Skip to main content

Vårt garantipaket

RESEGARANTI

Maxli Travel Group AB, där Scandorama ingår, har ställt erforderlig ekonomisk resegaranti till Kammarkollegiets förfogande. Det borgar för att verksamheten håller hög kvalitet och att vi arbetar i enlighet med god etik. Du reser alltid tryggt med oss.

KVALITETSKONTROLL

I slutet av varje resa delar vår guide ut ett formulär där du har möjlighet att tycka till om din resa. Dina synpunkter gör det möjligt för oss att upptäcka eventuella brister och åtgärda dessa eller att få en bekräftelse på allt som fungerar bra.

UTFLYKTSGARANTI

Våra noga utvalda utflykter ger dig upplevelser och intryck utöver det vanliga. Utflykterna utformar vi i samarbete med våra guider för att du ska få se och uppleva de bästa godbitarna på varje resmål. Vi strävar alltid efter att genomföra de utflykter och arrangemang som presenteras i katalogen och på vår hemsida. Någon enstaka gång kan undantag tyvärr förekomma, men då försöker vi alltid hitta andra alternativ.

VALUTA- OCH BRÄNSLEGARANTI

Om du betalar hela din resa inom 7 dagar från bokningstillfället träder valuta- och bränslegarantin in automatiskt, vilket betyder att priset inte kan ändras vid eventuella valutaförändringar. Du behöver heller inte betala eventuellt bränsletillägg. Du kan därför vara säker på att det pris du betalar ej påverkas av internationella oroligheter eller stigande oljepriser.

Sista minuten
31/10Berlinfrån 4 695:-
13/11Julmarknad på Huseby Brukfrån 795:-
25/11Julmarknad i Bremenfrån 3 595:-
25/11Julmarknad i Hamelnfrån 3 695:-
25/11Julmarknad i Hamburgfrån 3 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö