Skip to main content

Swiss Garden Hotel, Malacka

Modernt och ståtligt hotell som med sin imponerande höjd bjuder på fantastisk panoramautsikt över Malacka. Restaurangen på 9:e våningen vetter ut mot en innergård med terrass, planteringar samt en utomhuspool med liten vattenrutschbana och färgglada fontäner. Hotellets gym har en häftig placering mitt i utomhuspoolen. Kvällstid är det populärt att slå sig ner med en drink från baren på takterrassen på 30:e våningen och få en spektakulär vy över den upplysta staden och havet. Bra, strategiskt läge i Malackas historiska kvarter, i angränsning till ett shoppingcentra med promenadavstånd till flera sevärdheter som livliga Jonker Street. Modernt inredda, rymliga och välutrustade rum med hög komfort och behaglig dov färgskala. Flera rum har dessutom balkong.

Hotellet: Restaurang, takterrass med bar och restaurang, lobbylounge, concierge samt två utomhuspooler, gym, bastu, tennisbana och basketplan. Hotellet är en del av ett stort komplex med fyra höghus byggda ovanpå ett köpcentra och akvarium.
Våningar: 32
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i den historiska delen av staden direkt vid Malackafloden som kröker sig kring hotellet, ca 15 minuters promenad till Jonker Street och ca 2 km från stadskärnan.
Antal rum: 306
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Rum med fönster mellan badrum och sovrum förekommer.
Officiell kategori: *****
Vår bedömning: SSSS
Adress: T2, The Shore @ Melaka River, Jalan Persisiran Bunga Raya, MY-75300 MELACKA TENGAH
Telefon: +60-6-288 31 31

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö