

18 °C
15 °C
4,5 mm.
3,5 m/s
väst
Tisdag
Molnigt
Molnigt
20 °C
14 °C
0,7 mm.
2,1 m/s
nord
Onsdag
Delvis molnigt
Delvis molnigt
18 °C
14 °C
0,0 mm.
1,7 m/s
sydväst

Avresedatum

08.08.2024 14.08.2024   7 dagar 11.795:- ARN, CPH Visa mer
Reseplan
Hotell
Prisinfo
Bilder

Dagsprogram & utflykter

Dag 1: Flyg till London - Oxford - Swindon
Vi landar på Heathrow utanför den brittiska huvudstaden där vår transferbuss väntar för vidare färd västerut. Resans första besök gör vi i anrika lärdomsstaden Oxford som hyser ett av världens mest kända universitet. Oxford grundades på 700-talet och arkitektur från flera århundraden präglar den gamla stadskärnan. Staden domineras av universitetets olika byggnader, men här finns också många andra inspirerande miljöer att uppleva. Oxford badar i historia men samtidigt är det en ung och energisk studentstad. Vår guide tar oss med på en liten promenad innan vi får tid för egna strövtåg. Dagens slutmål är Swindon och Leonardo Hotel som dukar för middag.  

Dag 2: Swindon - Exeter - Plymouth
Efter frukost färdas vi västerut mot Bristol för att sedan ta oss söderut till Devon. Vi gör ett stopp i den livliga och blomstrande huvudorten Exeter för en promenad. Med gamla anor och lämningar är det en stad som fascinerar. Delar av den 2 000 år gamla stadsmuren står ännu intakt. Ståtlig och imponerande är också den gotiska katedralen, uppförd runt år 1400. Dagens slutmål är Plymouth och Moxy Hotel som blir vårt hem de kommande fyra nätterna.

Utflykter dag 3-5

Land's End & St Ives
Det brittiska fastlandets västligaste punkt är Land's End som vi ska besöka i dag. På vår väg genom Cornwall får vi se mycket av grevskapet och vi passar även på att besöka St Ives, en charmig fiskeort som blivit ett populärt utflyktsmål för helglediga britter. Platsen är berömd för sina gyllene stränder och ett särskilt ljus som lockat hit konstnärer sedan förra sekelskiftet. De små stenhusen i vitt och pastell för tankarna till Sydeuropa. Inramningen av stränder och vågskvalp ger en känsla av att man befinner sig på en ö.

Tintagel & Padstow
Vi inleder med de mystiska ruinerna av borgen Tintagel, uppförd på 1200-talet på platsen där kung Arthur föddes enligt legenden (mot avgift). Placeringen är dramatisk och vi rekommenderar bra promenadskor. Vi fortsätter söderut längs grevskapets norra kustlinje till den lilla fiskebyn Padstow, belägen där floden Camel möter Atlanten. Här upplever vi en idyllisk atmosfär med kullerstensgränder, pastellfärgade hus, en pittoresk hamn och lockande småbutiker. Till Cornwalls attraktioner hör numera det nya köket, inte minst baserat på havets läckerheter, och i Padstow finns det gott om välrenommerade serveringar.

Rundtur i Plymouth
Där floden Plym mynnar ut i Engelska kanalen ligger givetvis staden Plymouth. Närheten till vattnet spelar fortfarande en stor roll för stadens identitet, vilket inte minst märks på det respektingivande kungliga citadellet från mitten av 1600-talet. I de gamla västra och norra hamnkvarteren ligger området Barbican som klarade sig relativt helskinnat undan Blitzen, andra världskrigets bombangrepp. Vi gör en liten rundtur och avslutar med middag på en av stadens restauranger. Middag mot avgift.

Lost Gardens of Heligan & Eden Project
I dag ägnar vi oss åt växtlighet och trädgårdar! Heligan Gardens, familjen Tremaynes bortglömda trädgård som förföll efter de båda världskrigen, men som nu väckts ur sin törnrosasömn. I dag visar sig en tidstypisk viktoriansk trädgård som blivit ett populärt utflyktsmål. Vi fortsätter till Eden Project, en samling skimrande jättebubblor i en sänka, är gigantiska växthus med plats för regnskogar, vattenfall och konstverk. Olika klimatzoner med en blomsterprakt från världens alla hörn. En fascinerande och unik miljö! Mot avgift, bokas tillsammans med resan senast två veckor före avresa.

Dag 6: Plymouth - Bournemouth - Southampton
Efter frukost rullar vårt brittiska äventyr vidare. Vi fortsätter till grevskapet Dorset där vi bekantar oss med grevskapets största stad, populära kustorten Bournemouth. Staden ståtar med en av Storbritanniens finaste sandstränder, bra shopping och ett stort utbud av restauranger. Vi fortsätter sedan till Hampshire och Southampton där vi checkar in på Moxy Hotel. Passa på att strosa i den gamla stadsdelen bli förtrollad av de medeltida murarna och The Bargate, en av landets finaste medeltida stadsportar. Det maritima arvet är påtagligt i Southampton och det var härifrån som Titanic avseglade.

Dag 7: Southampton - flyg från London
Det har blivit dags att säga farewell till södra England. Vi får transfer till Heathrow och flyger sedan hem med fina minnen från Devon och Cornwall.

 

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00
Boka resan online »

Höjdpunkter

 • Dartmoors hedlandskap
 • Land's End
 • Heligan Gardens och Eden Project
 • Kustbyar och mäktiga ruiner

Flygningar

Tid Från Til
Utresa
07:35 Stockholm London
07:50 Köpenhamn London
07:50 Köpenhamn London
Hemresa
18:05 London Stockholm
18:40 London Köpenhamn
18:40 London Köpenhamn
08.08.2024 - 09.08.2024
Leonardo Hotel, Swindon
Visa mer Visa mindre
Hotell: Leonardo Hotel, Swindon
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Mycket bra hotell med god komfort i en modern stil och med promenadavstånd till centrum.

Hotellet: Modernt och ombonat hotell, byggt 2009, som har restaurang, bar, café, sommarterrass och lounge.
Våningar: 11
Hiss: Ja
Läge: Nära centrum med promenadavstånd till shopping och restauranger. Viss genomfartstrafik.
Antal rum: 229
Rummen: Bekväma, medelstora till stora och välutrustade rum med dusch/bad, wc, TV, telefon, trådlös internetanslutning, hårfön, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensize sängar med gemensamma sängkläder är vanligt förekommande.
Övrigt: Hotellet har bytt namn från Jurys Inn Hotel till Leonardo Hotel.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: Fleming Way, SN1 2NG SWINDON
Telefon: +44-1793-44 56 00

09.08.2024 - 13.08.2024
Moxy Hotel, Plymouth
Visa mer Visa mindre
Hotell: Moxy Hotel, Plymouth
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Nyöppnat, modernt och trendigt hotell med en ungdomlig och lekfull stil som får mycket goda gästrecensioner. Hotellets allmänna utrymmen har en öppen planlösning och inbjudande vardagsrumskänsla med ett eklektiskt urval av möbler, färger och prydnadsföremål. Som en vink till Plymouths historia som hamnstad är hotellet också dekorerat med flertalet maritima föremål med allt från åror, båtar och knopar till väggmålningar med vågor och fyrar. Förutom en frukostmatsal finns här också en trevlig bar som är hotellets sociala hub samt flera olika platser med sittgrupper för både fritid och jobb. Bekväma, mindre rum som har en sparsmakad och enkel inredning och harmonisk gråbeige färgskala. Centralt beläget på bekvämt promenadavstånd till både de historiska Barbicankvarteren och en av stadens många småbåtshamnar såsom Hoe Park.

Hotellet: Frukostmatsal, bar, lounge och ett litet minigym. Öppnat 2023.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget mitt emot kongress- och eventhallen Plymouth Pavilions. Ca 5-10 minuters promenad till de historiska hamnkvarteren Barbican och ca 1 km till citadellet. Ca 20 minuters promenad till stadskärnan med köpcentrum.
Antal rum: 200
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering (under högsäsong). Så kallade queensizebäddar, det vill säga en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 14 Millbay Road, PL1 3LH PLYMOUTH
Telefon: +44-1752-42 22 37

13.08.2024 - 14.08.2024
Moxy Hotel, Southampton
Visa mer Visa mindre
Hotell: Moxy Hotel, Southampton
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Komfortabelt, modernt och ungdomligt hotell med trevliga allmänna utrymmen som inbjuder till socialt umgänge. Redan när du trätt in genom hotellentrén möts du av den trendiga karaktären och speciella atmosfär. Här checkar man in vid bardisken och kanske väljer du direkt att slå dig ner, koppla av och ta en öl. Hotellet är inrett med en öppen planlösning där lobby, lounge, bar och frukostmatsal smälter samman till ett enda stort vardagsrum som är inrett i en lekfull industristil. Bekväma, mindre rum med en harmonisk gråvit färgskala som är modernt inredda i en spartansk stil med ljusa trämöbler och svarta metalldetaljer. Centralt beläget endast ett stenkast från stadens stora köpcentrum Westquay med över hundra butiker och på bekvämt promenadavstånd till sevärdheter i stadskärnan och hamnen.

Hotellet: Frukostmatsal, bar och lounge.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget nära genomfartsleden till färjeterminalen i stadens södra delar. Det stora köpcentret Westquay med butiker, restauranger, biograf med mera är belägen runt husknuten. Ca 500 meter till den gamla stadsporten Bargate och det som finns bevarat av den gamla stadsporten. Ca 10 minuters promenad till den stora parkanläggningen som sträcker sig genom stadens hjärta och ca 1 km till SeaCity Museum där man bland annat kan ta del av Titanics betydelse för staden.
Antal rum: 208
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering (under högsäsong). Så kallade queensizebäddar, det vill säga en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 14 Millbay Road, PL1 3LH PLYMOUTH
Telefon: +44-1752-42 22 37

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 08.08.2024
Ankomst: 14.08.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 11.795:-

Priset inkluderar

Flygresa till London t/r, flygskatter och flygplatsavgifter, busstransfer flygplatsen - hotellet t/r, bussrundresa med Scandoramaguide, 6 övernattningar i dubbelrum, 6 frukostar, 1 middag, utflykter enligt dagsprogram (exkl. angivna avgifter & entréer)

Bra att veta

Om flyget landar sent ankomstkvällen serveras ingen middag på hotellet.

För resa till Storbritannien måste passinformation (APIS) uppges till flygbolaget. Detta kan göras på flygplatsen vid incheckning alternativt online på flygbolagets hemsida ett par dagar före avresa.

Avresa 18/7 kan alternativt hotell i Swindon med omnejd förekomma dag 1-2.
Avresa 5/9 bor vi på Novotel Hotel i Southampton dag 6-7.

Uppskattad kostnad för de i dagsprogrammet angivna arrangemangen mot avgift (som ej måste förbokas) är ca 45 pund.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Brittiskt pund (GBP)


Tillval:
Resa och utflykter enligt dagsprogram (exkl. avgifter & entréer): Ingår
Lost Gardens of Heligan & Eden Project: 520:-
Flyg: Flyg utresa CPH: 300:-

 

Rumstyper:

Enkelrum. Måltider enligt program 14.390:-
Dubbelrum. Måltider enligt program 11.795:-
Dubbelrum med extrabädd. Måltider enligt program 11.795:-


Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 08.08.2024
Ankomst: 14.08.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 11.795:-

Bilder - Devon & Cornwall ✈

Fler bilder
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 08.08.2024
Ankomst: 14.08.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH
Pris från: 11.795:-

Visa mindre
05.09.2024 11.09.2024   7 dagar 11.895:- ARN, CPH, OSL Visa mer
Reseplan
Hotell
Prisinfo
Bilder

Dagsprogram & utflykter

Dag 1: Flyg till London - Oxford - Swindon
Vi landar på Heathrow utanför den brittiska huvudstaden där vår transferbuss väntar för vidare färd västerut. Resans första besök gör vi i anrika lärdomsstaden Oxford som hyser ett av världens mest kända universitet. Oxford grundades på 700-talet och arkitektur från flera århundraden präglar den gamla stadskärnan. Staden domineras av universitetets olika byggnader, men här finns också många andra inspirerande miljöer att uppleva. Oxford badar i historia men samtidigt är det en ung och energisk studentstad. Vår guide tar oss med på en liten promenad innan vi får tid för egna strövtåg. Dagens slutmål är Swindon och Leonardo Hotel som dukar för middag.  

Dag 2: Swindon - Exeter - Plymouth
Efter frukost färdas vi västerut mot Bristol för att sedan ta oss söderut till Devon. Vi gör ett stopp i den livliga och blomstrande huvudorten Exeter för en promenad. Med gamla anor och lämningar är det en stad som fascinerar. Delar av den 2 000 år gamla stadsmuren står ännu intakt. Ståtlig och imponerande är också den gotiska katedralen, uppförd runt år 1400. Dagens slutmål är Plymouth och Moxy Hotel som blir vårt hem de kommande fyra nätterna.

Utflykter dag 3-5

Land's End & St Ives
Det brittiska fastlandets västligaste punkt är Land's End som vi ska besöka i dag. På vår väg genom Cornwall får vi se mycket av grevskapet och vi passar även på att besöka St Ives, en charmig fiskeort som blivit ett populärt utflyktsmål för helglediga britter. Platsen är berömd för sina gyllene stränder och ett särskilt ljus som lockat hit konstnärer sedan förra sekelskiftet. De små stenhusen i vitt och pastell för tankarna till Sydeuropa. Inramningen av stränder och vågskvalp ger en känsla av att man befinner sig på en ö.

Tintagel & Padstow
Vi inleder med de mystiska ruinerna av borgen Tintagel, uppförd på 1200-talet på platsen där kung Arthur föddes enligt legenden (mot avgift). Placeringen är dramatisk och vi rekommenderar bra promenadskor. Vi fortsätter söderut längs grevskapets norra kustlinje till den lilla fiskebyn Padstow, belägen där floden Camel möter Atlanten. Här upplever vi en idyllisk atmosfär med kullerstensgränder, pastellfärgade hus, en pittoresk hamn och lockande småbutiker. Till Cornwalls attraktioner hör numera det nya köket, inte minst baserat på havets läckerheter, och i Padstow finns det gott om välrenommerade serveringar.

Rundtur i Plymouth
Där floden Plym mynnar ut i Engelska kanalen ligger givetvis staden Plymouth. Närheten till vattnet spelar fortfarande en stor roll för stadens identitet, vilket inte minst märks på det respektingivande kungliga citadellet från mitten av 1600-talet. I de gamla västra och norra hamnkvarteren ligger området Barbican som klarade sig relativt helskinnat undan Blitzen, andra världskrigets bombangrepp. Vi gör en liten rundtur och avslutar med middag på en av stadens restauranger. Middag mot avgift.

Lost Gardens of Heligan & Eden Project
I dag ägnar vi oss åt växtlighet och trädgårdar! Heligan Gardens, familjen Tremaynes bortglömda trädgård som förföll efter de båda världskrigen, men som nu väckts ur sin törnrosasömn. I dag visar sig en tidstypisk viktoriansk trädgård som blivit ett populärt utflyktsmål. Vi fortsätter till Eden Project, en samling skimrande jättebubblor i en sänka, är gigantiska växthus med plats för regnskogar, vattenfall och konstverk. Olika klimatzoner med en blomsterprakt från världens alla hörn. En fascinerande och unik miljö! Mot avgift, bokas tillsammans med resan senast två veckor före avresa.

Dag 6: Plymouth - Bournemouth - Southampton
Efter frukost rullar vårt brittiska äventyr vidare. Vi fortsätter till grevskapet Dorset där vi bekantar oss med grevskapets största stad, populära kustorten Bournemouth. Staden ståtar med en av Storbritanniens finaste sandstränder, bra shopping och ett stort utbud av restauranger. Vi fortsätter sedan till Hampshire och Southampton där vi checkar in på Moxy Hotel. Passa på att strosa i den gamla stadsdelen bli förtrollad av de medeltida murarna och The Bargate, en av landets finaste medeltida stadsportar. Det maritima arvet är påtagligt i Southampton och det var härifrån som Titanic avseglade.

Dag 7: Southampton - flyg från London
Det har blivit dags att säga farewell till södra England. Vi får transfer till Heathrow och flyger sedan hem med fina minnen från Devon och Cornwall.

 

Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00
Boka resan online »

Höjdpunkter

 • Dartmoors hedlandskap
 • Land's End
 • Heligan Gardens och Eden Project
 • Kustbyar och mäktiga ruiner

Flygningar

Tid Från Til
Utresa
07:35 Stockholm London
07:50 Köpenhamn London
08:10 Oslo London
Hemresa
17:30 London Oslo
18:05 London Stockholm
18:40 London Köpenhamn
05.09.2024 - 06.09.2024
Leonardo Hotel, Swindon
Visa mer Visa mindre
Hotell: Leonardo Hotel, Swindon
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Mycket bra hotell med god komfort i en modern stil och med promenadavstånd till centrum.

