Skip to main content

Vienna House Hotel Amber Baltic, Miedzyzdroje

Stilfullt, modernt och familjevänligt semesterhotell med god komfort. Hotellet har nyrenoverade och väldesignade allmänna utrymmen med noga utvalt och harmoniskt färgtema där det blåa representerar havet, det gröna nationalparken och guld för sandstranden. Hotellets frukost- och gruppmatsal, med marina influenser, har stora panoramafönster och en terrass med utsikt över havet. Här kan du både prova en vodkadrink med polsk äppeljuice i baren och avnjuta en bakelse i det wienerinspirerade caféet. Självklart ska du också passa på att koppla av i hotellets wellnessavdelning där du kan simma i inomhuspoolen, sola på terrassen vid utomhuspoolen eller skämma bort dig med en massagebehandling. Perfekt läge direkt vid den trädkantade och härliga sandstranden i den populära kurbadorten Miedzyzdroje på den norra sidan av ön Wolin, vid Pommerska bukten i Östersjön och det historiska landskapet Vorpommern i Polens nordvästra hörn. Komfortabla, mindre rum i en sober och harmonisk färgskala vars inredningsstil inspirerats av segelbåtar med gråblå toner, trämöbler och detaljer i mässing. Moderna rum som är sparsmakat inredda och finns i fyra olika kategorier med varierande storlek, standard, stil och utsikt som alla har en uppskattad balkong.

Hotellet: Byggt 1991, delvis renoverat senast 2019. Frukost- och gruppmatsal, a-la-carte restaurang, bar, café, lounge, terrass, bowlingbana, lekrum, nattklubb, wellnessavdelning med bastu, inomhus- och utomhuspool (under högsäsong) samt möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift) och privat strand där man under högsäsong kan hyra parasoll och solstolar.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Perfekt läge direkt vid strandplanteringen och den långa härliga sandstranden, endast 5 minuters promenad till den långa piren med små caféer och restauranger i centrala Miedzyzdroje.
Antal rum: 194
Rummen: Dusch/bad, wc, telefon, TV, Wi-Fi, hårfön, minibar och balkong. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Rummen vetter antingen mot staden, vattnet eller grönområde.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Promenada Gwiazd 1, PL-72500 MIEDZYZDROJE
Telefon: +48-91-322 85 00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
8/7BussPolska bärnstenskusten WeekendMer än 84 595:-Boka
2/9BussPolska bärnstenskusten WeekendMer än 83 595:-Boka
16/9BussPolska bärnstenskusten WeekendMer än 83 595:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö