Skip to main content

Vad gör du 2019? Upptäck världen med Scandorama Selection!

21 december 2018

 

Tillbaka

Vad gör du 2019?

Kanske blickar du ut över Grand Canyons mäktiga vyer, njuter på en paradisstrand på Langkawi eller upptäcker den karibiska pärlan Kuba ? Hos Scandorama Selection hittar du upplevelserika rundresor till några av världens mest spännande platser. Från Sydafrikas savann till Indiens färgsprakande städer och vackra Vietnam. Här tipsar vi om 10 oförglömliga resor med avresa i februari – april 2019!

Vietnamn - En resa genom kontrasternas land med Ho Chi Minh-staden, Hanoi & Halongbukten 

Följ med till mångfacetterade Vietnam, ett land som erbjuder något för alla. Upplev landets kultur, historia, storslagna natur, matkultur och inte minst det lokala livet. Resan går från Ho Chi Minh-staden och Mekongdeltat i söder till Hoi An och kejsarstaden Hué i de centrala delarna av landet. Därefter vidare norrut till metropolen Hanoi och Halongbukten som bjuder på en magisk kryssning i sockertoppsskärgården. En resa som inte lämnar någon oberörd!

Läs mer >>

 

Australien - En fulländad resa till landet ”Down Under”

Förverkliga drömmen om stora upplevelser under en resa till Australien. Bocka av flera av Unescos världsarv och upptäck mångfalden i aboriginernas förlovade land. Kryddat med lyxiga Dubai tar denna resa oss via Adelaide och vindistrikten, Kangaroo Island, Great Ocean Road och Melbourne till heliga Ayers Rock och Alice Springs i Outback och vidare mot tropiska Cairns och Stora barriärrevet för att avsluta i Sydney. Ett genuint äventyr och en resa för livet!

Läs mer >>

 

Western Highlights - En resa till västra USA med San Francisco, Los Angeles & Las Vegas 

Västra USA har lockat både nybyggare och lycksökare sedan guldgrävarna drog västerut, satte sina första spadtag och började vaska guld på 1800-talet. Western Highlights tar oss genom delstaterna Kalifornien, Arizona, Utah och Nevada med storartade naturscenerier, pulserande världsstäder och världsberömda sevärdheter på programmet. Vad sägs om San Francisco, Highway 1, 17-Mile Drive, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas och den för många oupptäckta pärlan Sedona? Smakfullt & fullspäckat!

Läs mer>>

 

Singapore & Malaysia med Langkawi - En resa med världsmetropoler, regnskogar & paradisstränder

Från kosmopolitiska Singapore till malaysiska kulturmetropolen Malacka och mäktiga huvudstaden Kuala Lumpur. En av världens äldsta regnskogar Taman Nagara och paradisön Langkawi. En härlig kombination av världsstäder, kulturcentrum, regnskog och långsträckta kritvita paradisstränder. Upplev Malackahalvöns höjdpunkter från Singapore i söder till Langkawi i norr. 

Läs mer >>

 

Sydafrika - Ett storslaget äventyr

Magnifika landskap, ett enastående djurliv, intressant nutidshistoria, spännande kulturupplevelser och ett eldorado av kvalitetsviner. Mångfacetterad afrikansk kokkonst och kontraster i Johannesburg. Vackra huvudstaden Pretoria och trendiga Kapstaden. Magiska vyer och dramatiska naturscenerier på Kaphalvön, där Indiska oceanen och Atlanten möts. På safari i Krugerparken spanar vi efter elefanter, lejon och noshörningar och i Boulder får vi möta pingvinerna. En fantastisk rundresa!

Läs mer >>

 

Indien - Juvelen i imperiets krona 

Följ med på en oförglömlig rundresa till spektakulära Indien. Kontrasternas land lockar med Delhis myllrande basarer, den rosa staden Jaipur, Taj Mahals ohotade skönhet och naturupplevelser utöver det vanliga. Vi har satt samman ett program som ger dig det bästa av norra Indien. Missa inte denna makalösa resa!

Läs mer>>

 

Kuba med Havanna - Karibiskt, njutningsfullt & alldeles unikt 

Att resa till Kuba är som att resa till en annan tid. Kuba har förvandlats till ett karibiskt paradis sedan landet öppnats upp efter östblockets fall och latinska rytmer och musik hörs i varje bar. Upplev livsglädjen i färgstarka Havanna, utforska huvudstadens gamla kvarter och åk en tur med gamla 50-talsbilar. Vi följer i den berömde Hemingways fotspår, besöker den underbart grönskande provinsen Pinar del Rio och Viñalesdalen men känner också historiens vingslag vid Grisbukten.

Läs mer>>

 

Kuba med Cayo Santa Maria - Paradisstränder & koloniala pärlor 

Efter en innehållsrik rundresa med fyra nätter i Havanna, tre nätter i Trinidad och två nätter utanför Santa Clara avslutas vistelsen med kritvita stränder och vajande palmer. Tre nätter och två dagar fyllda av sol & bad med all inclusive på Cayo Santa Maria, en svårslagen avslutning som gjord för att smälta alla intryck. Det är inte svårt att förstå varför Christofer Columbus ansåg Kuba vara det vackraste land som människoögat skådat och efter denna drömresa kan vi inte annat än hålla med!

Läs mer >>

 

Kina - En resa från Peking till Shanghai med kinesiska muren, terrakottaarmén & Yangshuo

Spännande historia, mäktiga byggnadsverk och pulserande storstäder gör Kina till ett resmål du inte vill missa! Huvudstaden Peking lockar med några av världens största sevärdheter - kinesiska muren, Himmelska fridens torg och den Förbjudna staden. I kejsarstaden Xi’an väntar terrakottaarmén och i supermetropolen Shanghai tornar skyskraporna upp sig. Däremellan väntar Guilin och Yangshuo med sockertoppsberg, gröna risfält och en kryssning på floden Li.

Läs mer>>

 

Costa Rica med Monteverde & Tamarindo Beach - En exotisk & unik resa 

En av världens mest artrika naturmiljöer bjuder på regnskogar, varma källor och paradisstränder. Från huvudstaden San José mot Tortugueros amazonasliknande floder till den mäktiga Arenalvulkanen och den dimhöljda molnregnskogen i Monteverde. Avslutningsvis smälter vi intrycken under några avkopplande dagar på Stilla havsstranden Tamarindo Beach.

Läs mer >>

 

Om Scandorama Selections rundresor

När du reser med Scandorama Selection får du ett bekvämt paketerat äventyr, med ett program designat för att ge den optimala upplevelsen av varje resmål och handplockade hotell. Med på resan finns alltid en kunnig och engagerad Scandoramaguide som ser till så att du är i goda händer från resans början till slut. 

Se alla Scandorama Selection-resor här >>

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö