Skip to main content

Rendezvous Hotel, Christchurch

Stort, modernt och fräscht hotell i hjärtat av Christchurch. Hotellet är inhyst i det 23 våningar höga Pacific Tower som byggdes 2010 och som med sina 86 meter är Christchurchs högsta byggnad. Själva hotellet är beläget på våningsplan 1-14 medan det i de övre våningarna finns exklusiva bostadslägenheter. När man trätt in genom hotellentrén möts man av en elegant lobby där man även finner hotellets blankpolerade svarta bar med bekväma röda fåtöljer och dekorativ öppen spis. Trivsamma och välutrustade mindre till medelstora rum i en modern och trendigt avskalad stil. Perfekt beläget mitt i Christchurch endast ett stenkast från katedralen och till fots når du lätt flera av stadens sevärdheter såsom botaniska trädgården med sin vackra park. I direkt anslutnings till hotellet finns den lilla köpcentret Cathedral Junction med restauranger och småbutiker men som framförallt är hållplats för Christchurch historiska spårvagn.

Hotellet: Restaurang, lobbybar samt minigym och bastu.
Våningar: 23
Hiss: Ja
Läge: Ypperligt centralt läge mitt emellan katedralen och Isaac Theatre Royal. I närheten finns flera restauranger, sevärdheter och köpcentra. Ca 15 minuters promenad till universitetet, Canterburymuseet och botaniska trädgården.
Antal rum: 171
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (delvis mot avgift), hårfön, minibar, strykbräda och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. I vissa rum är badrummet och sovdelen endast avdelade med en glasvägg.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: 166 Gloucester Street, NZ-8011 CHRISTCHURCH
Telefon: +64-3-943 38 88

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö