Skip to main content

X2 Vibe Sukhumit Hotel, Bangkok

Nytt, modernt och stilrent hotell med god standard och trendig atmosfär. Hotellet har en ganska anspråkslös vit exteriör men när du väl trätt in genom entrén möts du av en modern reception och lobby med stora fönster från golv till tak som är inredd i stål och designmöbler såsom Arne Jacobsens kända äggetfåtölj. I anknytning till lobbyn hittar du den stilfullt designade loungen där du kan slå dig ner i någon av de bekväma fåtöljerna med en drink från baren. Här finns även en stilfullt inredd frukostmatsal som fullföljer hotellets grå estetik med stengolv och marmorväggar. Missa inte hotellets läckra och turkosblå utomhuspool eller besök hotellets lilla Onsen, inspirerad av japansk badkultur. Förhållandevis lugnt beläget i ett bostadsområde i stadsdelen Sukhumvit i närheten av pendeltågstationen som enkelt tar dig in till Bangkoks vibrerande centrum. Komfortabla mellanstora till stora rum som är inredda i en modern, chic och spartansk stil med en grå/vit färgskala och turkosa accenter. Rummen finns i flera olika kategorier med varierande storlek och faciliteter där vissa har pentry.

Hotellet: Frukostmatsal, barlounge, lobby, terrass med liten utomhuspool (öppen under säsong), minigym samt en liten spa-avdelning med japanskt bad, sk Onsen, och möjlighet till skönhetsbehandlingar (mot avgift).
Våningar: 7
Hiss: Ja
Läge: Beläget i bostadsområdet On Nut i stadsdelen Sukhumvit, ca 19 km sydöst om Bangkoks livliga stadskärna. Ca 5 minuters promenad till pendeltågstationen BTS som på knappt en timme tar dig in till centrum.
Antal rum: 266
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, kaffe-/tekokare, värdebox och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 10, 20 Sukhumvit 52 Alley, Phra khanong, Klongtoey, TH-10260 BANGKOK
Telefon: +66-2-331 90 91

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö