Skip to main content

Sopa Resort, Lake Naivasha

Elegant och komfortabel lodge bestående av flera olika byggnader som har en annorlunda arkitektur med rustika stenväggar och konformade trätak. Resorten är utspridd på en stor tomt, vackert belägen vid Naivashasjöns södra strand, med vidsträckta gräsmattor, lummig grönska och ståtliga akaciaträd. Bli inte förvånad om du stöter på antiloper, apor eller till och med giraffer i trädgården. I huvudbyggnaden finns en imponerande cirkelformad lobbylounge och bar med öppen spis och stora fönsterpartier som vetter ut mot trädgården. Här finns även en elegant restaurang och inbjudande terrass som för dig ut mot det härliga poolområdet. Komfortabelt inredda och rymliga rum belägna i 21 stycken runda tvåvåningsbungalows, i samma stil som huvudbyggnaden, som vardera har två gästrum på bottenplan och två gästrum på övre plan. Rummen på nedre plan har stora fönster och terrassdörrar ut mot trädgården medan rummen på övre plan har balkong.

Hotellet: Restaurang, frukostmatsal, snackrestaurang, bar, lobbylounge, terrass, utomhuspool med solstolar och parasoll samt tennisbana.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Naturskönt beläget intill Lake Naivasha på den kenyanska sidan av Great Rift Valley. I närheten finns bland annat en strutsfarm, växthus och den lilla byn Sulmac Village är belägen ca 5 km från lodgen.
Antal rum: 84
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, minibar, värdebox och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Lake Naivasha, KE-20117 NAIVASHA
Telefon: +254-20-375 02 35

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö