Skip to main content

Välkommen till SCANDORAMA

Om du vill resa bekvämt, upplevelserikt och med en stor nyfikenhet – då ska du göra det med Scandorama!

Stora upplevelser i en avkopplande atmosfär – det är vårt motto.

 

Vi har krav på vaccinationspass/Covidbevis
på alla våra resor. [ Läs mer här » ]

Vi skapar resor där du kan lägga allt fokus på reseupplevelsen.

Vi tar hand om alla praktiska detaljer så att du kan njuta av semestern under tiden som Scandoramaguiden visar alla sina guldkorn. Vi handplockar resans alla upplevelser så att du ska komma hem med oförglömliga minnen i bagaget. Vår ambition är inte att bli störst utan att ge den bästa upplevelsen till våra resenärer. Vi har över 42 års erfarenhet som researrangör och vi som arbetar på kontoret stoltserar med flera hundra års gemensam erfarenhet inom resebranschen. Avkopplande, upplevelserikt & bekvämt med flexibilitet.

 • 42 års erfarenhet – Med mer än 42 års erfarenhet i bagaget vet vi ett och annat om att skapa prisvärda och upplevelserika paketresor. Kunskap, passion och hög kvalitet in i minsta detalj!
 • Du upplever mycket mer – vårt koncept går ut på att servera dig de främsta upplevelserna, så att du kan ägna dig åt att njuta – alltid med Scandoramaguide. Med våra noggrant utvalda utflykter kan du dessutom skräddarsy din resa till att passa just din smak.
 • Bekvämt & avkopplande – Slappna av och låt oss sköta de praktiska detaljerna, det är nyckeln till en lyckad semester. Du kan vara säker på att bli väl omhändertagen och inte missa några sevärdheter.
   
 • Möten du minns – du blir inte bara rikare på upplevelser, när du reser i grupp träffar du nya människor som berikar din resa.
   
 • Våra erfarna och engagerade Scandoramaguider sätter guldkant på din resa.
  [ Läs mer om hur det är att resa med guide här » ]
   
 • Skräddarsy med utflykter – med vårt stora utbud av särskilt framtagna utflykter kan du anpassa din resa till att passa just dina intressen.
   
 • Du får alltid en bekväm paketresa där alla praktiska detaljer är ordnade.
   
 • Välj mellan resor med buss hela vägen eller flyg till resmålet där bussen väntar och rundresan tar vid.
  [ Buss hela vägen » ]  [ Flyg till bussresan » ]
   
 • Vi erbjuder anslutning från ca 70 orter runt om i Sverige samt från Oslo till Malmö där bussrundresan startar. Du kan också välja att köra själv och parkera inhägnat på Öresundsterminalen.
  [ Läs mer om våra anslutningar här » ]
   
 • Klimatsmart – Vet du att turistbussen är den mest klimatsmarta transporten ut i Europa? I våra moderna komfortbussar reser du förstklassigt!
  [ Läs mer om hållbart resande här » ]
   

Följ oss gärna på våra sociala medier!
[ Facebook » ]  [ Instagram » ]

 

 

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö