Skip to main content

Shopping i Tyskland med Stjärnklubben

Avresa: 24 september

Tillsammans med Stjärnklubben och HD-passet genomför vi en 1-dagars resa till Heiligenhafen där vi besöker Calles och Fleggaard. Enligt den danska polismyndighetens senaste information är det nu tillåtet för samtliga med svenskt pass, oavsett var man är folkbokförd, att åka transitresa genom Danmark. Varmt välkomna!

Vi åker som mest med halvfull buss där vartannat säte är ledigt. På så vis möjliggörs att rekommenderat avstånd mellan personer i bussen kan hållas. Bussen är noga rengjord och desificerad inför resan. Vänligen var noga med att själva idka god handhygien. Vid ev. hosta/nysning så gör detta i armvecket. Köp med fördel med er en liten flaska handsprit för att kunna hålla händerna rena. Ytterligare en rekommendation är att ta med egna plast- elle gummihandskar inför besöken i butikerna i Tyskland och på Scandlines färja. Det är många personer som tar på flaskor, burkar, boxar och andra produkter och som ställer tillbaka dessa utan att köpa dem. Munskydd delas ut på Scandlines och är ett krav i butikerna såväl på båten som i Tyskland.

Tillåten inköpsvikt: 75 kg/person

Påstigningsplats och avresa: Helsingborg (Shell Ättekulla) kl 07.30, Öresundsterminalen kl 8.10 (möjlighet finns att parkera gratis vid stora parkeringen på Öresundsterminalens framsida under dagen) samt Malmö Hyllie (bussparkeringen) kl 08.30.

Hemkomst: Till Malmö åter ca kl 18.30 och till Helsinborg ca kl 19.30

I priset ingår:

- Bussresa tur och retur.
- Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering.
- I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter.
- max 75 kilo bagage/person

 

Vänligen notera:
- För resan erfordras giltigt pass.
- Gränsen för bagagevikten är strikt. Busschauffören har rätt att avvisa resenärer och deras bagage från bussen om vikten överskrids.
- Eventuellt intjänade poäng genom Poängjakten eller presentkort gäller inte som betalning för denna resan.

 

Hitta till Öresundsterminalen med bil:
Öresundsterminalen är belägen på Teminalgatan 10 i Toftanäs.

Från Inre Ringvägen tag av vid avfart mot Staffanstorp (väg 11). Tag därefter av vid första avfarten mot Toftanäs. Sväng höger in på Toftanäsvägen och därefter direkt vänster in på Flansbjersvägen i rondellen vid INGO-macken och vänster in på Terminalgatan. Du har då Öresundsterminalen på din högra sida.

Från Lund: Följ E22 söderut. Tag av vid avfart mot Trelleborg (E6). Tag av vid trafikplats Sunnanå avfart 16 mot Malmö (väg 11). Tag därefter första avfart Toftanäs. Sväng höger in på Toftanäsvägen och därefter direkt vänster in på Flanbjersvägen i rondellen vid INGO-macken och vänster in på Terminalgatan. Du har då Öresundsterminalen på din högra sida.

Från Trelleborg: Följ E6 norrut. Tag av vid avfart nummer 16b mot Malmö (väg 11). Tag därefter första avfarten mot Toftanäs. Sväng höger in på Toftanäsvägen och därefter direkt vänster in på Flansbjersvägen i rondellen vid INGO-macken och vänster in på Terminalgatan. Du har då Öresundsterminalen på din högra sida.

 

Sista minuten
3/10Italien Runt med Caprifrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö