Skip to main content

GARANTIPAKETET

Resegaranti
Maxli Travel Group AB, där Scandorama ingår, har ställt erforderlig ekonomisk resegaranti till Kammarkollegiets förfogande. Det borgar för att verksamheten håller hög kvalitet och att vi arbetar i enlighet med god etik. Du reser alltid tryggt med oss.

Kvalitetskontroll
Efter resan kommer du att få ett digitalt frågeformulär där du har möjlighet att tycka till om dina upplevelser. Dina synpunkter gör det möjligt för oss att upptäcka eventuella brister och åtgärda dessa eller att få bekräftelse på allt som fungerar bra.

Utflyktsgaranti
Våra noga utvalda utflykter ger dig upplevelser och intryck utöver det vanliga. Utflykterna utformar vi i samarbete med våra guider för att du ska få se och uppleva de bästa godbitarna på varje resmål. Vi strävar alltid efter att genomföra utflykterna och arrangemangen som presenteras i katalogen och på vår hemsida. Vid något enstaka tillfälle kan undantag förekomma, men då försöker vi alltid hitta andra alternativ.

Valuta- och bränslegaranti
Om du betalar hela din resa inom 7 dagar från bokningstillfället träder valuta- och bränslegarantin in automatiskt, vilket betyder att priset inte kan höjas vid eventuella valutaförändringar. Du behöver heller inte betala eventuellt bränsletillägg. Du kan därför vara säker på att det pris du betalar ej påverkas av internationella oroligheter eller stigande oljepriser.
 

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö