Skip to main content

V Hotel, Phnom Penh

Bekvämt stadshotell inhyst i en modern byggnad som med sin höjd sticker ut mot den omgivande bebyggelsen. Vid ankomst till hotellet möts man av den lilla lobbyn inredd med soffgrupper och hotellets signaturfärger grått och neongult. Hotellet har också en trivsam restaurang och bar på översta våningen. Missa inte den moderna och läckra takterrassen med swimmingpool där du kan relaxa i en solstol eller beundra utsikten över staden. Utmärkt centralt beläget med promenadavstånd till marknaden Psar Thmei, självständighetsmonumentet och folkmordsmuseet. Individuellt inredda, medelstora, till stora rum i en enkel och avskalad stil med varierande standard, storlek och stil.

Hotellet: Restaurang, bar, lobby, minigym och möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift) samt takterrass med liten utomhuspool (med saltvatten) och solstolar.
Våningar: 17
Hiss: Ja men bara 1 och trappa upp till lobbyn.
Läge: Centralt beläget vid en mindre bakgata, en dryg kilometer från självständighetsmonumentet och folkmordsmuseet Tuol Sleng och ca 25 minuters promenad till det kungliga slottet med silverpagodan. Stadsmiljö med lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 72
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Vissa rum har badkar stående i sovrummet.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: No. 488. St.111 Sankat Boeung Pralit, Khan 7 Makara, KH- PHNOM PENH
Telefon: +855-77-88 47 33

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö