Skip to main content

Sopa Lodge, Lake Nakuru

Komfortabel och modern lodge med mycket goda gästrecensioner vars byggnadsstil består av runda stenhus med konformade tak som är utspridda på området och förenade med stenlagda promenadstigar och en välskött trädgård. Fantastiskt vackert läge på en höjd med spektakulär och vidsträckt utsikt över Nakurusjön och den omgivande nationalparken. I huvudbyggnaden finns en cirkelformad och trevlig restaurang med öppen spis samt en bekväm barlounge. Både matsalen och baren har stora panoramafönster och en härlig terrass som sträcker sig utmed hela dess längd. I dess närhet finns också den 8-formade utomhuspoolen där du kan svalka dig eller koppla av i en vilstol medan du njuter av den hänförande utsikten. Rummen är belägna i två parallella rader av bungalows som vardera består av två eller tre sammansatta runda små byggnader i afrikansk stil med två eller flera rum i vardera. Trevligt och smakfullt inredda, medelstora till rymliga rum i modern stil med stora panoramafönster och en uppskattad uteplats eller balkong med utsikt mot nationalparken eller sjön.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, souvenirshop, trädgård, terrass och utomhuspool med solstolar. Wi-Fi i huvudbyggnaden. Lodgen erbjuder även olika utflykter såsom game drives, naturvandringar, fågelskådning med mera.
Våningar: 1
Hiss: Nej
Läge: Lugnt, avskilt och naturskönt beläget på en kulle med utsikt över Nakurosjön, ca 21 km från infarten till nationalparken längs med en grusväg. Området är kuperat och det är en bit att gå från huvudbyggnaden till rummen.
Antal rum: 60
Rummen: Dusch, wc, telefon, hårfön, minibar, insektsnät och uteplats/balkong.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: Karima Kanyoka Road, KE- NAKURO NATIONAL PARK
Telefon: +254-20-375 02 35

Sista minuten
29/8Shoppingresa till Tysklandfrån 550:-
5/9Budapest, Star Inn Hotel från 5 995:-
5/9Budapest, Marmara Hotel från 6 795:-
5/9Normandiefrån 7 495:-
5/9Slott & vin i Ungernfrån 8 295:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö