VIP Executive Zurique Hotel, Lissabon

Stort och bekvämt 3-stjärnigt stadshotell i klassisk stil som delvis blivit renoverat. Hotellet har en frukostmatsal samt en trevlig bar och lounge med bekväma sittmöjligheter. Sommartid har du även möjlighet att ta ett svalkande bad i hotellets utomhuspool på tredje våningen. Beläget i finansdistriktet i Lissabons norra del, nära shoppinggallerian Campo Peguano belägen i den gamla tjurfäktningsarenan, med utmärkta lokalförbindelser med buss och tunnelbana till centrum. Modernt och komfortabelt inredda mindre till medelstora rum.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, souvenirshop och utomhuspool (öppen under högsäsong ca mitten av maj till mitten av september).
Våningar: 16
Hiss: Ja
Läge: Beläget strax norr om Lissabons centrala delar alldeles i närheten av järnvägsstationen Entrecampos. Ca 5 minuters promenad till den stora gatan Avenue Republica med butiker och restauranger. Ca 500 meter till tunnelbanestationen Campo Pegueno.
Antal rum: 252
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (mot avgift), värdebox och luftkonditionering. Rum med grand-lit bäddar förekommer.
Övrigt: Stadsmiljö med genomfartstrafik och nära järnväg.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Rua Ivone Silva 18, PT-1050 124 LISSABON
Telefon: +351-217-81 40 00

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter