Sporthotel, St. Anton

Trevligt och komfortabelt hotell i traditionell alpstil med blomsterprydda balkonger. Perfekt beläget mitt på huvudgatan i hjärtat av populära St. Anton. Här finns flera trivsamt inredda, rustika matsalar, Graf Montfort, Hubertusklausen och Jägerstüberl. Kanske passar du på att avnjuta en äkta österrikiskt Apfelstrudel i hotellets café medan du betraktar folklivet på gågatan utanför eller varför inte avsluta dagen med en god öl i hotellets retrobar? Efter en lång dag med upplevelser kan det också vara skönt att koppla av i hotellets lilla wellnessavdelning med ett dopp i poolen. Hotellet har även ett litet konstgalleri som ställer ut både lokala förmågor som internationella konstnärer. Individuellt inredda, komfortabla och rymliga rum i en lantlig österrikisk stil med mycket trä och viss 80-tals känsla som finns i flera olika kategorier med varierande storlek, standard, stil och faciliteter.

Hotellet: Frukostmatsal, två restauranger varav en med café, bar med jukebox, vinkällare och lobby samt en liten wellnessavdelning med inomhuspool (5x10 m), bastu och ångbastu.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Beläget vid gågatan mitt i byn, nära till allt. Eftersom hotellet är beläget på en gågata kan bussen inte köra ända fram till hotellentrén, istället blir det en promenad på ca 200 meter.
Antal rum: 53
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och värdebox. Enkelrummen är mindre. 
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Dorfstrasse 48, AT-6580 ST. ANTON AM ARLBERG
Telefon: +43-5446-31 11