Samarbetspartners

Scandorama har tillsammans med tidningen Land utvecklat ett fruktbart samarbete vad gäller gruppresor till när och fjärran. Vår gemensamma strävan är att bjuda på en bredd som spänner över världens alla hörn, allt från korta weekendresor till längre upplevelserika rundresor. Ambitionen ....Läs mer »
Välkommen till Scandorama och Hemmets Journals Medlemsresor Nytt år och nya möjligheter att uppleva fantastiska resor tillsammans med Hemmets Journal! Här hittar du unika och handplockade resor - speciellt framtagna för Hemmets Journals prenumerante och läsare. Våra resor är paketresor och det viktigaste för ....Läs mer »
Välkommen till Icakurirens Läsarresor Här hittar du unika och handplockade resor - speciellt framtagna för Icakurirens prenumeranter och läsare. På våra resor är det viktigaste för oss är att skapa trivsel och gemenskap för våra resenärer. Vid varje resa* medverkar en representant ....Läs mer »
Varmt välkommen till Scandorama i samarbete med DN Erbjudanden. Här presenterar vi löpande under året en bred palett av reseupplevelser till världens alla hörn och skräddarsydda guidade rundresor med en tyngdvikt på kvalitet.   Malta 22 dagar - Avresa 23/2 Andalusien 22 dagar - Avresor ....Läs mer »
Varmt välkommen till Scandorama i samarbete med Läsarshopen. Här presenterar vi löpande under året en bred pallett av reseupplevelser till världens alla hörn och skräddarsydda guidade rundresor med ett tyngdvikt på kvalitet.   Malta 22 dagar - Avresa 23/2 Andalusien 22 dagar - ....Läs mer »
Varmt välkommen till Scandorama i samarbete med tidningen VI och Reseklubben. Nedan presenterar vi aktuella resor noga utvalda av tidningens chefredaktör. På våra gemensamma resor medföljer alltid en ciceron med specialanknytning till resornas tema.  Läs mer »
Välkommen till Scandorama och Smart Senior. Scandorama arrangerar medlemsresor tillsammans med Smart Seniors för Smart Seniors medlemmar. För att få resa med på våra medlemsresor krävs att minst en i sällskapet är medlem i Smart Senior. Medlemsresorna är speciellt framtaget pris för Smart Seniors ....Läs mer »
Välkommen till Scandorama och HD-Sydsvenskan. Här hittar du unika och handplockade resor - speciellt framtagna för Sydsvenskans Stjärnkortsmedlemmar och HDpassset. Läsarresorna har ett speciellt framtaget pris för medlemmar och medger inga andra rabatter. Vi presenterar löpande under reseåret nya unika ....Läs mer »
Välkommen till Scandoramas läsarresor för Erbjudanden inom Stampen Media. Erbjudanden är samlingsnamnet på handplockade läsarresor och medlemsresor - speciellt framtagna för Hallandsposten, Hallands Nyheter, Göteborgsposten, TTELA, Bohuslänningen och Strömstads Tidning, samtliga titlar som ....Läs mer »
Välkommen till Scandorama och MOTOR Reiseklubb Scandorama arrangerar medlemsresor tillsammans med Motor för Motor Reiseklubbs medlemmar. För att få resa på våra medlemsresor krävs att minst en i sällskapet är medlem i Motor Reiseklubb. Medlemsresorna är speciellt framtagna för Motor ....Läs mer »
Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter