Skip to main content

Anuraga Palace Hotel, Sawai Madhopur

Stilfullt palatsliknande hotell i traditionell kolonialstil med hög komfort, omgivet av en avkopplande trädgård med en svalkande utomhuspool.

Hotellet: Anrikt hotell, ett så kallat Rajasthani haveli, som byggts om till ett flärdfullt hotell med modern komfort och många välbevarade detaljer, som den fina, vita fasaden med ornament, arkader med valvbågar och vackra takmålningar. På hotellet finns restaurang, bar, lobby, en behaglig trädgård och innergård med utomhuspool och poolbar. Möjlighet till spabehandlingar (mot avgift) och underhållning vissa kvällar. Trådlös internetanslutning i receptionen och lobbyn.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Lugnt och naturnära beläget i utkanten av orten Sawai Madhopur, ca 11 km från nationalparken Ranthambore som bland annat är känd för sina fridlysta tigrar.
Antal rum: 44
Rummen: Bekväma, medelstora till stora rum i olika kategorier som är individuellt inredda i ljusa färger med mörka träslag och golv samt blommönstrade takmålningar. Rummen är utrustade med dusch/bad, wc, TV, telefon, hårfön, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Rantambore Road, IN-322001 SAWAI MADHOPUR
Telefon: +91-954-956 78 18

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö