Skip to main content

ANSLUTNINGAR

Anslutningsbussar från 70 orter

Mellan din hemort och Malmö tar du dig bekvämt och enkelt med vårt anslutningnät som innefattar över 70 orter/platser. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka anslutningen samtidigt som du bokar din resa.

 

Du bokar din anslutning i samband med att du bokar din resa.
Har du redan bokat din resa och vill lägga till anslutning?
Logga in på "Min Sida", eller ring oss på 040-600 00 00.

Res praktiskt och bekvämt

Alternativ för dig som reser med buss
• Bussanslutning till/från Malmö samma dag som din avresa/hemkomst – direktanslutning
• Anslutning till/från Malmö dagen före/efter din resa - övernattningsanslutning
• Kombinera direkt-och övernattningsanslutning

Alternativ för dig som reser med flyg
• Boka hotellövernattning dagen före/efter din resa.

Alternativ för dig som kör med egen bil
• Boka hotellövernattning dagen före/efter din resa.


Bussanslutning till Malmö
Anslutningsbussen till Malmö hämtar dig på bokad påstigningsplats. På väg till Malmö stannar bussen och hämtar upp fler resenärer, men det finns även tid för kortare pauser.

Direktanslutning med buss
Detta är vårt snabba anslutningsalternativ. Du startar från din anslutningsort under natten/tidigt samma morgon som resmålsbussen avgår. Strax före kl. 08.00 kommer du till Öresundsterminalen. Här byter du och ditt bagage till din resmålsbuss. Vid hemkomst från din resa byter du till anslutningsbussen på Öresundsterminalen, med beräknad avgångstid ca kl. 20.30. Eftersom anslutningsbussarna väntar in alla resmålsbussar på Öresundsterminalen innan anslutningsresorna börjar, kan väntetid förekomma. Barnrabatt: Barn under 16 år erhåller 50% rabatt på direktanslutningsresan.

Övernattningsanslutning
I samarbete med Snälltåget och Vy Bus4You erbjuder vi bekväma anslutningar med övernattning i Malmö.

Med Snälltåget erbjuder vi anslutningar med övernattning från Stockholm, Norrköping, Linköping, Nässjö och Alvesta. Tåget avgår från Stockholms Centralstation på avgångstider som gör det möjligt även för dig som bor en bit väster eller norr om Stockholm att hinna i god tid till avresan. Vid ankomst till Malmö är det bara att checka in direkt på hotellet. Snälltåget erbjuder även anslutning med buss från Jönköping och Växjö för påstigning på tåget i Nässjö respektive Alvesta.

Med Vy Bus4You erbjuder vi anslutningar med övernattning från Oslo och Göteborg. Du stiger på bussen och kommer fram till Malmö med bekvämt gångavstånd från Malmö Centralstation till hotellet. På avresedagen blir du hämtad vid hotellet cirka klockan 07.00-07.30 (se anslag i hotellets reception) för transfer till Öresundsterminalen. I samband med hemresan blir du avsläppt vid hotellet. På morgonen kan du äta en god frukost innan din bokade anslutning till hemorten avgår.

Beskrivning av hotellen hittar du här »

• Vi ber dig vara på plats vid din påstigningsplats 15 minuter före anslutningsbussens avgångstid.
• Ibland måste vi med kort varsel ändra så att vissa anslutningslinjer helt eller delvis genomförs med andra bussar, tåg eller taxi. Vi meddelar anslutningsändringen så snart den är känd, vilket oftast inte är mer än någon dag innan anslutningen ska ske. Eventuella ändringar av hemanslutning får du besked om av din Scandoramaguide under hemresan.
• Hemkomsttiderna som anges i tabellen är ungefärliga. Förseningar kan förekomma.

Sista minuten
4/10Spansk vinresa från Arlandafrån 9 695:-
4/10Spansk vinresa från Kastrupfrån 9 495:-
6/10Berlin Weekendfrån 3 595:-
6/10Stettin Weekend Radisson Blu Hotel Szczecinfrån 3 595:-
6/10Rom från Arlandafrån 8 095:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö