Skip to main content

Resor till Australien & Nya Zeeland

Gör din drömresa till Australien eller Nya Zeeland tillsammans med Scandorama Selection och upplev alla höjdpunkter.

Australien välkomnar med härligt klimat, fantastisk natur och kittlande äventyr. Hälsa på kängurur och koalabjörnar, snorkla vid det Stora barriärrevet och upplev metropoler som Melbourne, Sydney och charmiga Adelaide. Se solen sänka sig över Ayers Rock mäktiga formationer, provsmaka viner i Barossa Valley och upplev det unika djurlivet på Kangaroo Island. Det stora äventyret väntar på dig!

Nya Zeeland bjuder på ett magiskt landskap fullt av kontraster. På vår rundresa upplever vi det bästa av både Nord- och Sydön. Från subtropiska regnskogar till snöklädda alper och kosmopolitiska storstäder som Auckland, Wellington och Queenstown. Vulkaner, fjordar och puttrande gejsrar. Upplev Maorikulturen, träffa söta Kiwifåglar och besök storslagna nationalparker. Oförglömliga minnen väntar dig i Nya Zeeland.

På grund av rådande omständigheter och osäkerheten till följd av Covid-19 har vi valt att under 2022 pausa vårt utomeuropeiska reseutbud. Resorna kommer att komma tillbaka i vårt program, fast först när situationen i världen stabiliserats.

 

Afrika »  Asien »  Nordamerika »  Sydamerika »  Centralamerika »

 

Sista minuten
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Arlandafrån 10 995:-
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Kastrupfrån 10 995:-
3/2Jokkmokks Marknad från Arlandafrån 9 295:-
18/2Andalusien 22 dgr reseledare från Kastrup
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö