Skip to main content

Scandic Hotel Uplandia, Uppsala

Komfortabelt och bra hotell med perfekt läge mitt i hjärtat av Uppsala. Härifrån når du populära sevärdheter såsom Domkyrkan, Uppsala slott och Linnéträdgården på bara några minuters promenad. Hotellet är nyrenoverat och fräscht och har trevliga allmänna utrymmen med restaurang, bar och lounge som är inredd i en elegant, dov färgskala som ger en trivsam atmosfär. Komfortabla och individuellt inredda, delvis renoverade, mindre till medelstora rum som erbjuds i flera olika kategorier med varierande standard, stil och faciliteter.

Hotellet: Restaurang, bar, lobbylounge, kiosk och bastu. Cyklar finns för att låna. Hotellet är Svanenmärkt.
Våningar: 7
Hiss: Ja
Läge: Perfekt beläget vid gågatan mitt i staden, omgivet med butiker och restauranger. Ca 250 meter från Fyrisån och Upplandsmuseet, ca 300 meter till Linnéträdgården och Linnémusset samt knappt 10 minuters promenad till Domkyrkan. Stadsmiljö med nattliv.
Antal rum: 153
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Vissa rum har inget fönster. Rummen är rökfria.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Dragarbrunnsgatan 32, SE-753 20 UPPSALA
Telefon: 018-495 26 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö