Skip to main content

San Simon, Izola

Bekväma standardrum fördelade mellan villorna Korala, Perla, Palma och Sirena omgivna av semesterresorten San Simons gröna medelhavsflora. Nära till huvudbyggnaden och bekvämt promenadavstånd till havet.

Hotellet: San Simons semesterresort, byggd 1968, är ett hotellkomplex bestående av flera olika hotell och villor med rum och lägenheter av varierande standard. Standardrummen är fördelade mellan villorna Korala, Perla, Palma och Sirena. På området finns en separat byggnad med restaurang som har havsutsikt. På Hotel Mirta finns ett wellnesscenter (mot avgift) med jacuzzi, bastu och spa som erbjuder olika behandlingar. På Hotel Haliaetum finns inomhuspool med saltvatten, ej öppen juli-augusti (mot avgift). På området finns även strand (småsten) med vattenrutschkanor (mot avgift) samt tennisbanor och minigolf. Värdebox och internetpoint med tillgång till Wi-Fi i receptionen på Hotel Haliaetum.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Korala, Perla, Palma och Sirena är belägna i närheten av Hotel Haliaetum och på bekvämt promenadavstånd till stranden i San Simon-bukten omgiven av medelhavsgrönska samt ca 15 minuters promenad till centrala Izola.
Antal rum: 104 (ca 26 rum per villa)
Rummen: Medelstora standardrum av varierande standard med dusch, wc, TV, telefon, hårfön och luftkonditionering (under högsäsong). Extrabäddarna i familjerummen består av våningssäng.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: San Simon Resort, Morova 6a, SI-6310 IZOLA
Telefon: +386-5-660 31 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö