Skip to main content

Strathspey Hotel, Aviemore

Enklare och något slitet grupphotell som höjer sig över nejden och bjuder på vacker utsikt över den fantastiska naturen uppe i de skotska högländerna. Hotellet tillhör en semesterresort med många faciliteter och möjlighet till utomhusaktiviteter i den lilla trevliga byn Aviemore.

Hotellet: Restaurang, bar och lounge samt en liten terrass sommartid. Hotellet bildar tillsammans med tre andra hotell samt en stugby den familjevänliga semesterresorten Macdonald Aviemore Resort. På området finns flera restauranger, bar, kafé, småbutiker, biograf (öppen delar av året), aktivitetscenter och lekplats för barn, isrink samt en prisbelönt golfbana i närheten. Här finns även en leisure club med stor inomhuspool och vattenrutschbana, bastu och ångbastu samt minigym.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Beläget i den skotska höglandsbyn Aviemore, en idealisk utgångspunkt för vandringsleder och med olika utomhussporter i den omgivande, storslagna naturen som utgör Cairngorms nationalpark. Bekvämt promenadavstånd till Aviemores vackra viktorianska järnvägsstation.
Antal rum: 87
Rummen: Enkla men funktionella rum, utrustade med dusch/bad, wc, hårfön och kaffe-/tebricka. Flera av rummen har vacker utsikt över bergen.
Övrigt: Måltider intas på någon av restaurangerna på området, vilken det blir meddelas vid ankomst. Då de fyra hotellen har ett nära samarbete kan ibland delar av eller hela gruppen få bo på något av de andra hotellen inom resorten.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Macdonald Aviemore Resort, PH22 1PN AVIEMORE
Telefon: +44-344-879 91 52

Sista minuten
23/12Julhelgen i Lübeckfrån 3 995:-
23/12Julhelgen på slott i Polenfrån 5 995:-
28/12Nyår i Estoril - Lissabons riviera från Kastrupfrån 12 995:-
30/12Nyår i Stettinfrån 6 195:-
30/12Nyår på slott i Polenfrån 6 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö