Skip to main content

Sandton Sun Hotel, Sandton - Johannesburg

Modernt och elegant businesshotell med hög komfort och lyxig flair som får mycket goda gästrecensioner. Hotellet är byggt kring en grandios atriuminnergård med gigantisk glittrande ljusarmatur och panoramahissar. Här finns en trevlig restaurang som satsar på hållbar matlagning i en avkopplande miljö där du kan se kockarna i action i deras show-kitchen. På central plats i hotellet finns den trendiga och ombonade baren med tillhörande loungedel. Missa inte hotellets stora och fantastiska takterrass med utomhuspool, flera mysiga sitthörnor och lounger med plantering samt möjlighet att äta middag utomhus eller bara beställa en drink från baren. Perfekt centralt läge i stadsdelen Sandton, norr om Johannesburg, endast ett stenkast från Nelson Mandela Square med flertal restauranger och uteserveringar samt utmärkta shoppingmöjligheter i köpcentret bredvid hotellet. Eleganta, medelstora till stora rum i en harmonisk beigebrun färgskala med guldaccenter och bekväma faciliteter såsom USB plug-points, 48" flat-screen TV och minibar.

Hotellet: Restaurang med show-kitchen, bar med loungedel, skönhetssalong, businesscenter, concierge, chaufförservice och en stor takterrass på 6:e våningen med liten utomhuspool (ej uppvärmd) med omklädningsrum, solstolar och parasoll samt restaurang, bar och olika loungemöjligheter där det ibland erbjuds musikunderhållning.
Våningar: 17
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i anslutning till shoppinggallerian Sandton City som räknas som en av Afrikas största som tillsammans med närbelägna gallerian vid Nelson Mandela Square har mer än 400 butiker. Sandton är beläget ca 12 km norr om centralorten Johannesburg men är dess finansiella hjärta. Utmärkta förbindelser med Johannesburgs övriga stadsdelar med tåget Gautrain.
Antal rum: 326
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: *****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Corner Alice Land and Fith Street, ZA-2196 SANDTON - Johannesburg
Telefon: +27-11-780 50 00

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö