Skip to main content

Residence Inn Hotel Capitol Hill / Navy Yard, Washington

Nytt, modernt och fräscht hotell med trendig inredning i retrostil och pigga färgaccenter i gult, turkos och orange. Här finns flera inbjudande lounger med bekväma sittmöjligheter och en bar som erbjuder Happy Hour ett par dagar i veckan. Skulle du bli sugen på snacks finns det i receptionen en liten kiosk med drycker och godis som har öppet dygnet runt. Eventuella extra kalorier kan du sedan motionera bort i hotellets gym. Hotellet är beläget i Washingtons nyaste stadsdel, Capitol Riverfront, som är ett område med parker, bostäder, arbetsplatser och restauranger vid Anacostiafloden söder om stadskärnan. Bekväma, ljusa och rymligt inredda studios och lägenheter i en avskalad och modern stil med varierande storlek.

Hotellet: Hotellet öppnade i mars 2017 och har frukostmatsal, bar, lounge, businesscenter, kiosk, minigym och tvättomat.
Våningar: 13
Hiss: Ja
Läge: Beläget i den nyetablerade stadsdelen Capitol Riverfront, nära baseballarenan National Park och ca 5 minuters promenad till floden. Ca 200 meter till metrostationen Navy Yard-Ballpark Station som trafikeras av den gröna linjen. Ca 4 km från många av stadens mest kända sevärdheter längs med grönområdet National Mall såsom Kapitolium, Högsta Domstolen, Vita Huset, Lincoln Memorial, Smithsonian Institution med mera.
Antal rum: 170
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, sitthörna och luftkonditionering samt pentry med kylskåp, spis och kaffe-kokare. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: 1233 First Street, US-20003 WASHINGTON
Telefon: +1-202-770 28 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö