Skip to main content

Anslutning till din bussresa

Anslutningsbussar från 70 orter
Res praktiskt & bekvämt

Mellan din hemort och Malmö tar du dig bekvämt och enkelt med vårt anslutningnät som innefattar över 70 orter/platser. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka anslutningen samtidigt som du bokar din resa.

Klicka här för att se vår anslutningstabell »

ALTERNATIV FÖR DIG SOM RESER MED BUSS
• Bussanslutning till/från Malmö samma dag som din avresa/hemkomst – direktanslutning
• Anslutning till/från Malmö dagen före/efter din resa - övernattningsanslutning
• Kombinera direkt-och övernattningsanslutning

ALTERNATIV FÖR DIG SOM RESER MED FLYG
• Boka hotellövernattning dagen före/efter din resa.

ALTERNATIV FÖR DIG SOM KÖR MED EGEN BIL
• Boka hotellövernattning dagen före/efter din resa.

Direktanslutning med buss

Detta är vårt snabba anslutningsalternativ. Du startar från din anslutningsort under natten/ tidigt samma morgon som Europaresan avgår. Strax före kl. 08.00 kommer du till Öresundsterminalen. Här byter du och ditt bagage till den buss som ska ta dig ut i Europa. Vid hemkomst från din Europaresa byter du till anslutningsbussen på Öresundsterminalen, med beräknad avgångstid ca kl. 20.30. Eftersom anslutningsbussarna väntar in alla bussar från Europa på Öresundsterminalen innan anslutningsresorna börjar, kan väntetid förekomma.

Barnrabatt: Barn under 16 år erhåller 50% rabatt på direktanslutningresan.

Övernattningsanslutning

I samarbete med Snälltåget och Vy Bus4You erbjuder vi bekväma anslutningar med övernattning i Malmö. Med Snälltåget erbjuder vi anslutningar med övernattning från Stockholm, Norrköping, Linköping, Nässjö och Alvesta på samtliga resor och avresedatum. Tåget avgår från Stockholms Central på avgångstider som gör det möjligt även för dig som bor en bit väster eller norr om Stockholm att hinna i god tid till avresan. Vid ankomst till Malmö är det bara att checka in direkt på hotellet. Snälltåget erbjuder även anslutning med buss från Jönköping och Växjö för påstigning på tåget i Nässjö respektive Alvesta. Med Vy Bus4You erbjuder vi anslutningar med övernattning från Oslo och Göteborg. Du stiger på bussen och kommer fram till Malmö med bekvämt gångavstånd för incheckning på hotellet. På avresedagen för din resa blir du hämtad vid hotellet cirka klockan 07.00-07.30 (se anslag i hotellets reception) för transfer till Öresundsterminalen. I anslutning till hemresan blir du också avsläppt på hotellet. På morgonen kan du äta en god frukost innan din bokade anslutning till hemorten avgår.

Beskrivning av hotellen hittar du här.

Bussanslutning till Malmö

Anslutningsbussen till Malmö hämtar dig på bokad påstigningsplats. På väg till Malmö stannar bussen och hämtar upp fler resenärer, men det finns även tid för kortare pauser.

Klicka här för att se vår anslutningstabell »

VIKTIG INFORMATION

• Vi ber dig vara på plats 15 minuter före anslutningsbussens avgång från din påstigningsplats.
• Ibland måste vi med kort varsel ändra så att vissa anslutningslinjer helt eller delvis genomförs med andra bussar, tåg eller taxi. Vi meddelar anslutningsändringen så snart den är känd, vilket oftast inte är mer än någon dag innan anslutningen ska ske. Eventuella ändringar av hemanslutning får du besked om av din guide under hemresan.
• Hemkomsttiderna som anges i tabellen är ungefärliga. Förseningar kan förekomma.