Skip to main content

The Kingsbury Hotel, Colombo

Elegant och anrikt hotell med hög komfort och sober miljö. Hotellet har ett stort urval av restauranger, bl a den asiatiska restaurangen på takterrassen som förutom att ha en trendig loungebar även bjuder på storslagen utsikt över staden. På hotellet finns även en härlig pool, omgärdad av solstolar och parasoller, som vetter ut mot Indiska oceanen. Centralt beläget nära storhamnen som så många sjöfarare passerat genom århundranden. Ljusa, välutrustade mellanstora rum i en trivsam klassisk stil med påkostade detaljer såsom badrum i marmor och hygienprodukter från Bulgari.

Hotellet: Restaurangen Harbour Court med klassisk elegans, Cé La Vi restaurant and lounge med ett modernt asiatiskt kök och takterrass, restaurangen The Grill med stora panoramafönster, välrenommerade fisk- och skaldjursrestaurangen The Ocean, stilfulla restaurangen Yue Chuan med kinesiskt inriktning samt poolrestaurangen Honey Beach Club med vedeldad italiensk pizza, snacks och partystämning. Baren The Kings i klassisk stil och ett kafé med stort utbud av tårtor som även erbjuder afternoon tea samt en tjusig lobby med lounge. Utomhuspool, minigym samt möjlighet till massage och skönhetsbehandlingar (mot avgift).
Våningar: 10
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget nära World Trade Center, hamnen och allmänningen Galle Face Green. Genomfartstrafik.
Antal rum: 229
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, strykjärn/bräda, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: *****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Janadhipathi Mawatha 48, LK-01 COLOMBO
Telefon: +94-112-42 12 21

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö