Skip to main content

Scandic Hotel Patria, Lappeenranta

Trevligt och bekvämt hotell med mycket centralt och bra läge i sommarstaden Lappeenranta. Vid ankomst till hotellet möts man av den ljusa och fräscha lobbyn och hotellet har även en nyrenoverad och modernt inredd restaurang. På översta våningen finns en liten wellnessavdelning där du har utsikt över nejden medan du springer på löpbandet i det lilla gymmet eller badar bastu. Från hotellet promenerar du enkelt till det gamla fästningsområdet med pittoreska gränder, flera museer, gallerier och Finlands äldsta ortodoxa kyrka och det är också nära till saluhallen och småbåtshamnen. Komfortabla, små till mellanstora och delvis renoverade rum med en ljus och sparsmakad inredning.

Hotellet: Byggt 1991, delvis renoverat senast 2016. Restaurang, barlounge och lobby med minikiosk samt liten wellnessavdelning med bastu, jacuzzi och minigym. Cyklar finns för utlåning.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Beläget mitt i centrum, nära sjön och endast ett par minuters promenad till småbåtshamnen, ca 500 meter från det gamla fästningsområdet med charmig bebyggelse och sevärdheter.
Antal rum: 133
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar och värdebox. Grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Kauppakatu 21, FI-53100 LAPPEENRANTA
Telefon: +358-5-67 75 11
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
11/7BussFinlandMer än 84 995:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö