Skip to main content

Holland Weekend

BUSSRESA - Holland - Weekend - 4 dagar

Holland Weekend
- Blomstrande helgupplevelser

Möt våren under en weekend på vår populära bussresa till Holland. Njut av det förtrollande blomsterparadiset Keukenhof och känn pulsen i trendiga Amsterdam!

 

2 gäster ger medelbetyg 5 av 5

★ ★ ★ ★ ★

Snabba fakta!
  • Storsäljande favoritresa!
  • Utflykt till unika kanalstaden Amsterdam.
  • Blomsterkarnevalen vid Keukenhof ingår på avgången den 21/4!

2022 - Dagsprogram

Dag 1, torsdag: Möt våren

Malmö - Amersfoort: På Öresundsterminalen i Malmö påbörjar vi vår resa till Holland. Vi ­reser genom Danmark mot färjan mellan Rödby-Puttgarden för att sedan fortsätta ­genom Tyskland. Framåt kvällen öppnar sig det ­holländska landskapet och efter en stund är vi framme i Amersfoort där Best Western Berghotel väntar, ca 78 mil. Vi checkar in och är äter sedan middag tillsammans.

Dag 2-3, fredag - lördag: Färgstarka kontraster

Holland: Under två ­dagar har vi nu möjlighet att ­upptäcka Hollands höjdpunkter! Här finns vackra byggnader, mysiga kaféer och världs­berömda traditioner som träsko- och osttillverkning. På den holländska landsbygden njuter vi av ett grönskande vackert landskap med betande kor och vackra ­väderkvarnar. Genom vårt utflyktsprogram får vi möjlighet att besöka genuina Amsterdam som är berömd för sina vackra kanaler och charmiga stadslandskap. Missa inte heller chansen att uppleva blomsterparadiset Keukenhof med de berömda tulpanerna!

Dag 4, söndag: Hemåt med Hollandsminnen

Amersfoort - Malmö: Efter en tidig frukost beger vi oss åter norrut. Vi färdas genom Tyskland och framåt eftermiddagen når vi färjan i Puttgarden som tar oss till Rödby. Vi fortsätter genom Danmark och beräknas vara framme i Malmö vid 20-tiden, ca 78 mil.

2022 - Utflykter


UTFLYKTSPAKET
Pris 890:-
(ordinarie pris 990:-)

Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Utflyktspaketet senast 1 månad före avresa och du sparar pengar. Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår guide på plats.

Utflyktspaketet gäller ej avresa 21/4 då Blomsterparadiset Keukenhof ingår i resans pris. Utflykten Kanalernas Amsterdam bokar du under resans gång av din guide.

Kanalernas Amsterdam

Vi åker på en heldagstur till charmiga Amsterdam, kanalernas stad. Här väntar många spännande upplevelser! Bästa sättet att uppleva staden är från vattnet och vi stiger ombord på en traditionell kanalbåt och njuter av alla vackra kanalhus. Det ges även tid att ströva på egen hand längs Amsterdams gator. Kanske lockar shoppingen i den trendiga stadsdelen De 9 Straatjes eller vill du insupa atmosfären på något mysigt kafé? En fantastisk utflykt vi inte vill missa!
Pris ca 495:-

Blomsterparadiset Keukenhof

I dag ska vi njuta av prakten och ­mångfalden i blomsterparadiset Keukenhof, beläget söder om Amsterdam. I parken, som är 32 ­hektar, finns det minst sju miljoner lökar av alla de slag och färger, planterade för att de ska blomma så tidigt som möjligt. Vi bjuds på en färgglad upplevelse!
Pris ca 495:-
Observera att Utflyktspaketet och/eller utflykten Blomsterparadiset Keukenhof bör förbokas i samband med bokningstillfället, dock senast 1 månad före avresa. Vid senare bokning kan plats ej garanteras (med reservation för slutförsäljning, utflykten genomförs vid biljettillgång).

2022 - Blomsterkarnevalen Bloemencorso - avresa 21/4

Upplev den årliga blomsterkarnevalen på dess 40 km långa väg genom tulpanernas land. På ­avgången den 21 april stannar vi under utflykten till Keukenhof vid vägen för att beundra den vackra paraden. Vagnarna är pyntade med blommor som tulpaner, amaryllis och hyacinter i en mängd olika färgkombinationer! Bloemencorso och Keukenhof ingår i resans pris det ­aktuella datumet.

Resenärsbetyg

Betyg och recensioner

2 personer ger den här resan medelbetyget 5 av 5

★ ★ ★ ★ ★

av

★ ★ ★ ★ ★

Den bästa resan. Tänk att åka från snö till 29 gr varmt. Busschaufför o Reseledare var toppen, Fick se mycket Tulpaner o andra vackra blommor o bara ha det bra. Snart en resa Till Berlin i vår, vår 45-bröllopsdag vi ska fira med Er! Gott Nytt År

av

★ ★ ★ ★ ★

"Även denna resa med er var fantastisk. Toppen hotel som låg i en ort som heter Wolfhesse. Hotellet erbjöd varje kväll en trerätters meny som smakade otroligt gott varje kväll. Besöket i Amsterdam och Blomsterparken med parad och reseledare superbra. "

 

Klicka här för att lämna omdöme på din resa »

 

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar (dag 2 - 4)
  • 3 middagar (dag 1 - 3)


Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Enkelrumstillägg 1 695:-

Blomsterkarnevalen Bloemencorso - avresa 21/4

Upplev den årliga blomsterkarnevalen på dess 40 km långa väg genom tulpanernas land. På ­avgången den 21 april stannar vi under utflykten till Keukenhof vid vägen för att beundra den vackra paraden. Vagnarna är pyntade med blommor som tulpaner, amaryllis och hyacinter i en mängd olika färgkombinationer! Bloemencorso och Keukenhof ingår i resans pris det ­aktuella datumet.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö