Skip to main content

Holland Weekend

BUSSRESA - Holland - Weekend - 4 dagar

Holland Weekend
- Blomstrande helgupplevelser

Möt våren under en weekend på vår populära bussresa till Holland. Njut av det förtrollande blomsterparadiset Keukenhof och känn pulsen i trendiga Amsterdam!
 

2 gäster ger medelbetyg 5 av 5

★ ★ ★ ★ ★


Snabba fakta!
  • Storsäljande favoritresa!
  • Utflykt till unika kanalstaden Amsterdam.
  • Blomsterkarnevalen vid Keukenhof ingår på avgången den 23/4!

Dagsprogram

Dag 1, torsdag: Möt våren

Malmö - Harderwijk: I Malmö påbörjar vi vår resa till Holland. Vi ­reser genom Danmark mot färjan mellan Rödby-Puttgarden för att sedan fortsätta ­genom Tyskland. Framåt kvällen öppnar sig det ­holländska landskapet och efter en stund är vi framme vid trevliga Hotel Marktzicht, beläget vid torget i centrala Harderwijk, ca 73 mil. Här äter vi en gemensam middag på en närbelägen restaurang.

Dag 2-3, fredag - lördag: Färgstarka kontraster

Holland: Under två ­dagar har du nu möjlighet att ­upptäcka Hollands höjdpunkter! Här finns vackra byggnader, mysiga kaféer och världs­berömda traditioner som träsko- och osttillverkning. På den holländska landsbygden kan du njuta av ett grönskande vackert landskap med betande kor och vackra ­väderkvarnar. Genom vårt utflyktsprogram får du möjlighet att besöka genuina Amsterdam som är berömd för sina vackra kanaler och charmiga stadslandskap. Missa inte heller chansen att uppleva blomsterparadiset Keukenhof med de berömda tulpanerna!

Dag 4, söndag: Hemåt med Hollandsminnen

Harderwijk - Malmö: Efter en tidig frukost beger vi oss åter norrut. Vi färdas genom Tyskland och framåt eftermiddagen når vi färjan i Puttgarden som tar oss till Rödby. Vi fortsätter genom Danmark och beräknas vara framme i Malmö vid 20-tiden, ca 73 mil.

 

Utflykter


UTFLYKTSPAKET
Pris 880:-
(ordinarie pris 980:-)

Upplev mer! Beställ utflyktspaketet före din resa. Förutom rabatt får du poäng i Poängjakten.

Utflyktspaketet gäller ej avresa 23/4 då Blomsterparadiset Keukenhof ingår i resans pris. Utflykten Kanalernas Amsterdam bokar du under resans gång av din guide.

Kanalernas Amsterdam

Charmiga Amsterdam bjuder på ett fascinerande och unikt stadslandskap. Bästa sättet att uppleva staden är från vattnet och vi stiger ombord på en traditionell kanalbåt och njuter av alla vackra kanalhus. Din guide tar sedan med dig på en liten promenad innan det blir egen tid i underbara Amsterdam. Kanske vill du shoppa på de berömda De Negen Straatjes, de nio gatorna, eller på något av de stora varuhusen. Kanske lockar ett besök på något av stadens alla museer eller en holländsk öl på en mysig servering vid kanalen. Amsterdam har något för alla!
Pris ca 485:-

Blomsterparadiset Keukenhof

I dag ska vi njuta av prakten och ­mångfalden i blomsterparadiset Keukenhof, beläget söder om Amsterdam. I parken, som är 32 ­hektar, finns det minst sju miljoner lökar av alla de slag och färger, planterade för att de ska blomma så tidigt som möjligt. Vi bjuds på en färgglad upplevelse.
Pris ca 495:-

Resenärsbetyg

Betyg och recensioner

2 personer ger den här resan medelbetyget 5 av 5

★ ★ ★ ★ ★

av

★ ★ ★ ★ ★

Den bästa resan. Tänk att åka från snö till 29 gr varmt. Busschaufför o Reseledare var toppen, Fick se mycket Tulpaner o andra vackra blommor o bara ha det bra. Snart en resa Till Berlin i vår, vår 45-bröllopsdag vi ska fira med Er! Gott Nytt År

av

★ ★ ★ ★ ★

"Även denna resa med er var fantastisk. Toppen hotel som låg i en ort som heter Wolfhesse. Hotellet erbjöd varje kväll en trerätters meny som smakade otroligt gott varje kväll. Besöket i Amsterdam och Blomsterparken med parad och reseledare superbra. "

 

Klicka här för att lämna omdöme på din resa »

 

Blomsterkarnevalen Bloemencorso - avresa 23/4

Upplev den årliga blomsterkarnevalen på dess 40 km långa väg genom tulpanernas land. På ­avgången den 23 april stannar vi under utflykten till Keukenhof vid vägen för att beundra den vackra paraden. Vagnarna är pyntade med blommor som tulpaner, amaryllis och hyacinter i en mängd olika färgkombinationer! Bloemencorso och Keukenhof ingår i resans pris det ­aktuella datumet.

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar (dag 2 - 4)
  • 1 middag (dag 1*)

* = Vid boende på Sandton Hotel De Roskam i Rheden och NH Hotel Veluwe Sparrenhorst i Nunspeet ingår middag dag 1-3.


Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Enkelrumstillägg 1 195:-

Blomsterkarnevalen Bloemencorso - avresa 23/4

Upplev den årliga blomsterkarnevalen på dess 40 km långa väg genom tulpanernas land. På ­avgången den 23 april stannar vi under utflykten till Keukenhof vid vägen för att beundra den vackra paraden. Vagnarna är pyntade med blommor som tulpaner, amaryllis och hyacinter i en mängd olika färgkombinationer! Bloemencorso och Keukenhof ingår i resans pris det ­aktuella datumet.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Sista minuten
26/9St Petersburgfrån 6 995:-
26/9Baltikum Runtfrån 7 295:-
26/9Paris, Hotel Victoriafrån 7 295:-
26/9Normandiefrån 7 495:-
26/9Rothenburg med Romantische Strassefrån 7 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö