Skip to main content

Tallink / Silja Line: Stockholm-Riga

Moderna och bekväma kryssningsfartyg med underhållning och restaurang ombord.

Hotellet: Rutten Stockholm-Riga t/r trafikeras vanligtvis av fartygen Isabelle och Romantika. Isabelle byggdes 1989 i Split i Kroatien medan Romantika byggdes 2002 på Aker Finnvarvet i Raumo, Finland. Ombord på färjan finns flera olika restauranger med både a la carte, buffé och snabbmat. Det finns även stor loungebar med dans- och showunderhållning samt nattklubb och barer. Ombord hittar du också en shop med parfymeri samt en relaxavdelning (mot avgift) med bastu och jacuzzi. Kostnadsfri Wi-Fi finns på vissa däck och platser ombord. Värdebox finns att låna i receptionen.
Våningar: 12
Antal rum: 727
Rummen: Hytterna, som ligger på däck 5, 6, 8 och 9, är insides B-hytter, utan fönster, och har plats för 1-4 personer. Hytterna är ca 7-8,4 kvm stora och utrustade med dusch och wc. Några hytter har en nedre och en övre bädd. Mot tillägg kan man även boka hytt med fönster, så kallad A-hytt. Dessa hytter är ca 8-9 kvm stora med plats för 1-4 personer och är belägna på däck 5, 6, 8 och 9. De är utrustade med dusch och wc samt har fönster med havsutsikt.
Övrigt: Betalning ombord kan göras i SEK, Euro och med kreditkort. Valutaväxling erbjuds i informationdsisken. Uttag av kontanter är ej möjligt ombord. För att resa med Tallink / Silja Line måste man vara 18 år, annars i sällskap med vårdnadshavare. Grupper har en egen gruppincheckning i terminalen, denna är beläget i ett eget utrymme intill incheckningsdiskarna. Incheckningsdiskarna stänger 30 minuter före fartygets avgångstid.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Värtahamnen, Hamnpirsvägen 10, SE-115 41 STOCKHOLM
Telefon: 08-22 08 30

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö