Att resa med guide

I goda händer - från start till mål

Engagerade, kunniga & pålästa. Med kunskap, hjärta och själ.

När du reser med våra Scandoramaguider kan du vara säker på en sak – du är i goda händer, från start till mål. Du får inte bara en ciceron utan även en tusenkonstnär vid din sida, som brinner för att ge dig bästa möjliga service. Dessutom kan de också allt det där andra som gör din resa både spännande och trygg – de visar dig guldkornen så att du kan äta den godaste maten och se de vackraste vyerna, de känner lokalbefolkningen och ser till att din reseupplevelse blir något utöver det vanliga.

Våra guider är noga utvalda:

• De har anknytning till resmålet.
• De kan resmålets historia, kultur och förstår samhället.
• De har alla gått Scandoramas egen guideutbildning.
• De har arbetat i många år med service.

Visste du att...

...vi utbildar alla våra guider själva? Resultatet är inte bara guider som har rätt kunskap, rätt erfarenhet och rätt engagemang – utan eldsjälar som brinner för det de gör och som alltid är pålästa till tänderna kring sina resmål. De allra flesta har dessutom en personlig koppling till resmålet och är väl bekanta med alla platser ni besöker.

”Vi fick mer guidning än vad jag tror är möjligt att begära, samt en underbar människokännare som gjorde att vår drömresa, just blev till en drömresa.”
- Eva-Liz Persson

 ”Vår guide gjorde inte bara resmålet intressant utan hela vägen dit. Det blev inte en transportsträcka, utan en upplevelse genom Europa”
- Kristin Forsberg

”Resans upplägg var av högsta klass precis som vår guide. Han delade med sig av sin kunskap på ett intressant och fängslande sätt. Hans empati, glädje och humor sög vi till oss som ett läskpapper. Historia, kultur, sport och de olika ländernas mat är viktiga ingredienser och allt ingick. Att delta i utflykterna var ett måste för oss för att få ännu mer kunskap. Fantastiskt med all service på både bussen och båten”
- Lisbeth Kverrstad

”Vi hade det mysigt i bussen och vår guide var både kunnig, underhållande och informativ om platser vi passerade och besökte under vår färd ner till Italien och vår trevliga vinresa”
- Christina Nilsson

”Vår fantastiska guide berättade och förklarade allt på ett utomordentligt sätt, och vi var en glad och tacksam grupp, vi hade roligt!!!”
- Disa Lidner-Citrén
 

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter