Scandoramaguiden

De främsta guiderna i världen har ofta en Scandoramaskylt på sig.

Att jobba som guide på Scandorama innebär både att leda och att lyssna. Att kunna ge dig rätt information, bra tips och rolig kunskap men också kunna känna av hur du vill uppleva din resa. Alla resenärer är olika, så ett personligt bemötande är A och O för våra guider.

VAD UTMÄRKER EGENTLIGEN EN BRA GUIDE?
Och hur sätter man rätt guide på rätt resa? För oss handlar det om tre saker – kunskap, erfarenhet och engagemang. Alla våra guider är mycket väl pålästa om sina resmål.
De allra flesta har dessutom en personlig koppling till resmålet och är väl bekanta med alla platser ni besöker. Oavsett resmål så möts du alltid av en Scandoramaguide som brinner för att ge dig bästa möjliga service. Med tanke på att våra resenärer ställer väldigt höga krav, betyder det att våra guider måste vara av absolut toppklass.

Det är kanske ingen tillfällighet att många av de främsta guiderna i världen, har en Scandoramaskylt på sig? Vi lovar mycket men våra guider är också vår största tillgång.

Våra guider är noga utvalda:

• De har anknytning till resmålet.
• De kan resmålets historia, kultur och förstår samhället.
• De har alla gått Scandoramas egen guideutbildning.
• De har arbetat i många år med service.

 

IVO PAROLIN
SCANDORAMAGUIDE

Att jobba som guide är som att leva i en dröm – och jag hoppas att jag aldrig vaknar upp ur den. Jag får träffa fantastiska människor på platser som Rom, Sicilien, Venedig och New York. Mitt motto har alltid varit att bygga en bro mellan det lokala samhället och mina Scandoramagäster. Att få uppleva nya saker tillsammans med mina gäster berikar mig både som guide och person.
Tack och arrivederci!

 

Irland Runt med humor och inlevelse

Vi åkte Irland runt med Nordirland. Vår guide har med mycket humor, fantasi, glimten i ögat och ruskigt mycket kunskap i historia gjort vår resa så inlevelsefull. Mysiga hotell, överraskningar och känsla genom hela resan.

– Holger och Ulrika Allzén Öst, resenärer

 

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter