Skip to main content

Scandic Hotel Winn, Karlstad

Trevligt hotell med sedvanlig god Scandicstandard och mycket centralt läge. Hotellet har renoverade allmänna utrymmen som har en trendig design i gråa nyanser med mässingsdetaljer. Här kan du slå dig ner i någon av de sköna sofforna i lobbyloungen eller låta dig väl smaka i hotellets brasserierestaurang med rotisseri. Från hotellet har du nära till allt som Karlstad har att erbjuda och på bekvämt promenadavstånd finner du bland annat Domkyrkan, Klarälven och Lars Lerins Sandgrund. Komfortabla, mindre till medelstora och delvis renoverade rum som finns i flera olika kategorier med varierande storlek, karaktär och faciliteter.

Hotellet: Byggt 1985, delvis renoverat 2016. Restaurang med bar och lobbylounge med minikiosk samt liten wellnessavdelning med jacuzzi, bastu och minigym. Cyklar finns att låna.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt beläget vid Badhusparken, ett stenkast från Domkyrkan och ca 400 meter från Stora Torget. Ca 5 minuters promenad från Värmlands Museum med park och Lars Lerins Sandgrund. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 199
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och strykbräda. Vissa rum saknar fönster. Rummen är rökfria. Extrabäddar i form av våningssäng som fälls ner från väggen.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Norra Strandgatan 9-11, SE-652 24 KARLSTAD
Telefon: 054-776 47 00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
1/7BussVärmland WeekendMer än 83 295:-Boka
15/7BussVärmland WeekendMer än 83 395:-Boka
5/8BussVärmland WeekendMer än 83 395:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö