Resenärsbetyg

Betyg och recensioner

11 personer ger den här resan medelbetyget 4,9 av 5

★ ★ ★ ★ ★

av

★ ★ ★ ★ ★

Ytterst intressant resa.Valde denna i år för förra året tog vi Baltikum runt och då var det några stopp i Polen.Fick upp ögonen för detta fantastiska turistandeland då. Sen att det var en polskfödd guide som var ytterst kunnig förhöjde hela resan.

av

★ ★ ★ ★ ★

En fantastisk Guide som var från Polen, hennes information om landet var verkligen intressant, hon förgyllde en i många avseenden intressant resa, för mig och min fru.

av

★ ★ ★ ★ ★

Polen välkomnade oss i maj och vi fick lära oss massor om Polens historia av den trevlige reseledaren som var född i Polen.. våra upplevelser i Krakow och Warszawa minns vi förstås särskilt och där var även hotellen mycket bra

av

★ ★ ★ ★

En mycket bra guide sedan var krakow den bästa staden sevärd shopping mm

av

★ ★ ★ ★ ★

Toppenresa med Dorotea Bengtsson, mycket kunnig guide fick se och veta mycket om landet Polen. Rekommenderas.

av

★ ★ ★ ★ ★

En helt fantastisk resa! Vi fick se "allt". Tack vare vår helt outtröttliga guide Barbara o vår duktiga o genomtrevliga busschaufför Slavisha. De är båda värda allt beröm de kan få!

av

★ ★ ★ ★ ★

Bra på alla sätt, hotell, reseledare och chaufför

av

★ ★ ★ ★ ★

Polen gav verkligen mersmak och vi planerar redan nya resor dit. Mycket bra guide! Hotellen fanns i bra lägen och kändes lite lyxiga. Vi lär återkomma!

av

★ ★ ★ ★ ★

Trots det usla vädret så blev det en mycket givande resa med en oerhört kunnig guide som gav en utmärkt bild av Polen ur både historisk, politisk och kulturell synvinkel.

av

★ ★ ★ ★ ★

Utomordentligt välordnad resa, fantastiskt duktig guide som pratade om sina egna upplevelser och naturligtvis om sevärdheterna. Bra utflyktsmål. Tack

av

★ ★ ★ ★ ★

Guiden Dorota Bengtsson infriade mina förväntningar till 100% o även resan. Hon ser varje människa i gruppen glad, positiv, kunnig vet hur hon skall ta människor-ingenting är omöjligt. Utflykterna gav så mycket. Jag har nu en helt annan syn på Polen.

 

Klicka här för att lämna omdöme på din resa »

 

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Status:
Inga tillgängliga platser

Avgångar & priser

Inga tillgängliga platser