Hotellet: Modernt och ombonat hotell, byggt 2009, som har restaurang, bar, café, sommarterrass och lounge.
Våningar: 11
Hiss: Ja
Läge: Nära centrum med promenadavstånd till shopping och restauranger. Viss genomfartstrafik.
Antal rum: 229
Rummen: Bekväma, medelstora till stora och välutrustade rum med dusch/bad, wc, TV, telefon, trådlös internetanslutning, hårfön, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensize sängar med gemensamma sängkläder är vanligt förekommande.
Övrigt: Hotellet har bytt namn från Jurys Inn Hotel till Leonardo Hotel.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: Fleming Way, SN1 2NG SWINDON
Telefon: +44-1793-44 56 00

06.09.2024 - 10.09.2024
Moxy Hotel, Plymouth
Visa mer Visa mindre
Hotell: Moxy Hotel, Plymouth
Hotellets webbplats: Link
Beskrivning:

Nyöppnat, modernt och trendigt hotell med en ungdomlig och lekfull stil som får mycket goda gästrecensioner. Hotellets allmänna utrymmen har en öppen planlösning och inbjudande vardagsrumskänsla med ett eklektiskt urval av möbler, färger och prydnadsföremål. Som en vink till Plymouths historia som hamnstad är hotellet också dekorerat med flertalet maritima föremål med allt från åror, båtar och knopar till väggmålningar med vågor och fyrar. Förutom en frukostmatsal finns här också en trevlig bar som är hotellets sociala hub samt flera olika platser med sittgrupper för både fritid och jobb. Bekväma, mindre rum som har en sparsmakad och enkel inredning och harmonisk gråbeige färgskala. Centralt beläget på bekvämt promenadavstånd till både de historiska Barbicankvarteren och en av stadens många småbåtshamnar såsom Hoe Park.

Hotellet: Frukostmatsal, bar, lounge och ett litet minigym. Öppnat 2023.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget mitt emot kongress- och eventhallen Plymouth Pavilions. Ca 5-10 minuters promenad till de historiska hamnkvarteren Barbican och ca 1 km till citadellet. Ca 20 minuters promenad till stadskärnan med köpcentrum.
Antal rum: 200
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering (under högsäsong). Så kallade queensizebäddar, det vill säga en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 14 Millbay Road, PL1 3LH PLYMOUTH
Telefon: +44-1752-42 22 37

10.09.2024 - 11.09.2024
Novotel Hotel, Southampton
Visa mer Visa mindre
Hotell: Novotel Hotel, Southampton
Hotellets webbplats: Link
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.09.2024
Ankomst: 11.09.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH, OSL
Pris från: 11.895:-

Priset inkluderar

Flygresa till London t/r, flygskatter och flygplatsavgifter, busstransfer flygplatsen - hotellet t/r, bussrundresa med Scandoramaguide, 6 övernattningar i dubbelrum, 6 frukostar, 1 middag, utflykter enligt dagsprogram (exkl. angivna avgifter & entréer)

Bra att veta

Om flyget landar sent ankomstkvällen serveras ingen middag på hotellet.

För resa till Storbritannien måste passinformation (APIS) uppges till flygbolaget. Detta kan göras på flygplatsen vid incheckning alternativt online på flygbolagets hemsida ett par dagar före avresa.

Avresa 18/7 kan alternativt hotell i Swindon med omnejd förekomma dag 1-2.
Avresa 5/9 bor vi på Novotel Hotel i Southampton dag 6-7.

Uppskattad kostnad för de i dagsprogrammet angivna arrangemangen mot avgift (som ej måste förbokas) är ca 45 pund.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Brittiskt pund (GBP)


Tillval:
Resa och utflykter enligt dagsprogram (exkl. avgifter & entréer): Ingår
Lost Gardens of Heligan & Eden Project: 520:-
Flyg: Flyg utresa CPH: 300:-
Flyg: Flyg utresa OSL: 200:-

 

Rumstyper:

Enkelrum. Måltider enligt program 14.490:-
Dubbelrum. Måltider enligt program 11.895:-
Dubbelrum med extrabädd. Måltider enligt program 11.895:-


Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.09.2024
Ankomst: 11.09.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH, OSL
Pris från: 11.895:-

Bilder - Devon & Cornwall ✈

Fler bilder
Ring och boka resan på tel. 040-600 00 00 Boka resan online »
Avresa: 05.09.2024
Ankomst: 11.09.2024
Dagar: 7 dagar
Avresa från: ARN, CPH, OSL
Pris från: 11.895:-

Visa mindre
 Ledig
 På förfrågan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.