Skip to main content

Sandton Hotel De Roskam, Rheden

Komfortabelt hotell med lantligt läge nära nationalparken Veluwezoom med populära vandringsvägar och cykelstigar. Hotellet består av flera intilliggande byggnader, i varierande stil, som byggts till under årens lopp. Restaurangen är belägen i den äldsta delen från 1688, vilken ursprungligen var en bondgård, där den vackra historiska exteriören är bevarad. När vädret tillåter kan man också äta utomhus på den trivsamma terrassen. Hotellet har även en trevlig lounge med öppen spis där du kan koppla av med en drink eller kanske spela en omgång biljard. Medelstora och funktionella rum i flera olika kategorier med varierande standard och stil från äldre och enklare till renoverade och moderna. 

Hotellet: Restaurang med sommarterrass, bar, lounge och trädgård. Här finns även en separat liten wellnessavdelning (mot avgift) med bastu, minipool och möjlighet till skönhetsbehandlingar (begränsade öppettider).
Våningar: Ja, men inte till alla rum.
Hiss: Ja, men inte till alla rum.
Läge: Lantligt beläget längs med landsvägen strax utanför den lilla orten Rheden, ca 10 km öster om Arnhem. Lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 59
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi och hårfön. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rum med snedtak förekommer. Rummen är belägna i flera olika byggnader och varierar i karaktär och standard. Vissa har utsikt mot skogen medan andra vetter ut mot landsvägen. Vissa rum har balkong eller liten terrass.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Arnhemsestraatweg 62, NL-6991 RHEDEN
Telefon: +31-26-497 12 77

Sista minuten
27/9Kroatien Runt med Dubrovnikfrån 15 995:-
3/10Italien Runt med Caprifrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö