Skip to main content

Falkensteiner Hotel Montenegro, Becici

Stort, modernt och komfortabelt hotell med lyxig semesteratmosfär som vänder sig till en vuxen publik. Detta eleganta och flärdfulla hotell öppnade 2006 och har en tilltalande, öppen planlösning med högt i tak och flera olika lounger med bekväma sittmöjligheter. Hotellet har en á la carte-restaurang med bar och en bufférestaurang med "show-kitchen". Efter middagen kan du slå dig ner på panoramaterrassen med fantastisk utsikt och njuta av en drink från baren. Passa på att koppla av i hotellets wellnesscenter med inomhuspool, bastu och möjlighet till olika spabehandlingar. Här finns självfallet även en härlig utomhuspool omgärdad av solstolar där du kan koppla av. Till hotellet hör även ett strandetablissemang för den som vill sola och bada i havet eller kanske prova på någon vattensport. Vid stranden finns även en bar som erbjuder skugga under mullbärsträden. Vackert beläget på en höjd med storslagen utsikt över Adriatiska havet i turistorten Becici, känd för att ha en av Montenegros längsta stränder som förbinder Becici med historiska och vackra Budva på andra sidan udden. Moderna och bekväma, mindre till medelstora rum med ljusa väggar och mörka trämöbler varav flertalet även har balkong.

Hotellet: 3 restauranger, 2 barer, flera terrasser och lounger, trädgård, utomhuspool (öppen under säsong), casino, souvenirshop, bokaffär, frisör och businesscenter. Wellnesscenter (mot avgift) med inomhuspool, bastu, ångbastu, minigym samt olika massage- och skönhetsbehandlingar. Sommartid arrangerar hotellet ibland även shower med underhållning och olika aktiviteter. Strandetablissemang under högsäsong med strandbar och restaurang samt möjlighet att hyra solstolar, parasoll, handdukar, trampbåtar och kajaker.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Vackert beläget på en höjd med fantastisk utsikt över havet ca 500 meter till stranden (grus/småsten) i turistorten Becici. Stranden når du via trappor och en gångbro över landsvägen. Ca 4 km öster om den historiska stadskärnan i Budva. Viss genomfartstrafik.
Antal rum: 236
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (delvis), hårfön, minibar, värdebox och luftkonditionering. Flertalet rum har även balkong/terrass. Rummen vetter antingen mot bebyggelse eller havet.
Övrigt: Hotellet är ett så kallat "Adult only hotel" och tillåter ej barn under 14 år.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Ulika Narodnog frona bb, MN-85310 BECICI, Budva
Telefon: +382-3368-50 00

Avgångar, priser och övrig information

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
13/9ArlandaMontenegro med Dubrovnik från ArlandaMer än 811 795:-Boka
13/9KastrupMontenegro med Dubrovnik från KastrupMer än 810 595:-Boka
27/9ArlandaMontenegro med Dubrovnik från ArlandaMer än 810 895:-Boka
27/9KastrupMontenegro med Dubrovnik från KastrupMer än 810 295:-Boka
11/10ArlandaMontenegro med Dubrovnik från ArlandaMer än 810 695:-Boka
11/10KastrupMontenegro med Dubrovnik från KastrupMer än 810 695:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö