Skip to main content

Wyndham Atrium Hotel, Hannover

Komfortabelt och bra övernattningshotell som är byggt kring en 25 meter hög atriuminnergård med glashissar som gett hotellet dess namn. På bottenplan huserar den nyrenoverade och tilltalande lobbybaren där det finns möjlighet att sjunka ner i de bekväma sofforna bredvid kaminen. Hotellet har även en trevlig restaurang och frukostmatsal med vinterträdgård och sommartid erbjuds även en terrass i den lilla trädgården med fiskdamm. Beläget i utkanten av Hannover med promenadavstånd till det stora grönområdet Eilenriede med sköna promenad- och joggingvägar. Medelstora till rymliga och bekväma men något till åren komna rum i flera olika kategorier.

Hotellet: Restaurang, frukostmatsal, lobbybar, sommarterrass och en liten wellnessavdelning (mot avgift) med bastu och jacuzzi.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Trafikfördelaktigt beläget nära en av de stora infartslederna till centrum, ca 7 km öster om centrum. Ca 10 minuters promenad till skogsområdet Eilenriede och 3 km till djurparken. Busshållplats i närheten av hotellet.
Antal rum: 222
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, W-Lan, hårfön och minibar.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Karl-Wiechert-Allee 68, DE-30625 HANNOVER
Telefon: +49-511-540 70

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö