Skip to main content

Spa Hotel Thermal, Karlsbad

Stort spa- och kongresshotell med bekväma faciliteter som är mest känt som platsen för Karlsbads årliga internationella filmfestival. Hotellet är ett av de största i västra Böhmen och har stora allmänna utrymmen med lounger, souvenirbutik, hårfrisör och ett stort kongresscenter med biograf. Här finns även en modernt inredd bufférestaurang med stora panoramafönster och terrass som bjuder på en härlig utsikt över den vackra staden. Hotellets stolthet är den nyrenoverade spa- och wellnessavdelningen som är utspridd över två våningsplan och erbjuder bland annat en elegant inomhuspool, jacuzzi, bastu, saltgruva och en mängd olika spa- och medicinska behandlingar. Här har du alla möjligheter att koppla av och njuta. Hotellet är centralt beläget vid floden Teplá nära parken och kurområdet. Komfortabelt inredda medelstora till stora rum i 80-talsstil som antingen har balkong och vetter mot staden eller har fransk balkong och vetter mot grönområde. Från hotellets övre våningar har du en fantastisk utsikt över nejden.

Hotellet: Bufférestaurang med terrass, lobbybar, lounger, minicasino, butiker och frisör. Receptionen och hissarna är belägna en våning upp. Balneo wellnesscenter med inomhuspool, jacuzzi, minigym, ångbastu, bastu, infraröd kamin och en så kallad Kneipp path som är små fotbassänger med ömsom kallt och varmt vatten. Det erbjuds (mot avgift) även massage och flera olika spa- och medicinska behandlingar samt så kallad hydro- och elektroterapi mm. (Vissa behandlingar kräver läkarintyg.)
Våningar: 18
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget nära parkområde och med promenadavstånd till kurområdet.
Antal rum: 273
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, minibar, värdebox samt badrock och tofflor. I vissa rum är sängarna placerade på längden och således inte bredvid varandra.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: I.P. Pavlova 2001/11, CZ-36001 KARLSBAD
Telefon: +420-359-00 11 11

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö