Utflykter som blir en resa i resan

Vill du upptäcka så mycket som möjligt under din resa?

Vill du upptäcka så mycket som möjligt under din resa? Då tycker vi att du ska följa med på våra utflykter. De sker alltid med vår Scandoramaguide och är noga utvalda för att göra din reseupplevelse ännu större. Bokar du utflykterna samtidigt som din resa, bjuder vi dessutom på lite rabatt. En, eller gärna flera resor i resan sitter aldrig fel.

Vårt fantastiska utflyktsprogram ger dig stora valmöjligheter. Det kan dock hända mycket utanför vår kontroll från katalogens tryckning fram till din avresa. Vi reserverar oss därför för eventuella ändringar i programmet. Du bokar de utflykter du önskar vara med på direkt till din guide om du inte bokat Utflyktspaketet före din avresa. Betalning av utflykterna sker via faktura efter hemkomst.

UTFLYKTSPAKETET


Boka och betala utflyktspaketet i samband med bokningen av din resa, senast en vecka före avresa. Det ger dig ett bättre pris samt skyddar mot eventuella prishöjningar. Om det vid något enstaka tillfälle skulle ske någon ändring i programmet ersätter vi alltid med liknande arrangemang. Vid avbokning av Utflyktspaketet mer än en månad före avresa tar vi ut en kostnad på 10% av det du betalt. Senare än en månad före avresa sker ingen återbetalning.

Klicka här för att komma till våra resor

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter