Skip to main content

Radisson Blu Hotel, Kapstaden

Komfortabelt och uppskattat stadshotell med tilltalande modern interiör som är inhyst i en högrest och arkitekturprisad byggnad. Hotellet har elegant designade allmänna utrymmen och lockar bland annat med den trevliga barloungen The Ghibli Bar på takterrassen där du kan inta en lättlunch under ett parasoll på uteserveringen eller koppla av i en solstol vid den lilla poolen. Ypperligt centralt beläget i det som kallas City Bowl, den amfiteaterliknande stadskärnan som vetter ut mot Taffelbukten omgiven av bergstoppar såsom Signal Hill, Lion's Head, Devil's Peak och inte minst Taffelberget. Inom promenadavstånd från hotellet hittar du historiska Greenmarket Square, parlamentet, de färggranna Bo-Kaapkvarteren och inte minst kända Victoria & Alfred Waterfront. Bekväma, mellanstora och trevliga rum i en sober, sval och avskalad inredningsstil som finns i flera kategorier med varierande storlek, standard och utsikt.

Hotellet: Frukostmatsal, bar med terrass och liten, liten utomhuspool med solstolar, lobby, businesscenter och minigym. Shuttleservice V&A erbjuds.
Våningar: 25
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget mitt i stadskärnan nära Long Street, endast ca 350 meter från centralstationen och ca 10 minuters promenad till Godahoppsfästningen, Parlamentsbyggnaden och Bo-Kaapkvarteren. Ca 2 km till de populära gamla hamnkvarteren vid Victoria & Alfred Waterfront med många restauranger, museer och shoppingmöjligheter. Stadsmiljö med lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 214
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 22 Riebeek Street, ZA-8000 CAPE TOWN
Telefon: +27-21-467 40 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö