Strathspey Hotel, Aviemore

Ett av fyra hotell i en stor semesterresort med många faciliteter i den lilla trevliga byn Aviemore, omgivet av vacker natur uppe i de skotska högländerna.

Hotellet: Familjevänligt men något slitet hotell som tillsammans med tre andra hotell bildar semesterresorten Macdonald Aviemore Resort. På området finns flera restauranger, barer, småbutiker samt en 3D biograf, aktivitetscenter för barn och en prisbelönt golfbana. Här finns även en leisure club med stor inomhuspool och vattenrutschbana, bastu och ångbastu.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Beläget i den skotska höglandsbyn Aviemore, en idealisk utgångspunkt för vandringsleder och med olika utomhussporter i den omgivande, storslagna naturen som utgör Cairngorms nationalpark. Bekvämt promenadavstånd till Aviemores vackra viktorianska järnvägsstation.
Antal rum: 87
Rummen: Enkla men funktionella rum, utrustade med dusch/bad, wc, hårfön och kaffe-/tebricka. Flera av rummen har vacker utsikt över bergen.
Övrigt: Måltider intas på någon av restaurangerna på området, vilken det blir meddelas vid ankomst. Då de fyra hotellen har ett nära samarbete kan ibland delar av eller hela gruppen få bo på något av de andra hotellen inom resorten.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Macdonald Aviemore Resort, PH22 1PN AVIEMORE
Telefon: +44-344-879 91 52