Skip to main content

Safari Plains Lodge, Bela Bela - Mabula Game Reserve

Modern och tilltalande safarilodge med hög komfort, avkopplande atmosfär och romantisk aura. Ett annorlunda boende i välskötta tältbungalows omgivet av bushlandskap och majestätiska berg som ger en lyxig safarikänsla. Lodgen består av flera vitrappade byggnader med stråtak som bland annat inrymmer den eleganta matsalen med stora panoramafönster, högt i tak och kristallkronor, en läcker bar och skön lounge vars inredningsstil skulle kunna vara hämtad från de lyxigaste inredningsmagasinen. Här finns även en svalkande utomhuspool med solstolar och du kan också skämma bort dig med en massage- eller skönhetsbehandling. Lugnt och avskilt läge omgivet av savann i den afrikanska bushen med de magnifika Waterberg Mountains som kuliss. De bekväma och trevligt inredda rummen är så kallade tältsviter vars stil närmast kan beskrivas som öppna paviljonger byggda på ett upphöjt trädäck där väggarna, och i vissa fall även taket, består av tältduk. De finns i flera storlekar med varierande standard och utseende och de är utspridda längs med grusgångar på området. Samtliga rum har en liten träveranda där du kan sitta och njuta medan solen går ner över savannen.

Hotellet: Byggt 2018. Restaurang, bar, lounge och terrass med utomhuspool och solstolar, möjlighet till skönhetsbehandlingar (mot avgift) samt olika safaris, utflykter och aktiviteter (mot avgift).
Våningar: 1
Hiss: Nej
Läge: Avskilt läge mitt ute i den afrikanska bushen i ett stort privatägda viltreservat i Limpopo-provinsen i Sydafrikas nordöstra hörn. Ca 5 mil väster om orten Bela-Bela och drygt 2 timmars färdväg norr om Pretoria.
Antal rum: 20
Rummen: Dusch/bad, wc, minibar, kaffe-/tebricka, insektsnät, takfläkt och veranda.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Rooiberg Road, ZA-0480 BELA BELA
Telefon: +27-11-516 43 67

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
15/8Tyrolenfrån 6 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö