Skip to main content

The Rees Hotel, Queenstown

Modernt, prisbelönt och fräscht hotell med hög komfort och fantastiska vyer över vattnet och de snöklädda bergen. Hotellet, som består av både hotellrum och lägenheter, är byggt i suterrängstil med en övre del i flera våningar och en nedre del närmare sjön. Hotellet har en elegant och väldesignad interiör som ger ett exklusivt och ombonat intryck. Här finns en sober restaurang, loungebar med sjöutsikt, imponerande vinkällare samt ett bibliotek med en bild av Queenstown grundare, och hotellets namne, William Rees. Vackert beläget vid sjön och strandpromenaden med panoramautsikt över den spektakulära bergskedjan Remarklable Mountain. Komfortabla och stilrena rum i en harmonisk och tilltalande stil som finns i många olika kategorier med varierande storlek, standard, faciliteter och läge.

Hotellet: Byggt 2007. Restaurang, loungebar med öppen spis, minigym, bibliotek, vinkällare, concierge, varuautomat och shuttleservice till Queenstown samt möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift). Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 7
Hiss: Ja men inte till alla rum.
Läge: Parallellt beläget intill landsvägen och sjön Frankton Arm som är en del av Lake Wakutipu, ca 2,5 km från centrala Queenstown. Ca 40 minuters promenad längs med strandpromenad till centrum. Genomfartstrafik.
Antal rum: 155
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, iPod-station, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, strykbräda och kaffe/tebricka. Vissa rum har en glasvägg mellan badrummet och sovdelen. Flera rum har utsikt mot sjön medan andra vetter mot gatan eller omliggande byggnader.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: *****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: 377 Frankton Road, NZ-9300 QUEENSTOWN
Telefon: +64-3-450 11 00

Sista minuten
15/8Wienfrån 6 395:-
15/8Tyrolenfrån 6 995:-
15/8Paris, Hotel Victoria - Jubileumsavgångfrån 7 595:-
15/8Paris, Hotel Ronceray Opéra - Jubileumsavgångfrån 8 595:-
15/8Paris, Hotel Villa Opéra Drouotfrån 9 195:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö