Skip to main content

Att resa med guide

– få en tusenkonstnär och ciceron vid din sida

Engagerade, kunniga & pålästa. Med kunskap, hjärta och själ.

När du reser med våra kunniga och engagerade Scandoramaguider kan du vara säker på en sak – du är i goda händer från start till mål. Arkitekter, lärare, Eurovisiondeltagare och fotografer – ja, våra Scandoramaguider har alla olika bakgrunder som berikar din resa. Och alla har de en sak gemensamt – de vill visa dig sina guldkorn runt om i världen. Med en Scandoramaguide vid din sida får du inte bara bästa möjliga service under resan, du kommer också närmare det lokala samhället. De känner lokalbefolkningen och visar dig guldkornen så att du kan äta den godaste maten och se de vackraste vyerna. Dessutom tar de hand om allt det praktiska och finns där om du har frågor eller vill ha tips. Res med oss och få personlig service varje dag!

Visste du att...

...vi utbildar alla våra guider själva? Resultatet är inte bara guider som har rätt kunskap, rätt erfarenhet och rätt engagemang – utan eldsjälar som brinner för det de gör och som alltid är pålästa till tänderna kring sina resmål. De allra flesta har dessutom en personlig koppling till resmålet och är väl bekanta med alla platser vi besöker.

Våra guider är noga utvalda:

• De har anknytning till resmålet.
• De kan resmålets historia, kultur och förstår samhället.
• De har alla gått Scandoramas egen guideutbildning.
• De har arbetat i många år med service.

Visste du att...

...vi utbildar alla våra guider själva? Resultatet är inte bara guider som har rätt kunskap, rätt erfarenhet och rätt engagemang – utan eldsjälar som brinner för det de gör och som alltid är pålästa till tänderna kring sina resmål. De allra flesta har dessutom en personlig koppling till resmålet och är väl bekanta med alla platser ni besöker.


IVO PAROLIN

SCANDORAMAGUIDE

Vilket är ditt bästa tips för den som ska resa? Mitt bästa tips är att resa som Marco Polo gjorde till Kina – med öppet sinne och själ och att älska det som är annorlunda, det berikar oss.

”Vi fick mer guidning än vad jag tror är möjligt att begära, samt en underbar människokännare som gjorde att vår drömresa, just blev till en drömresa.”
– Eva-Liz Persson


CHRISTINE OLSSON

SCANDORAMAGUIDE

Vad är det roligaste med att vara guide? Att man hela tiden lär sig nya saker. Anledningen till att jag själv har rest runt i världen är för att jag är en hejdundrande nyfiken person. I det här jobbet får jag verkligen gräva ner mig på djupet i olika länder. Utdelningen kommer när jag slutligen får möjlighet att få mina resenärer lika intresserade som jag själv är.

”Vår guide gjorde inte bara resmålet intressant utan hela vägen dit. Det blev inte en transportsträcka, utan en upplevelse genom Europa.”
– Kristin Forsberg

 


Sista minuten
28/11Julmarknad i Berlin 4 dagar, Mark Hotelfrån 2 995:-
28/11Julmarknad i Bremenfrån 3 495:-
28/11Julmarknad i Dresdenfrån 1 995:-
28/11Julmarknad i Goslar, Hotel Kaiserworthfrån 2 995:-
28/11Julmarknad i Hamburgfrån 3 495:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö