Waldhotel Schäferberg, Espenau / Kassel

Privatägd och gästvänligt hotell och med god komfort. De senaste 60 åren har hotellet byggts om och byggts ut från att ursprungligen ha varit en enkel utflyktsrestaurang med endast 6 rum till dagens välutrustade hotell med konferensmöjligheter och nästan 100 rum. Hotellet har två restauranger, á la carte restaurangen Blaue Ente och vinterträdgården Libelle och här finns även en bar samt sommarterrass i den lummiga trädgården. I kryddträdgården hittar kocken smaksättare till sina rätter. Naturskönt beläget i gröna omgivningar i utkanten av den lilla orten Espenau. Bekväma medelstora rum i något äldre stil i flera olika kategorier med varierande storlek och standard.

Hotellet: Två restauranger, bar, sommarterrass och trädgård samt liten wellnessavdelning med minigym, bastu och möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift). Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Naturskönt beläget vid landsvägen nära ett skogsområde ca 3 km från den lilla orten Espenau. Ca 10 km nordväst om Kassel. Viss genomfartstrafik.
Antal rum: 96
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, W-Lan, hårfön och minibar.
Övrigt: Till hotellet hör även ett litet och enklare Gasthaus med 9 funktionellt inredda mindre rum och en lägenhet utrustade med dusch, wc, TV, telefon, W-Lan och hårfön, beläget ca 200 meter från huvudbyggnaden. Hiss finns ej.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Wilhelmsthaler Strasse 14, DE-34314 ESPANAU
Telefon: +49-5673-99 60