Skip to main content

Sporthotel Rosatti, Dimaro

Ombonat och gästvänligt hotell i modern alpstil med mycket goda gästrecensioner. Det familjedrivna hotellet är en utmärkt bas för de som uppskattar mixen av en aktiv semester med lugn och ro. Här kopplar du av, vilar kroppen och laddar batterierna för nya spännande upptäckter i omgivningarna. Så snart du trätt in genom hotellentrén möts du av den hemtrevliga atmosfären och personliga inredningen. Från receptionen och lobbyn med bekväma soffgrupper kan du antingen ta höger in till den rymliga och trevliga restaurangen med tjocka träbjälkar och tydlig alpstil och vidare in till den modernare och eleganta a la carte restaurangen. Tar du istället till vänster kommer du in till den trivsamma baren där du under eftermiddagen kan avnjuta fika med hembakat eller låta kvällen klinga ut över en öl eller gott glas vin. Hotellet har även en stor wellnessavdelning med bastu, jacuzzi, minigym, biljardbord, vilrum och möjlighet till massagebehandlingar i källaren och en utomhuspool och relaxrum på bottenplan. Via en gång i källarplan når man hotellets nya tillbyggnad med en charmig barstube i österrikisk stil med vinkällare, skidförvaring och pizzeria. Sommartid kan man också koppla av i en solstol på terrassen med utsikt över bergen. Bekväma och välskötta, mindre till medelstora rum som är individuellt inredda och finns i flera olika kategorier med mycket varierande storlek, stil, standard och faciliteter. Centralt beläget i den lilla orten Dimaro mitt i Soledalen omgiven av majestätiska berg och vacker natur.

Hotellet: Tre restauranger, två barer, lobbylounge, wellnessavdelning med inomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbastu, infraröd bastu, minigym, vilrum, terrass med jacuzzi och solstolar sommartid samt möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift). Vissa faciliteter är endast öppna under högsäsong.
Våningar: 3
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i Dimaro på en solig bergsplatå 766 meter över havet, nära floden Noce och ca två minuters promenad till järnvägsstationen.
Antal rum: 60
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön och värdebox. Vissa rum har snedtak. Rummen är belägna antingen i huvudbyggnaden eller den nyare tillbyggnaden.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: Via Campiglio 14, IT-38025 DIMARO
Telefon: +39-0463-97 48 85

Avgångar, priser och övrig information

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
13/5ArlandaVandringsresa Dolomiterna från ArlandaMer än 814 895:-Boka
13/5KastrupVandringsresa Dolomiterna från KastrupMer än 815 695:-Boka
13/5LandvetterVandringsresa Dolomiterna från Landvetter614 895:-Boka
16/9ArlandaVandringsresa Dolomiterna från ArlandaMer än 815 395:-Boka
16/9KastrupVandringsresa Dolomiterna från KastrupMer än 814 695:-Boka
Sista minuten
23/12Julhelgen i Lübeckfrån 3 995:-
23/12Julhelgen på slott i Polenfrån 5 995:-
28/12Nyår i Estoril - Lissabons riviera från Kastrupfrån 12 995:-
30/12Nyår i Stettinfrån 6 195:-
30/12Nyår på slott i Polenfrån 6 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö